Ezt holt tartják? Erre elmennék.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 25. péntek 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3721952)
2022. 03. 25. péntek 22:09
Sziasztok. Mikor mentek lehet lenézek én is.
50-es izmos férfi keres Horvátország, Rovinj Punta Kriz-i nudista nyaralásra tengert napfényt kedvelő jó alakú hölgyet. A költségeket állom. Kölcsönös szimpátia alapján további nyaralások (Thaiföld, Mexikó stb.) is szóba jöhetnek.
Sziasztok! Tiszanánai nudira szokott jönni innen valaki?
És ha igen akkor csak sima fürdőzésre vagy más is? Csatlakoznék énis a társasághoz.
És ha igen akkor csak sima fürdőzésre vagy más is? Csatlakoznék énis a társasághoz.
Sziasztok! Megy ki Gárdonyba ma valaki? Lesz szerintetek olyan jó idő, hogy le lehessen vetkőzni?
A Kondorosi uthoz jár még valaki nudizni?
Érdekes lehet.
(Ez egy válasz Kzsolti üzenetére (2022. 03. 26. szombat 01:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 26. szombat 01:26
Kedd esti(19 óra) meztelen balett előadás megtekintésére keresek hölgyet , esetleg párt. A nézők is meztelenek.
Az előadást Ladjánszki Márta tartja Budapesten.
Ma valaki csatlakozik Újpesten?
Kedd esti(19 óra) meztelen balett előadás megtekintésére keresek hölgyet , esetleg párt. A nézők is meztelenek.
Sziasztok. Mikor mentek lehet lenézek én is.
(Ez egy válasz hupika üzenetére (2022. 03. 25. péntek 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 25. péntek 21:33
Sziasztok! Mi holnap megpróbálkozunk Hévízen a 2 es zsilippel. Igaz, csak 18 fokot mond, de a következő hétvégén még annyi sem lesz.
Sziasztok! Mi holnap megpróbálkozunk Hévízen a 2 es zsilippel. Igaz, csak 18 fokot mond, de a következő hétvégén még annyi sem lesz.
Sziasztok kerekdombi termál fürdőről valakinek tapasztalata és némi infója esetleg
Én se találtam meg őket sajnos de az üzenetre se válaszolnak
(Ez egy válasz Gáborka8202 üzenetére (2022. 03. 25. péntek 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Merre vagytok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 25. péntek 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4657917)
2022. 03. 25. péntek 14:18
Nyéken csak az idős kukkolók és nem utolsó sorban zaklatók vannak!
Mi ma utoljára próbáljuk ki
Gárdony valaki?
Mikor fogtok kimenni? szívesen csatlakoznék hozzatok 27 éves férfi vagyok ha esetleg úgy van privátba írjatok
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 25. péntek 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4657917)
2022. 03. 25. péntek 14:18
Van valaki nyéken?
Holnap délután készül valaki Nyékre?
Ma valaki nyék ?
Gárdonyba?