Nem minden napra gondoltam..csak az íze kedvéért néha néha..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 07. csütörtök 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4024732)
2019. 03. 07. csütörtök 10:17
Férjre nincs is szükségen, és Noki meg is győzött, hogy nem kell nekem két ffi a mindennapokra.
Több csajról meg egyszerüen szó sem lehet. Ahhoz én kissé féltékeny vagyok
Több csajról meg egyszerüen szó sem lehet. Ahhoz én kissé féltékeny vagyok
Férjre nincs is szükségen, és Noki meg is győzött, hogy nem kell nekem két ffi a mindennapokra.
Több csajról meg egyszerüen szó sem lehet. Ahhoz én kissé féltékeny vagyok (Ez egy válasz becske üzenetére (2019. 03. 07. csütörtök 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Több csajról meg egyszerüen szó sem lehet. Ahhoz én kissé féltékeny vagyok (Ez egy válasz becske üzenetére (2019. 03. 07. csütörtök 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Igazad lehet
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 07. csütörtök 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4003272)
2019. 03. 07. csütörtök 10:00
Együttélni kettővel? Nap nap után? Most ne a szexre gondolj csak,egyem azt a piszkos fantáziád
Minden velük járó macera,na abból elég egy is,nekem legalábbis
Minden velük járó macera,na abból elég egy is,nekem legalábbis
Nem jelent igazan tobb feladatot 2 ffi-vel elni. Nekem volt olyan egyuttelesem, ahol a baratomrol es az apjarol is en gondoskodtam egy ideig. Termeszetesen szex nem volt apukaval. De fozes, mosas, problema megoldas stb. igen. Igy azt mondom, ha 2 jo fickoval megvalosulhat ez es a szex is kozosen jo elmeny, akkor siman mukodhet. Na a tobb not tartani ( nem kalandokat, hanem normal kapcsolatot ) hat az nem egyszeru szerintem.
Két férfiben tudok segíteni..
De férjben nem.. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 07. csütörtök 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
De férjben nem.. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 07. csütörtök 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 07. csütörtök 08:59
Én két ffivel azért eltudnám képzelni...
Nagyon is.
Nagyon is.
Együttélni kettővel? Nap nap után? Most ne a szexre gondolj csak,egyem azt a piszkos fantáziád
Minden velük járó macera,na abból elég egy is,nekem legalábbis (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 07. csütörtök 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Minden velük járó macera,na abból elég egy is,nekem legalábbis (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 07. csütörtök 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 07. csütörtök 08:59
Nagyon is.
Nagyon is.
Több férfi+több nő, ilyen kommunák azért itt-ott vannak.
Nagyon is. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 06. szerda 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon is. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 06. szerda 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 06. szerda 11:00
Érdekes téma,valóban
Szerintem sokan nyitottak volnának erre. Viszont ezt mindenféle papír nélkül is megteheti,akinek ez az álma Nem ezen múlik,hogy működik vagy sem,ahogy két ember esetében sem.
Jómagam nem tudnék így élni,mert bár az alkalmankénti szexben tetszik a hármas felállás,de a mindennapokban...nem tudnék alkalmazkodni ehhez. Önzőbb típus vagyok annál. Szinte biztosan hajtépés volna a vége
Szerintem sokan nyitottak volnának erre. Viszont ezt mindenféle papír nélkül is megteheti,akinek ez az álma Nem ezen múlik,hogy működik vagy sem,ahogy két ember esetében sem.
Jómagam nem tudnék így élni,mert bár az alkalmankénti szexben tetszik a hármas felállás,de a mindennapokban...nem tudnék alkalmazkodni ehhez. Önzőbb típus vagyok annál. Szinte biztosan hajtépés volna a vége
Na ilyen sose lesz (társadalom hazugságok nélkül). Ahol több ember verődik össze, mint amennyi a régi jó fajta ősközösségben volt vala, ott már szükség van az egymással, egymás mellett éléshez az ún. "politikus alkat"-ra, (azaz aki képes elhallgatni dolgokat, vagy kimondottan hazudni, és mindezt ráfogni a tapintatra), valamint a konfliktuskerülőkre, akik szintén inkább hazudnak, mintsem a kimondott véleményükkel esetleg megbántsák vagy maguk ellen fordítsák a másikat.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 03. 07. csütörtök 04:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 07. csütörtök 04:29
Nem vagyunk egyformák, nem is mindenkinek való a több partner. Ami viszont mindenkinek jó, az nem lehet rossz. A kérdés, hogy a kevés ember által írt törvény szerint kell élni, vagy ahogy mindenkinek jó? Persze ez messze mutat, egy társadalomra ahol nincs hazugság.
Legalis most is Feleseg es baratno ebbol nagyon sok van
Nem vagyunk egyformák, nem is mindenkinek való a több partner. Ami viszont mindenkinek jó, az nem lehet rossz. A kérdés, hogy a kevés ember által írt törvény szerint kell élni, vagy ahogy mindenkinek jó? Persze ez messze mutat, egy társadalomra ahol nincs hazugság.
Aszexuális férfiről nem igazán hallani, de aszexuális nőről annál inkább! Szóval szerintem elég szar lenne két kielégületlen férj várná, hogy a feleségnek mikor lesz kedve!
(Ez egy válasz réka38 üzenetére (2019. 03. 06. szerda 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 06. szerda 12:06
inkább ez lenne életszerü 1 nő simán kielégit 2 fiut forditva nem biztos
A versenyhelyzet jó dolgokat is eredményezhet szerintem! Akármelyik változatot nézzük! Csak jó emberek kellenek hozzá!
Brrr....Ne is fokozzuk...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 06. szerda 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 06. szerda 13:36
Bizony......és ha elfelejted a szülinapot,évfordulót,hónapfordulót,netán összekavarod a neveket...többen is kikloppfolhatják a búrád érte
egy nő több férj egy kicsit reálatlanabb, nem mert nem megvalósítható hanem a populáció a több nő felé van eltolódva jobban és nem kicsit.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 06. szerda 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 06. szerda 13:30
Isten ments,bőven elég egy is férjből (bocs szivem ).
Azt is csak alkalomszerűen tudnám elképzelni,a mindennapokban semmiképp sem
Azt is csak alkalomszerűen tudnám elképzelni,a mindennapokban semmiképp sem
Bizony......és ha elfelejted a szülinapot,évfordulót,hónapfordulót,netán összekavarod a neveket...többen is kikloppfolhatják a búrád érte
(Ez egy válasz bi-zalom üzenetére (2019. 03. 06. szerda 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Isten ments,bőven elég egy is férjből (bocs szivem ).
Azt is csak alkalomszerűen tudnám elképzelni,a mindennapokban semmiképp sem (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 06. szerda 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Azt is csak alkalomszerűen tudnám elképzelni,a mindennapokban semmiképp sem (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 06. szerda 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3989732)
2019. 03. 06. szerda 11:47
...jó. És a többférjűség?
Több feleség,több anyós....
Két ember közt is rengeteg konfliktus lehet ha együtt él,hát még ha több.
Ne adj isten min 2 egyszerre menstruáló,épp hisztis feleség...
Fordított esetben én is hasonlóan lennék.
A hajtépést el is képzelem rólad (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 06. szerda 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Ne adj isten min 2 egyszerre menstruáló,épp hisztis feleség...
Fordított esetben én is hasonlóan lennék.
A hajtépést el is képzelem rólad (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 06. szerda 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 06. szerda 11:00
Érdekes téma,valóban