Jézusom
(Ez egy válasz Kávébab üzenetére (2019. 03. 07. csütörtök 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 07. csütörtök 16:22
Nem szeretném, ha egyszerre két kopasztóvíz szagú nő tüsténkedne körülöttem. A csirkenuggets-hez meg fontosabb egy szója ültetvény, mint a csirkefarm. Mondjuk újabb nagy előny jutott az eszembe, nem kell jómunkásemberként verni az asszonyt, elég csak bemószerolni a másiknál, majd ő megtépi.
Nem szeretném, ha egyszerre két kopasztóvíz szagú nő tüsténkedne körülöttem. A csirkenuggets-hez meg fontosabb egy szója ültetvény, mint a csirkefarm. Mondjuk újabb nagy előny jutott az eszembe, nem kell jómunkásemberként verni az asszonyt, elég csak bemószerolni a másiknál, majd ő megtépi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 07. csütörtök 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4003272)
2019. 03. 07. csütörtök 15:54
Ha csupán ennyi a probléma legfeljebb átnyergelsz szellemi szabadfoglalkozásúból csirkefarm tulajdonossá,és a feleségeid manufaktúrában gyártják a csirke nuggets-t. A levest pedig üstben főzik s nem fazékban
Ha csupán ennyi a probléma legfeljebb átnyergelsz szellemi szabadfoglalkozásúból csirkefarm tulajdonossá,és a feleségeid manufaktúrában gyártják a csirke nuggets-t. A levest pedig üstben főzik s nem fazékban
Jóból is megárt a sok. Meg csak a bonyodalom lenne a főzésnél is, mert egyből másfél tyúkból kellene leves, hogy mindenkinek jusson combja.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 07. csütörtök 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 07. csütörtök 15:14
Vannak előnyei,most,hogy mondod Te pedig tamponra meg körömlakkra költenéd a fizud,többek közt
Ideig-óráig biztosan érdekes volna. Azután kellene még egy feleség,fő a változatosság
Ideig-óráig biztosan érdekes volna. Azután kellene még egy feleség,fő a változatosság
Vannak előnyei,most,hogy mondod Te pedig tamponra meg körömlakkra költenéd a fizud,többek közt
Ideig-óráig biztosan érdekes volna. Azután kellene még egy feleség,fő a változatosság (Ez egy válasz Kávébab üzenetére (2019. 03. 07. csütörtök 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Ideig-óráig biztosan érdekes volna. Azután kellene még egy feleség,fő a változatosság (Ez egy válasz Kávébab üzenetére (2019. 03. 07. csütörtök 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 07. csütörtök 15:03
Hogy reggel kétszer annyit várjak a fürdőszobára, mint egy nejjel? ))
Nem tudom, ideig- óráig biztosan, utána meg már megszokásból. )) Szerintem nem is lehet olyan rossz, hogy hazaér az ember a munkából és nem neki kezdi el darálni az asszony, hogy Kati a munkahelyen milyen hülye, mert teszi magát a főnöknek, meg a Szulejmánban az a szemét liba megcsalta azt a jóképű janicsárt, hanem a másik asszonnyal ezt szépen kitárgyalják, én meg már nyugodt légkörbe érkezem. Hacsak ki nem ömlött a körömlak. DD
Nem tudom, ideig- óráig biztosan, utána meg már megszokásból. )) Szerintem nem is lehet olyan rossz, hogy hazaér az ember a munkából és nem neki kezdi el darálni az asszony, hogy Kati a munkahelyen milyen hülye, mert teszi magát a főnöknek, meg a Szulejmánban az a szemét liba megcsalta azt a jóképű janicsárt, hanem a másik asszonnyal ezt szépen kitárgyalják, én meg már nyugodt légkörbe érkezem. Hacsak ki nem ömlött a körömlak. DD
Hogy reggel kétszer annyit várjak a fürdőszobára, mint egy nejjel? ))
Nem tudom, ideig- óráig biztosan, utána meg már megszokásból. )) Szerintem nem is lehet olyan rossz, hogy hazaér az ember a munkából és nem neki kezdi el darálni az asszony, hogy Kati a munkahelyen milyen hülye, mert teszi magát a főnöknek, meg a Szulejmánban az a szemét liba megcsalta azt a jóképű janicsárt, hanem a másik asszonnyal ezt szépen kitárgyalják, én meg már nyugodt légkörbe érkezem. Hacsak ki nem ömlött a körömlak. DD (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 07. csütörtök 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem tudom, ideig- óráig biztosan, utána meg már megszokásból. )) Szerintem nem is lehet olyan rossz, hogy hazaér az ember a munkából és nem neki kezdi el darálni az asszony, hogy Kati a munkahelyen milyen hülye, mert teszi magát a főnöknek, meg a Szulejmánban az a szemét liba megcsalta azt a jóképű janicsárt, hanem a másik asszonnyal ezt szépen kitárgyalják, én meg már nyugodt légkörbe érkezem. Hacsak ki nem ömlött a körömlak. DD (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 07. csütörtök 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 07. csütörtök 13:41
Ohh...bocsánat,néha igazán szelektíven olvasok Jogos...
Te tudnál "többnejűen" élni?
Ohh...bocsánat,néha igazán szelektíven olvasok Jogos...
Azt írtam én is... Direkt azért, hogy kerek legyen a történet. ))
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 07. csütörtök 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 07. csütörtök 13:16
Ezek szerint tudod mi kell a nőnek Persze,hogy kávé (is)
Amit előtte írtál,az mondjuk a nagy átlag férfira is igaz.
Így kerek a történet
Így kerek a történet
Ezek szerint tudod mi kell a nőnek Persze,hogy kávé (is)
Így kerek a történet
Így kerek a történet
Megtalálni életünk párját, az sem mindig egyszerű. Ezt bővíteni még nehezebb. Persze nem az, de nem akarom el spirizni a témát. Tudomásul kell venni, hogy nem mindenkinek jön össze, és nem feltétlen tartós. Ha jól emlékszem itt a Feleségcsere fórumban valaki írta, hogy egy házaspárral boldogan élnek négyesben. szomszédok vagy ilyesmi.
Tehát van és működik. csak ritka a csillagok ilyen együttállása.
Igen, lehetne legális. Ha melegek házasodhatnak... Ez az emberi törvény, amit nem kötelező szerencsére betartani és ezek miatt egyre komolytalanabb is. Van az élet törvénye ami úgy is felül ír mindent.
Tehát van és működik. csak ritka a csillagok ilyen együttállása.
Igen, lehetne legális. Ha melegek házasodhatnak... Ez az emberi törvény, amit nem kötelező szerencsére betartani és ezek miatt egyre komolytalanabb is. Van az élet törvénye ami úgy is felül ír mindent.
Felfrissülnél tőlem és pörögnél egész nap, széles mosollyal az arcodon... )
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 07. csütörtök 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 07. csütörtök 10:53
Nemek harca...hm.... Nem kell harcolni,ledarálnálak,és megfőznélek,minden porcikám kívánja a....kávét....oszt harcolhatsz
Nemek harca...hm.... Nem kell harcolni,ledarálnálak,és megfőznélek,minden porcikám kívánja a....kávét....oszt harcolhatsz
(Ez egy válasz Kávébab üzenetére (2019. 03. 07. csütörtök 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 07. csütörtök 10:41
Nem szeretnék nemek harcát, de szerintem pontosítsunk kicsit. Van olyan nő aki ki tud elégíteni 2 pasit, és van olyan férfi aki ki tud elégíteni két nőt. A nagy átlag meg egyet se tud normálisan... Ha megnézed, hogy hány kapcsolatban élő kielégítetlen pali van csak ezen az oldalon, akkor látjuk, hogy a statisztika nem azt mutatja, hogy a hölgyek olyan nagyon jeleskednének ezen a téren. Persze sokaknak a kielégítés azt jelenti, hogy jön egy kis folyadék a pisztoly végén, de ez koránt sem így van. Gondolom nem kell magyaráznom, hogy milyen az amikor pár perc alatt letudja az ember, apu befordul és alszik, és milyen amikor csillogó szemekkel megy a hűtőhöz, utána kezdi előről. Az előbbinél le van tudva a dolog, az utóbbinál ki van elégítve. Az ok- okozati összefüggéseket naphosszat lehetne boncolgatni, egy-két saját példa alapján még kár szabályt alkotni. )
Persze. Élhetsz. Csak nem legálisan,és ugye ez a topicban a nap kérdése
Nem írtad bénán,érthető volt
Nem írtad bénán,érthető volt
Pfuuu, de bénán írtam nem javitok, jusztsem
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 07. csütörtök 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4024732)
2019. 03. 07. csütörtök 10:44
Jobban bele gondoltam, és nem a szex részre, mert az hmmm és rájöttem, hogy jah
De nem tilos .. élhetsz tucatnyi növel, párral.... csak házasság nem köttethet... dehát nem is a papirtol müködik...
Ha müködik egyik ember között a hétköznapi rutin
De nem tilos .. élhetsz tucatnyi növel, párral.... csak házasság nem köttethet... dehát nem is a papirtol müködik...
Ha müködik egyik ember között a hétköznapi rutin
Jobban bele gondoltam, és nem a szex részre, mert az hmmm és rájöttem, hogy jah
Ha müködik egyik ember között a hétköznapi rutin (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 07. csütörtök 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha müködik egyik ember között a hétköznapi rutin (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 07. csütörtök 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 07. csütörtök 10:37
Nem meggyőzni akartalak,csak nekem nem menne,ezt mondtam.
Amint látod van,akinél működhet is akár
Egyébként pedig számomra az a botrányos ilyen téren,hogy vannak olyan emberek,akik ülnek a kis asztaluknál,és megmondják mit tehetsz,vagy mit nem legálisan. Mindenkinek joga kellene hogy legyen úgy élni ahogy,és amilyen formában csak akar. Gondolok itt a meleg házasságra,vagy épp a többnejűségre. Nem teszik legálissá,tehát tiltják. Milyen jogon? Baszódjanak meg,le a szabályokkal
Egyébként pedig számomra az a botrányos ilyen téren,hogy vannak olyan emberek,akik ülnek a kis asztaluknál,és megmondják mit tehetsz,vagy mit nem legálisan. Mindenkinek joga kellene hogy legyen úgy élni ahogy,és amilyen formában csak akar. Gondolok itt a meleg házasságra,vagy épp a többnejűségre. Nem teszik legálissá,tehát tiltják. Milyen jogon? Baszódjanak meg,le a szabályokkal
Nem szeretnék nemek harcát, de szerintem pontosítsunk kicsit. Van olyan nő aki ki tud elégíteni 2 pasit, és van olyan férfi aki ki tud elégíteni két nőt. A nagy átlag meg egyet se tud normálisan... Ha megnézed, hogy hány kapcsolatban élő kielégítetlen pali van csak ezen az oldalon, akkor látjuk, hogy a statisztika nem azt mutatja, hogy a hölgyek olyan nagyon jeleskednének ezen a téren. Persze sokaknak a kielégítés azt jelenti, hogy jön egy kis folyadék a pisztoly végén, de ez koránt sem így van. Gondolom nem kell magyaráznom, hogy milyen az amikor pár perc alatt letudja az ember, apu befordul és alszik, és milyen amikor csillogó szemekkel megy a hűtőhöz, utána kezdi előről. Az előbbinél le van tudva a dolog, az utóbbinál ki van elégítve. Az ok- okozati összefüggéseket naphosszat lehetne boncolgatni, egy-két saját példa alapján még kár szabályt alkotni. )
(Ez egy válasz réka38 üzenetére (2019. 03. 06. szerda 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 06. szerda 12:06
inkább ez lenne életszerü 1 nő simán kielégit 2 fiut forditva nem biztos
Nem meggyőzni akartalak,csak nekem nem menne,ezt mondtam.
Én sem vetem meg...sőt...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 07. csütörtök 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 07. csütörtök 10:35
Az ízét, azt nagyon szetetem
Az ízét, azt nagyon szetetem
(Ez egy válasz becske üzenetére (2019. 03. 07. csütörtök 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem minden napra gondoltam..csak az íze kedvéért néha néha..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 07. csütörtök 10:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 07. csütörtök 10:17
Férjre nincs is szükségen, és Noki meg is győzött, hogy nem kell nekem két ffi a mindennapokra.
Több csajról meg egyszerüen szó sem lehet. Ahhoz én kissé féltékeny vagyok
Több csajról meg egyszerüen szó sem lehet. Ahhoz én kissé féltékeny vagyok