Sziasztok,
Igen, nemrég értem ki. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 10. kedd 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen, nemrég értem ki. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 10. kedd 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4657917)
2022. 05. 10. kedd 18:04
Nyéken ma este lenne fiatal nem dagadt srác?
Nyéken ma este lenne fiatal nem dagadt srác?
Tervez valaki menni? Összebeszélhetnénk.
(Ez egy válasz fiatalpassziv üzenetére (2022. 05. 10. kedd 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 10. kedd 07:00
Sziasztok, ma este megyek ki gardonyba a nadasba, aki akar hasznalni egy fiatal passzivat, az 19-22 kozott megteheti, idos pasik is ok
,
,
Sziasztok, csutortok Del1 -en leszek, lenne valaki aki csatlakozna vagy kint lesz? Lanyok, pasik, parok

Nyék valaki 18:30 körül!
Egy óra múlva Nyèken leszek.Lessz kint valaki?Elsősorban párra gondoltam.
Nudi szeged..? Tisza?
Sziasztok ma 5 6 óra körül lesz valaki nyéken?
Nyékre megy ma valaki?
Sziasztok!Csütörtök késő délutánra,estére,párt,párokat keresek,nudis termál fürdőzéshez,szex,cuckold.Kis csendes termál fürdőben a Tisza tónál.,Sarud.Csak az írjon aki rá ér az nap,és szeretne is jönni.Érdeklődők kíváncsiskodókkal nem szeretnék írogatni.További infók privát üzenetben.
Gumit kell csak hozni

Sziasztok, ma este megyek ki gardonyba a nadasba, aki akar hasznalni egy fiatal passzivat, az 19-22 kozott megteheti, idos pasik is ok
,
,
Szombaton megyek le Délegyházára nudizni. Fiatal, kedves, intelligens fiú vagyok, és szívesen ismerkednék párokkal barátság és szex céljából
ha szimpi vagyok képeken írj légyszi!

Jövő hét elején egerszalókon leszünk a nejemmel! Termáltó környékén tud ajánlani valaki sexis elfoglaltságot? Nudi? Masszázs? Válaszokat ha lehet privátban!
Sziasztok!
Hétvégén Berénybe leszek, 45 éve normáklis bisex férfi vagyok. Ha valaki gondolja, akár csak dumálni is...
Hétvégén Berénybe leszek, 45 éve normáklis bisex férfi vagyok. Ha valaki gondolja, akár csak dumálni is...
Holnap déltől M9 lesz valaki?
Akali bezárt, megszűnt.
(Ez egy válasz hay üzenetére (2022. 05. 09. hétfő 07:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 09. hétfő 07:22
Kérdezném, hogy a Balatonparton a héten azazhétközben ezek szerint még nincsen nyitva egy naturista strand sem? A Berény az csak pénteken nyit a honlapja szerint, Balatonakaliról meg semmi új hír nincsen. Még Gárdony jöhetett volna szóba, de arról sincsen semmi jó hozzászólás komment. Valakinek valami új infó?
holnap délelőtt lesz valaki a gárdonyi nudin?
Sziasztok! Ma kint jártam a Tétényi Dunaparton. Egészen a 6-os lehajtótól a Dunahídig. Nézegettem, hogy vajon hol szoktak nudizni, de nem találtam semmilyen erre alkalmas helyet! Felvilágosítana valaki? Holnap kinéznék! Köszönöm!
akalit felejtsd el szerintem, pár hete lebontották az elején lévő épületet is.
(Ez egy válasz hay üzenetére (2022. 05. 09. hétfő 07:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 09. hétfő 07:22
Kérdezném, hogy a Balatonparton a héten azazhétközben ezek szerint még nincsen nyitva egy naturista strand sem? A Berény az csak pénteken nyit a honlapja szerint, Balatonakaliról meg semmi új hír nincsen. Még Gárdony jöhetett volna szóba, de arról sincsen semmi jó hozzászólás komment. Valakinek valami új infó?