Van ápolt pasi Szada környékéről most akit kukkolni lehetne ?
Sziasztok!
Budapesten élő adakozni kívánó férfiakhoz szólunk. Amennyiben érdekel az ahol a páros férfi tagjával megetetem a g*cid írj nekünk. A csomagot fagyasztott állapotában szeretnénk, akár meg is jelölheted és privátban videót kaphatsz róla ezt megbeszéljük, ha írtok nekünk.
Budapesten élő adakozni kívánó férfiakhoz szólunk. Amennyiben érdekel az ahol a páros férfi tagjával megetetem a g*cid írj nekünk. A csomagot fagyasztott állapotában szeretnénk, akár meg is jelölheted és privátban videót kaphatsz róla ezt megbeszéljük, ha írtok nekünk.
Sziasztok !
Sportos fiatal 180 magas 89 kg vagyok
Hazibaratkent jelenkeznek parokhoz !!
Utazni fogadni tudok !
Szep napot
Sportos fiatal 180 magas 89 kg vagyok
Hazibaratkent jelenkeznek parokhoz !!
Utazni fogadni tudok !
Szep napot
![smile](images/smilies/smile.gif)
Sziasztok !
Ma estére extrém szexre partnert keresek Szekszárdon és környékén mindenre nyitott ápolt férfi vagyok nagyobb mérettel. Mindenben benne vagyok tabuk és gátlások nélkül ami kellemes és jó mindenkinek. Pár házaspár hölgy akit érdekelne ? Választ privát várom.
Ma estére extrém szexre partnert keresek Szekszárdon és környékén mindenre nyitott ápolt férfi vagyok nagyobb mérettel. Mindenben benne vagyok tabuk és gátlások nélkül ami kellemes és jó mindenkinek. Pár házaspár hölgy akit érdekelne ? Választ privát várom.
Sziasztok Biszex passzív pasi keres határozott szexpartnert aki szeret alázni és van is gyakorlata benne kedvelem a perverz szexet csak olyat keresek aki tud helyet Privát írj kérlek NO TABU
Nagymellű,sok anyatejjel rendelkező,hölgyet keresek aki alkalmi jelleggel megszoptatna.
Bp,Érd,Dél- buda,Fejér megye.
Bp,Érd,Dél- buda,Fejér megye.
![wave](images/smilies/wave.gif)
Akinek van műpunci, kiverhetné vele a farkamat ma este!
Sziasztok! MA este A városliget és a Pap László aréna között keresek passzív hölgyeket akik megnéznék esetleg levideóznák ahogy egy guminővel szexelek, valami félreeső, mégis nyugis helyen:P Többit priviben
![smile](images/smilies/smile.gif)
3hete tartogatott spermámat ereszteném valaki(k)re. Max 30éves korig. Budapest és környéke
Sziasztok!Hetero abszolút puncimániás srácot,urat keresek akit izgatna egy közös hoki miközben néznénk volt barátnőm amatőr szexfilmjét.Melegek kérem ne írjanak.Diszkrét vagyok,Te is légy az.
Természetesen helyem van,szállás sem gond!Pestmegye!
Természetesen helyem van,szállás sem gond!Pestmegye!
Sziasztok lelkes locsolót keresünk csak a cicis tagunk részére de hetero hármashoz . részletek az adatlapon , kérlek olvassátok el hogy ne írogassunk egymásnak feleslegesen. Köszönöm.
Biszex pasikhoz, kisebb összeszokott társasághoz csatlakoznánk a közelünkből.
Somogyból valakinek lenne kedve huncutkodni ?
![lookaround](images/smilies/lookaround.gif)
Nyíregyházán kicsit extrémebb játékokra diszkrét párokat keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Sziasztok!
Tabu döntögetéshez keresek hölgy partnert.
Tabu döntögetéshez keresek hölgy partnert.
Szia!
Amennyiben találsz egy ilyen paraméterekkel megáldott hölgyet, és egy korrekt megbízható pasira van szükség egy trióhoz, keress bátran, úgy néz ki megegyezik az ízlésünk. (Ez egy válasz Vanderers üzenetére (2022. 04. 07. csütörtök 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Amennyiben találsz egy ilyen paraméterekkel megáldott hölgyet, és egy korrekt megbízható pasira van szükség egy trióhoz, keress bátran, úgy néz ki megegyezik az ízlésünk. (Ez egy válasz Vanderers üzenetére (2022. 04. 07. csütörtök 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 07. csütörtök 13:35
Olyan vékony, kismellű (akár csak a mellbimbója van) lányt keresek, akit izgatna, ha egyszerre több pasival lenne! Nagyon tetszik, az ilyen alkatú nő! Megbecsülnélek, folyamatosan kényeztetnélek!
Sziasztok! 40es házaspárként 60as csini, szexkedvelő hölggyel ismerkednénk. Leveleznénk, beszélgetnénk, kölcsönös szimpátia esetén személyesen is találkoznánk. Írjatok bátran!
![wave](images/smilies/wave.gif)
Bi párt keresnék ma estére Budapesten nagy izgatna ha a női tag nézné, ahogy kielegítjük egymást, vagy ha esetleg be is szállna.
Szabadban közös pisiléshez keresek érdeklődőket. Írj rám.