virtuális szolgát keresek. szubmisszív fiúkat 30 éves korig, skype címem: dominaeva27
Kecskeméten hölggyel párral találkoznék.
Szép napot mindenkinek ! Pécsen és vonzáskörzetében ma vagy holnap a nap bármely szakában Nőt vagy Párt keresek minden jóra! Írj elérhetőséget és egyeztetünk!
Sziasztok! Partnert keresek minden jóra Kom-Egom megye Tatabánya.. PW!
Szetném egy hölgy teleélvezett punciják kinyalni! Vagy dugás közben kényeztetni! De a pasid farkát is verhetjük együtt!
Ha van lehetőséged extrém , perverz bizar szexre, bátran írj!
Kismamát látogatnék munkaidőben. 44 éves pasi. Írjátok üdv :Gábor
Vas megyéből keresnék hölgyet kicsit másféle vadabb szexre .BDSM ,piss,bondage ,kismamát, footfétis és egyéb vágyakkal.
Sziasztok.
Szexuális vágyaink megéléséhez 2 srácot /lehetőleg barátokat/ keresünk /hellyel rendelkező/ max 35-45 év között max 50-100 km-en belül.
Szexuális vágyaink megéléséhez 2 srácot /lehetőleg barátokat/ keresünk /hellyel rendelkező/ max 35-45 év között max 50-100 km-en belül.
Vaskos intimmel,sok spermával,nagyot spriccelő férfiként keresek hölgyet,párokat a hölgy örömére! Belső levélben várok üzenetet!
Olyan vékony, kismellű (akár csak a mellbimbója van) lányt keresek, akit izgatna, ha egyszerre több pasival lenne! Nagyon tetszik, az ilyen alkatú nő! Megbecsülnélek, folyamatosan kényeztetnélek!
Olyan hölgyekkel ismerkednék békés megye vagy környékén, akik benne lennének tabu dolgokban.
Budapesten pervi hölgyet keresek
Olyan Párt keresek akiket izgat ha a Hölgyebe élvezek és a Párja az én nedvemet nyalja ki a nejéből vagy úgy dugja meg!Aktív,uniszex Bp.-i sportoló srác!
Sziasztok. Hölgyet keresek,aki lepisilne, szeretem az ilyen játékot.
Gyöngyös vagy környékén keresek szintén nös pasit titkos szexkapcsolatra vagy csak kalandra.privátba keres.diszkréció fontos!!
Idösebb, teltebb hölgyet keresek meztelenkedèshez, nudizàshoz.
Olyan Párt keresek akiket izgat ha a Hölgyebe élvezek és a Párja az én nedvemet nyalja ki a nejéből vagy úgy dugja meg!Aktív,uniszex Bp.-i sportoló srác!
Extrém pervire keresek lehetőséget.
Nem vágyakozót, hanem akinél van is lehetőség!
Nem vágyakozót, hanem akinél van is lehetőség!
Sziasztok! Elsősorban hölgyet keresek vagy párt hosszútávon. Szeress csókolózni akar habcsókkal is! Cicimániás vagyok. Párnál szívesen nyalnék miközben férje / párja dolgozik rajta. Vác - Gödöllő - Gyöngyös vonalon.