Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Mit gondolsz a többnejűségről? Mik az előnyei, hátrányai szerinted? Te magad élnél ilyen családban? Szerinted legyen legális ez a családmodell azok számára, akik önként így szeretnének élni?
(megjegyzés: nem a muszlim többnejűségről van szó, hanem úgy általában a többnejűségről)

Az eddigi hozzászólások

2019. 03. 06. szerda 12:26  #6
CrazyBear CrazyBear
Lehet hogy megdobálnak a pasik ezután..szerintem is reálisabb fordítva.
2-3-4...stb feleség esetében..hát nna,lenne elégedetlenség hehe
(Ez egy válasz réka38 üzenetére (2019. 03. 06. szerda 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 06. szerda 12:06
inkább ez lenne életszerü 1 nő simán kielégit 2 fiut forditva nem biztos
2019. 03. 06. szerda 12:06  #5
réka38 réka38
inkább ez lenne életszerü 1 nő simán kielégit 2 fiut forditva nem biztos
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 06. szerda 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3989732)
2019. 03. 06. szerda 11:47
...jó. És a többférjűség? nyes
2019. 03. 06. szerda 11:47  #4
Törölt felhasználó (3989732)
...jó. És a többférjűség? nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 06. szerda 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4003272)
2019. 03. 06. szerda 11:00
Érdekes téma,valóban smile
Szerintem sokan nyitottak volnának erre. Viszont ezt mindenféle papír nélkül is megteheti,akinek ez az álma smile Nem ezen múlik,hogy működik vagy sem,ahogy két ember esetében sem.
Jómagam nem tudnék így élni,mert bár az alkalmankénti szexben tetszik a hármas felállás,de a mindennapokban...nem tudnék alkalmazkodni ehhez. Önzőbb típus vagyok annál. Szinte biztosan hajtépés volna a vége nyes
2019. 03. 06. szerda 11:00  #3
Törölt felhasználó (4003272)
Érdekes téma,valóban smile
Szerintem sokan nyitottak volnának erre. Viszont ezt mindenféle papír nélkül is megteheti,akinek ez az álma smile Nem ezen múlik,hogy működik vagy sem,ahogy két ember esetében sem.
Jómagam nem tudnék így élni,mert bár az alkalmankénti szexben tetszik a hármas felállás,de a mindennapokban...nem tudnék alkalmazkodni ehhez. Önzőbb típus vagyok annál. Szinte biztosan hajtépés volna a vége nyes
2019. 03. 06. szerda 10:31  #2
vazelinator vazelinator VIP Admin
érdekes a téma persze csak ugye nem erre vagyunk szocializálva túl sok lenne a társadalmi nyomás mind világi mind vallási. ilyen körülmények között jóval nehezebb akár belső konfliktust is megoldani a kapcsolatban, hisz nincs semmi külső morális erő akár, ami miatt megpróbálnák megoldani akár a súlyosabb konfliktust(házaság, szülök csalodotsága, stb) míg máshol ilyen kapcsolatok esetén akár maga a vallás, közösség is mellette áll (sőt szabályozza) pl nincs kedvenc asszony ha nem mindegyikkel egyelően kell aludnia, vagy a nő dönti el ab-szorult hogy melyik férfihoz csatlakozik, férfi semmilyen módon nem jelezheti befolyásoltja)
lényeg társadalmilag nem de talán egyénileg készek lehetünk, de nagyon sokat kell áldozni tudatosan is az egyenlőségért és nem természetesnek tekinteni.
2019. 03. 06. szerda 09:39  #1
Aranyoskák Aranyoskák
Gondoltam, ez egy érdekes téma egy olyan közösségben, ahol teljesen megszokott dolog, hogy párok női beszállót keresnek. De vajon válhasson az a beszálló adott esetben akár a család részévé?
/ 5