Szió! Én szívesen tenném! Kint vagytok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 18. hétfő 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4660821)
2022. 04. 18. hétfő 13:41
Egy kicsit hűvös az idő nyékhez,de van olyan aki meglocsolna?
Egy kicsit hűvös az idő nyékhez,de van olyan aki meglocsolna?
Sziasztok. Intelligens, aranyos, fiatal fiú vagyok Budapestről aki csatlakozna idősebb párokhoz nudizni, barátkozni és szexelni szeretem az érett női testet és a nagy bimbókat
Sziasztok. Tud valaki békés megyében olyan helyet ahol lehet meztelenkedni?
Sziasztok. Julius 25- augusztus 6-ig Vir szigeten leszunk. Ismergednenk
Debreceni nudistát keresek
Sziasztok.
Van itt olyan Lány, Nő, Hölgy Pestről akit izgatna ha Verném a farkam előte?
Nagyon izgat ha idegen néz miközben verem a farkam.
Ha valakinek fel keltettem az érdeklődését írjon itt privátba és megbeszéljük hol és mikor.
Persze több is lehet anál,hogy csak nézel engem.
Ez rajtad múlik
Van itt olyan Lány, Nő, Hölgy Pestről akit izgatna ha Verném a farkam előte?
Nagyon izgat ha idegen néz miközben verem a farkam.
Ha valakinek fel keltettem az érdeklődését írjon itt privátba és megbeszéljük hol és mikor.
Persze több is lehet anál,hogy csak nézel engem.
Ez rajtad múlik
Sziasztok. Tisza melletti bejáratott, diszkrét, nudizásra alkalmas helyre keresünk partnereket, nyárra. Privátban keressen minket akit érdekel.
Sziasztok!
Szokott már ilyenkor valaki kint lenni Gárdonyban?
Szokott már ilyenkor valaki kint lenni Gárdonyban?
Sziasztok! Nudizáshoz - meztelenkedéshez keresek kulturált diszkrét társat, akivel élvezhetem a természetes önfeled meztelen szabadságot. Van akit érdekel ez a fajta szabadság Miskolc környékén?
Június 22-24 Hajdúszoboszlón leszünk. Nudizáshoz keresünk társaságot. Privát üzeneteket várunk.
zala és környékén várnák javaslatokat....
Ha útbaigazítás akart lenni nem baj, csak sok hozzászólást olvastam főleg Gárdonnyal kapcsolatba hogy ezek ne menjenek oda amazok meg miért ott vannak miért nem máshol, vad nudin szerintem nincs senkinek joga rendezkedni, max aki nem tud viselkedni ilyen helyen azt közösen ki kell ebrudalni.
Süssön rátok a nap...kellemes húsvéti ünnepet! (Ez egy válasz hupika üzenetére (2022. 04. 14. csütörtök 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Süssön rátok a nap...kellemes húsvéti ünnepet! (Ez egy válasz hupika üzenetére (2022. 04. 14. csütörtök 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 14. csütörtök 19:43
Én csak szóltam, hogy nem a 2-es zsilipnél gyülekeznek a bisexek, hanem az 1-es, és a 2-es zsilip közötti szakaszon.. Baj?
Én csak szóltam, hogy nem a 2-es zsilipnél gyülekeznek a bisexek, hanem az 1-es, és a 2-es zsilip közötti szakaszon.. Baj?
(Ez egy válasz Bonfini üzenetére (2022. 04. 14. csütörtök 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 14. csütörtök 17:28
Vad nudi helyen / közterületen / nehogy te mond meg ki hol tartózkodhat, mindenki tilosban jár mivel nem kijelőlt nudi hely mindenki saját felelősségre van ott ahol akar.
Vad nudi helyen / közterületen / nehogy te mond meg ki hol tartózkodhat, mindenki tilosban jár mivel nem kijelőlt nudi hely mindenki saját felelősségre van ott ahol akar.
(Ez egy válasz hupika üzenetére (2022. 04. 13. szerda 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 13. szerda 20:56
A 2-es zsilip nem a bisex pasik találkahelye! A bisex pasik az 1 zsilip után, azon a jó hosszú szakaszon a part mellett szoktak gyülekezni. Csak szóltam...
Délegyházi közös nudizáshoz keresek,hölgyet aki az adatlapom alapján szívesen csatlakozna hozzám ápolt normális férfi vagyok. Párok is írhatnak! Nagyon örülnék a megkeresnének. Élvezzük a nyarat közösen,meztelenül! Képeim vannak írjatok!
Ha van itt bisex férfi tagú pár … ránk írhat! Szombat este ráérünk !
Szia mindenki! Hétvégén kiruccanunk a nyaralónkba tenni venni! Párok akik csatlakoznának?
Sziasztok! Holnap kora délután kis nudizás? Dunakeszi- Vác Duna-part . Üzenetet küldjetek
A 2-es zsilip nem a bisex pasik találkahelye! A bisex pasik az 1 zsilip után, azon a jó hosszú szakaszon a part mellett szoktak gyülekezni. Csak szóltam...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 13. szerda 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3809222)
VIP
2022. 04. 13. szerda 19:56
Húsvétkor Hévízen a 2-es zsilipnél valaki?