Sziasztok! Párokat, hölgyeket keresek Délegyházi közös nudizához! Szívesen készítek Rólad/Rólatok szexi képeket, videót is, ha szeretnétek. Ha a kép alapján szimpatikus vagyok, íratok bátran és megbeszéljük az időpontot.
Vannak nyéken ?
Sziasztok! Nagykőrös környékén van valamilyen hely, ahol lehet nudizni, szaunázni textilmentesen napközben?
Nem, még nem voltunk csak berénybe járunk. De valamikor lehet megnézzük ezt a részt is. Köszi!
(Ez egy válasz hupika üzenetére (2022. 04. 30. szombat 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 30. szombat 23:02
Voltatok ti már ott tavaly, vagy tévedek? Amúgy Úsztatómajor előtt le tudtok parkolni, onnét kb 200 méter séta. Terepjáróval járható az út. Mi ma voltunk, nagyon jó volt a víz is, meg minden más is.
Pilismaroti öbőlben valaki ? Nudizik
Megy ki ma valaki Gárdonyba?
Pesten Vastag farkú pasi vagy srác nudihavernek?
Én kint leszek, ha van kedvetek találkozhatunk és tölthetjük együtt is a kellemes időt.
(Ez egy válasz Bz1979 üzenetére (2022. 04. 30. szombat 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Merre felé lesztek ?
(Ez egy válasz Bz1979 üzenetére (2022. 04. 30. szombat 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok egyedül vagy lány-barátommal keresek idősebb párokat/ nőket nudizni, szexelni és barátkozni, délegyházára vagy gárdonyba. Fiatal intelligens srác vagyok aki nagyon imádja az idősebb nőket és a nagy bimbókat ha képek alapján szimpi vagyok írj légyszíves. Szép estét
Voltatok ti már ott tavaly, vagy tévedek? Amúgy Úsztatómajor előtt le tudtok parkolni, onnét kb 200 méter séta. Terepjáróval járható az út. Mi ma voltunk, nagyon jó volt a víz is, meg minden más is.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2022. 04. 30. szombat 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 30. szombat 18:43
Sziasztok,
Hol is van a hévizi 2-es zsilip ? Autóval megközelíthető ?
Holnap nyéken nudizunk párommal 15-h után!
Hétfő napközben Nyék???Tervezi valaki???
Holnap délután Csörge-tó vagy M9 nudizás érdekel valakit?
Sziasztok,
Sziasztok! Holnap (vasárnap) kora délután megyek ki a Nyéki nudira. Lenne valakinek kedve normális nudizni - beszélgetni és élvezni a meztelen szabadságot?
Szép Napot!
Olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akik rendszeresen fogják látogatni a Délegyházi naturista oazist és csatlakozhatnék. Köszönöm
Olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akik rendszeresen fogják látogatni a Délegyházi naturista oazist és csatlakozhatnék. Köszönöm
Sziasztok, szombaton este Ballószög! Keresünk párt, pasit kis szex-játékokra. Privátban kérnénk üzenetet
Sziasztok! Holnap megyünk Hévízre a 2-es zsiliphez, jön még innét valaki? Párok?
Sziasztok! Mezőkövesden a Balneo Hotel naturista szaunájáról van valakinek tapasztalata! Működik? A szauna meztelenül használható vagy van valami zuhany is vagy merülő medence? Infót ha lehet priviben!