Budaörs környékén Hölgy vagy pár ?
kecskeméti nőt vagy párt keresek lakk bőr gumi szex csizma imádat ilyen érdekel.
Szerintem ez így jó.
Házi barátot keresel.
Nem férfit harmadiknak.
Az más.
A házi barát az barát, az olyan, mint én is lehetnék.
Az úgy gondolkodik és gondoskodik rólad, mint egy barát, vagy mint egy jó férj.
Mindenről beszélgethetsz vele és minden köztetek marad.
Ha kell megért, ha kell izgul érted, ha kell tűr és szenved érted.
Barátja a férjednek, és bizalmasa mindkettőtöknek.
Hívhatod éjjel, ha nem tudsz aludni és megiszik veletek egy pohár bort.
A legjobb szexpartner.
Ha akarod vagy látszik rajtad, hogy szeretnél szexelni örömmel megteszi miközben örül annak ha ezt élvezed.
Akár viszonzás nélkül is.
Türelmesen és természetesen vesz részt a közös szexben.
Kiváló harmadik. Pótolhatatlan harmadik, ezt azonban diszkréten teszi.
Úgy baszik ahogy neked jó, úgy szopat ahogy egy királynőt illik.
A férjeddel megértik egymást, kiegészítik egymást és mindketten téged akarnak, kívánnak és szolgálnak.
Az örömük Te vagy.
Szóval házibarátot szeretnél?
Írj rám, és kiderül engem keresel e.
Házi barátot keresel.
Nem férfit harmadiknak.
Az más.
A házi barát az barát, az olyan, mint én is lehetnék.
Az úgy gondolkodik és gondoskodik rólad, mint egy barát, vagy mint egy jó férj.
Mindenről beszélgethetsz vele és minden köztetek marad.
Ha kell megért, ha kell izgul érted, ha kell tűr és szenved érted.
Barátja a férjednek, és bizalmasa mindkettőtöknek.
Hívhatod éjjel, ha nem tudsz aludni és megiszik veletek egy pohár bort.
A legjobb szexpartner.
Ha akarod vagy látszik rajtad, hogy szeretnél szexelni örömmel megteszi miközben örül annak ha ezt élvezed.
Akár viszonzás nélkül is.
Türelmesen és természetesen vesz részt a közös szexben.
Kiváló harmadik. Pótolhatatlan harmadik, ezt azonban diszkréten teszi.
Úgy baszik ahogy neked jó, úgy szopat ahogy egy királynőt illik.
A férjeddel megértik egymást, kiegészítik egymást és mindketten téged akarnak, kívánnak és szolgálnak.
Az örömük Te vagy.
Szóval házibarátot szeretnél?
Írj rám, és kiderül engem keresel e.
pisiszex kedvelő nőt keresek
Keresek telt duci hölgyet Nagy popsival lógós mellekkel vagy ilyen hölgy tagú párhoz csatlakoznék. Enyhe bi belefér.
Budapest Dunakeszi
Budapest Dunakeszi
Kizárólag csak ma estére keresek partnert! Csak is kizárólag az adatlapomban írtak alapján és feltételekkel! Értsétek már meg!Az általam kért kép nélkül ahogy azt leírtam az adatlapomba ,ne is írjatok!Töltsétek fel és engedélyezétek számomra!! Persze ha van olyan itt aki mer találkozni is és nem kamu,meg íródeák!
Szombat estére keresem elsősorban párok jelentkezését akik kedvükre használnának!
Normáltól az extrém elképzelésekig minden sexuális vágyat megvalósítok.
Normáltól az extrém elképzelésekig minden sexuális vágyat megvalósítok.
Irtam privit
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 05. szerda 18:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4503242)
2022. 01. 05. szerda 18:39
Sziasztok! Heteroszexuálisként olyan intelligens, lehetőleg szintén hetero sráccal haverkodnék, aki hozzám hasonlóan odavan az érettebb korosztályért, és akivel a későbbiekben közösen kereshetünk nőket vagy párokat. Nekem jelenleg is akadna olyan nőismerősöm, akit érdekelne a két fiú + ő felállás.
Olyan vékony, kismellű (akár csak a mellbimbója van) lányt keresek, akit izgatna, ha egyszerre több pasival lenne! Nagyon tetszik, az ilyen alkatú nő! Megbecsülnélek, folyamatosan kényeztetnélek!
Budapesten keresek hölgyet vagy párt minden jóra.Ha van helyed meglátogatlak,ha nincs találunk megoldást
Sziasztok!
Egy budapesti, január 15-i szombati kicsit extravagáns kis bulihoz keresünk egy belevaló bulis párt! Esetleg egy hölgyet! Pasikat, srácokat most NEM!
Ha érdekel a buli, akkor írj egy pár sort és esetleg egy e-mail címet privát üzenetben!
Köszi!
Egy budapesti, január 15-i szombati kicsit extravagáns kis bulihoz keresünk egy belevaló bulis párt! Esetleg egy hölgyet! Pasikat, srácokat most NEM!
Ha érdekel a buli, akkor írj egy pár sort és esetleg egy e-mail címet privát üzenetben!
Köszi!
Sziasztok hölgyekkel párokkal ismerkednék fejér megye,továbbiak privátban!
Sziasztok! Heteroszexuálisként olyan intelligens, lehetőleg szintén hetero sráccal haverkodnék, aki hozzám hasonlóan odavan az érettebb korosztályért, és akivel a későbbiekben közösen kereshetünk nőket vagy párokat. Nekem jelenleg is akadna olyan nőismerősöm, akit érdekelne a két fiú + ő felállás.
Hölgyet anyukát sexpartnerem keresem. Minden megoldás érdekel. Jó fiúk hoppon maradnak?
Sziasztok! Százhalombattán vagy környékén ma este ráérő hölgyet vagy párt keresek kis kalandra. Privát üzenetet írj kérlek
Holnap vagy a holnapután estéjére keresek partnert! Csak is kizárólag az adatlapomban írtak alapján és feltételekkel! Értsétek már meg!Az általam kért kép nélkül ahogy azt leírtam az adatlapomba ,ne is írjatok!Töltsétek fel és engedélyezétek számomra!! Persze ha van olyan itt aki mer találkozni is és nem kamu,meg íródeák!
sziasztok
biszex part keresek,ahol mindketten szeretnek szopni es akar a ferfi is dughato
40 eves aktiv biszex ferfi vagyok 18cm-es formas farokkal
helyem van,de utazni is tudok
irjatok,ismerkedjunk
oxigen80@gmail.com
biszex part keresek,ahol mindketten szeretnek szopni es akar a ferfi is dughato
40 eves aktiv biszex ferfi vagyok 18cm-es formas farokkal
helyem van,de utazni is tudok
irjatok,ismerkedjunk
oxigen80@gmail.com
Szombat estére keresek lehetőleg domináns párokat,hölgyeket,urakat!
Cuckold,creampie,kötözés,fóliázás,spitting stb...használatomra..
Cuckold,creampie,kötözés,fóliázás,spitting stb...használatomra..
Holnap vagy a holnapután estéjére keresek partnert! Csak is kizárólag az adatlapomban írtak alapján és feltételekkel! Értsétek már meg!Az általam kért kép nélkül ahogy azt leírtam az adatlapomba ,ne is írjatok!Töltsétek fel és engedélyezétek számomra!! Persze ha van olyan itt!
Sziasztok!
Olyan párt keresek ahol a hölgy élvezi ha keményen használja/ használják idegen pasi/ pasik!!!
Olyan párt keresek ahol a hölgy élvezi ha keményen használja/ használják idegen pasi/ pasik!!!