És helyileg hol lesz ez?
(Ez egy válasz leonidas üzenetére (2022. 03. 29. kedd 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 29. kedd 11:00
Modern azaz kortárs tánc! Nem is kimondottan tánc, fővonalak megvannak de nagyon sok improvizáció van benne! Na és nézők bevonássa az előadásban is ....
Modern azaz kortárs tánc! Nem is kimondottan tánc, fővonalak megvannak de nagyon sok improvizáció van benne! Na és nézők bevonássa az előadásban is ....
(Ez egy válasz Xeeet üzenetére (2022. 03. 28. hétfő 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma gárdony ?
sziasztok. egyedüli fiúként vagy csajommal keresek idősebb párokat nudizni, szexelni. leginkább a 40-60 as korosztály érdekel engem. Délegyházára szoktam járni, lassan tervezek lemenni és imádnám ha kipróbálhatnám egy idősebb nővel vagy párral.
Sziasztok! Tiszacsegei nyaralóban párok ismeretségét keresem hétvégére! Ottalvás, fürdési grillezési, nudizási lehetőség minden adott!
Hölgyek és párok! Holnap lenne kedve valakinek egy velencei tó körre biciklivel a végén látogatással a Gárdonyi nudira.
Akkor milyen előadás?
(Ez egy válasz Whiskeyinthejar üzenetére (2022. 03. 28. hétfő 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Holnap délután Székesfehérváron leszek az Árpád Fürdőben.
Készül valaki még izzadni a nudista szaunába??
Holnap délután Székesfehérváron leszek az Árpád Fürdőben.
Készül valaki még izzadni a nudista szaunába??
Nem balett előadás lesz. Rosszul tudod!
(Ez egy válasz Kzsolti üzenetére (2022. 03. 26. szombat 01:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 26. szombat 01:26
Kedd esti(19 óra) meztelen balett előadás megtekintésére keresek hölgyet , esetleg párt. A nézők is meztelenek.
Az előadást Ladjánszki Márta tartja Budapesten.
Újpestre dunapartra jönne valamikor pár? Mi egy fiatal páros vagyok, beszéljük meg, írj pm-et.
Ma vagy holnap lesz valaki Nyéken?
Ma, holnap lesz valaki innen a hévízi kifolyónál ebben a szép időben?
Engem is érdekelne hogy helyileg ez hol lenne
(Ez egy válasz Kzsolti üzenetére (2022. 03. 26. szombat 01:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 26. szombat 01:26
Kedd esti(19 óra) meztelen balett előadás megtekintésére keresek hölgyet , esetleg párt. A nézők is meztelenek.
Gárdony ma???
Hajdu Biharba tud valaki jo nudihelyet?
Ma lenne gárdonyba pár délelőtt?
Sziasztok!
Hétfőn és kedden hölgyet, párt keresek !
Borsod megye.
Hétfőn és kedden hölgyet, párt keresek !
Borsod megye.
Nyári nudizáshoz keresek idősebb hölgyet, főleg a Délegyházára, autó van hozlak-viszlek, esetleg szintén idősebb pár is szóba jöhet.
Sziasztok!Ma vagy holnap estére párt keresek közös nudis termálfürdőzéshez,dugáshoz.magas sportos ápolt pasi,nagy mérettel..Heves megye.
Ma vagy holnap lenne pár Gárdonyba?