Húsvétkor Hévízen a 2-es zsilipnél valaki?
Sziasztok Bük nagyon jó egész szauna rèsz naturista mi is megyünk
(Ez egy válasz passzívvagyok üzenetére (2022. 04. 13. szerda 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 13. szerda 14:46
Sziasztok! Tudna nekem valaki ajánlani Győr környékén nudizásra alkalmas helyet?
Sziasztok. Szombaton bukre vagy zalakarosra mennénk, tapasztalatok alapján melyik helyre érdemesebb menni?
Sziasztok! Tudna nekem valaki ajánlani Győr környékén nudizásra alkalmas helyet?
Holnap délelőtt megy valaki Gárdonyba?
Sziasztok. Olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akik rendszeresen fognak járni Délegyházára és csatlakozhatnék
Pénteken tervez valaki nyékre kimenni.
Sziasztok.Ma vagy holnap este,nő vagy pár közös nudis termál fürdőzésdugás,kis csendes helyen...Heves megye
sziasztok D egyedül vagy lány-barátommal keresek idősebb párokat/ nőket nudizni, szexelni és barátkozni, délegyházára vagy gárdonyba. Fiatal intelligens srác vagyok aki imádja az idősebb nőket és a nagy bimbókat ha képek alapján szimpi vagyok írj légyszi
Szerdán készül valaki a Nyéki tóra?Esetleg párok????
Ahoz igen.
(Ez egy válasz nudis pasi 44 üzenetére (2022. 04. 11. hétfő 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem elég hideg van a nudihoz.
(Ez egy válasz gergo177 üzenetére (2022. 04. 11. hétfő 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyéken van most valaki?
Szia. Szerintem elmehetsz nyugodtan. Nem azt mondom hogy nem fogsz kapni ajánlatot, de meg erőszakolni nem fognak. Ha netán kapsz ajánlatot, akkor vissza utasítod és ennyi. Kimész megnézed, és ha valamiért nem tetszik, akkor nem mész oda többet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 11. hétfő 00:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4665750)
2022. 04. 11. hétfő 00:22
Sziasztok. Nyéki nudira érdemes el menni egy tényleg sport férfinak napozni vagy a melegek végig húzogatják a cerkát.
Sziasztok. Nyéki nudira érdemes el menni egy tényleg sport férfinak napozni vagy a melegek végig húzogatják a cerkát.
Vannak kevesen néha azér mikor kisüt a nap
(Ez egy válasz Zsébé üzenetére (2022. 04. 09. szombat 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Az lemaradt, hogy az Alsópáhoki út 71-75 ös
út találkozásánál a körforgó mellett lehet
bemenni, vagy Hévízről a kifolyó csatorna mellett kell végigmenni. A guggli térképen jelezve van a patak zsilip. (Ez egy válasz Moto80 üzenetére (2022. 04. 09. szombat 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
út találkozásánál a körforgó mellett lehet
bemenni, vagy Hévízről a kifolyó csatorna mellett kell végigmenni. A guggli térképen jelezve van a patak zsilip. (Ez egy válasz Moto80 üzenetére (2022. 04. 09. szombat 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok! Engem érdekelne a dolog tudnátok írni pm ben?
(Ez egy válasz Felfedezők üzenetére (2022. 04. 07. csütörtök 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 07. csütörtök 08:25
Érdeklődők! Naponta, igény szerint, nudista tematikájú chat szobát nyitunk. Program javaslatok, társaság, csoport kialakulás elősegítése végett.
Érdekelne, hogy 10-15 fokban mégis mire számítasz?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 08. péntek 05:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4496662)
2022. 04. 08. péntek 05:37
Ma gárdonyba délelőtt érdemes kimenni lessz valami?
Szia
Nagyon köszönöm a válaszodat
Moto (Ez egy válasz szili345 üzenetére (2022. 04. 08. péntek 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon köszönöm a válaszodat
Moto (Ez egy válasz szili345 üzenetére (2022. 04. 08. péntek 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 08. péntek 22:50
Ma voltam megnézni bringával a hévízi
2.zsilipet. Jó helynek tűnik!
A víz tiszta, a hely nincs szem előtt,
de könnyen megközelíthető. Ki van írva
a betonra egyértelműen, hogy nudi 18+.
Akivel ott beszélgettem azt mondta, hogy
a vize sem hideg.
2.zsilipet. Jó helynek tűnik!
A víz tiszta, a hely nincs szem előtt,
de könnyen megközelíthető. Ki van írva
a betonra egyértelműen, hogy nudi 18+.