Voltatok ti már ott tavaly, vagy tévedek? Amúgy Úsztatómajor előtt le tudtok parkolni, onnét kb 200 méter séta. Terepjáróval járható az út. Mi ma voltunk, nagyon jó volt a víz is, meg minden más is.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2022. 04. 30. szombat 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 30. szombat 18:43
Sziasztok,
Hol is van a hévizi 2-es zsilip ? Autóval megközelíthető ?
Holnap nyéken nudizunk párommal 15-h után!
Hétfő napközben Nyék???Tervezi valaki???
Holnap délután Csörge-tó vagy M9 nudizás érdekel valakit?
Sziasztok,
Sziasztok! Holnap (vasárnap) kora délután megyek ki a Nyéki nudira. Lenne valakinek kedve normális nudizni - beszélgetni és élvezni a meztelen szabadságot?
Szép Napot!
Olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akik rendszeresen fogják látogatni a Délegyházi naturista oazist és csatlakozhatnék. Köszönöm
Olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akik rendszeresen fogják látogatni a Délegyházi naturista oazist és csatlakozhatnék. Köszönöm
Sziasztok, szombaton este Ballószög! Keresünk párt, pasit kis szex-játékokra. Privátban kérnénk üzenetet

Sziasztok! Holnap megyünk Hévízre a 2-es zsiliphez, jön még innét valaki? Párok?
Sziasztok! Mezőkövesden a Balneo Hotel naturista szaunájáról van valakinek tapasztalata! Működik? A szauna meztelenül használható vagy van valami zuhany is vagy merülő medence? Infót ha lehet priviben!
Sziasztok valakinek van infoja gardonyi nudirol. Szombaton ki néznénk a parommal
Nyék felől ha mész a 35-ös úton Tiszaúj felé, Nyéktől kb 5 km-t, és az autópálya felüljáró előtt lekanyarodsz jobbra. Ott mész befelé a földúton kb 400-500 métert, és ott van.
(Ez egy válasz Cocmayer üzenetére (2022. 04. 28. csütörtök 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 28. csütörtök 14:42
Sziasztok valaki tudna küldeni fotót vagy valamit ,hogy hol találom a nyeki tavakon a nudi részt?
Sziasztok! Ma délután Nyék valaki ?
Sziasztok. Intelligens, aranyos, fiatal fiú vagyok Budapestről aki csatlakozna idősebb párokhoz nudizni, barátkozni és szexelni
szeretem az érett női testet és a nagy bimbókat

Sziasztok!
Nudizmust kedvelő partnereket keresek Esztergom környékéről.
43/180/90 pasi vagyok.
Nudizmust kedvelő partnereket keresek Esztergom környékéről.
43/180/90 pasi vagyok.
Sziasztok valaki tudna küldeni fotót vagy valamit ,hogy hol találom a nyeki tavakon a nudi részt?
Gyertek Nyék szuper nagyon jó az idő
Holnap délelőtt Nyék???????Kik tervezik?
43- éves férfi vagyok. Bp- ről jár valaki Gárdonyba nudizni? Csatlakoznék egyedül.
Holnap délután valaki nyék?