Sziasztok! Heteroszexuálisként olyan intelligens, lehetőleg szintén hetero sráccal haverkodnék, aki hozzám hasonlóan odavan az érettebb korosztályért, és akivel a későbbiekben közösen kereshetünk nőket vagy párokat. Nekem jelenleg is akadna olyan nőismerősöm, akit érdekelne a két fiú + ő felállás.
Hölgyet anyukát sexpartnerem keresem. Minden megoldás érdekel. Jó fiúk hoppon maradnak?
Sziasztok! Százhalombattán vagy környékén ma este ráérő hölgyet vagy párt keresek kis kalandra. Privát üzenetet írj kérlek
Holnap vagy a holnapután estéjére keresek partnert! Csak is kizárólag az adatlapomban írtak alapján és feltételekkel! Értsétek már meg!Az általam kért kép nélkül ahogy azt leírtam az adatlapomba ,ne is írjatok!Töltsétek fel és engedélyezétek számomra!! Persze ha van olyan itt aki mer találkozni is és nem kamu,meg íródeák!
sziasztok
biszex part keresek,ahol mindketten szeretnek szopni es akar a ferfi is dughato
40 eves aktiv biszex ferfi vagyok 18cm-es formas farokkal
helyem van,de utazni is tudok
irjatok,ismerkedjunk
oxigen80@gmail.com
biszex part keresek,ahol mindketten szeretnek szopni es akar a ferfi is dughato
40 eves aktiv biszex ferfi vagyok 18cm-es formas farokkal
helyem van,de utazni is tudok
irjatok,ismerkedjunk
oxigen80@gmail.com
Szombat estére keresek lehetőleg domináns párokat,hölgyeket,urakat!
Cuckold,creampie,kötözés,fóliázás,spitting stb...használatomra..
Cuckold,creampie,kötözés,fóliázás,spitting stb...használatomra..
Holnap vagy a holnapután estéjére keresek partnert! Csak is kizárólag az adatlapomban írtak alapján és feltételekkel! Értsétek már meg!Az általam kért kép nélkül ahogy azt leírtam az adatlapomba ,ne is írjatok!Töltsétek fel és engedélyezétek számomra!! Persze ha van olyan itt!
Sziasztok!
Olyan párt keresek ahol a hölgy élvezi ha keményen használja/ használják idegen pasi/ pasik!!!
Olyan párt keresek ahol a hölgy élvezi ha keményen használja/ használják idegen pasi/ pasik!!!
Csakis Budapesti hölgyet vagy párt keresek
Cegléden és vonzás körzetében hölgyet/ket kényeztetnék... nálam-nálad vagy ahol csak szeretnéd.
Lehetőleg nagyon hosszú távra keresek nem féltékeny, független, bevállalós, perverz switch -(Bi)- Hölgyet. Tatabányán és környékén élők előnyben.
Sziasztok Borsodban keresek lányt, hölgyet, Illetve csatlakoznék párokhoz hármasra, cuckoldra is
Kurvás feleséget keresek hosszú távon alkalmi kapcsolatra. Diszkréten. Igényes 40-es pasi.
Magányos hőlgyet elhanyagolt anyukát keresek hosszú távon alkalmi kapcsolatra. Diszkréten. Kor alkat nem számít. Masszázs órákon át. Élvezés mesterfokon.
pisiszex kedvelő nőt keresek
Sziasztok.45 éves ápolt Budapesti pasi vagyok.Ismerkednék hölggyel….
Maszti,kukkolás,titkos tali,szex….ami alkul….Irjatok
Köszönöm
Maszti,kukkolás,titkos tali,szex….ami alkul….Irjatok
Köszönöm
Sziasztok!
Cum kissing, creampie, swapping partikra keresek bevállalós párokat - bi "felállás" nem kizáró ok
Hely, tapasztalat van, igény esetén csatlakozókkal. Csak kultúrált, a vágyakhoz felnőtt résztvevőkkel - sportos 40-es.
Cum kissing, creampie, swapping partikra keresek bevállalós párokat - bi "felállás" nem kizáró ok
Hely, tapasztalat van, igény esetén csatlakozókkal. Csak kultúrált, a vágyakhoz felnőtt résztvevőkkel - sportos 40-es.
Sziasztok! Még mindig keresek kezdőként pasit. Közös hoki és orál a max! Esetleg párokhoz is csatlakoznék! 39 vagyok, te se legyél több! Macisok ne!
Sziasztok.Tágítós játékokat és ökölszexet kedvelő hölgyet keresek.
Senkinél nincs leheőség nem hagyományos extrém pervire?