Köszi!
Látod a kádat is neked hoztam...
Látod a kádat is neked hoztam...
Azért bunkók, mert vannak a zobbie felé emberek ahogy zombiee magát újabban hívja!
Biztos beszédhibás voltál kiskorodban és sokan csúfoltak meg megis vertek, ezért vagy most te a gonoszkalóz a GG-n!
Ugye rájöttem a titkodra te kis disznó?!
Biztos beszédhibás voltál kiskorodban és sokan csúfoltak meg megis vertek, ezért vagy most te a gonoszkalóz a GG-n!
Ugye rájöttem a titkodra te kis disznó?!
Tudtam, hogy nekrofil a lóarcú:d Ezért gajdulsz rám ennyire mi?:D Mered a kis lézerkardod:D
édes vagy
Nekem az arc az első...utána a lélek..bár mostanábn az nem jött be......
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 08:13
Nem is igaz!
Nekem egy kicsit női lelkem van nem tudok egyből durr bele a közepébe.
Ha külsőre bejön nekem a lány akkor először meg kell ismernem a lelkét utána.
Kell egy kb 20 perc félóra beszélgetés és utána jöhet a disznóság!
Kell egy kb 20 perc félóra beszélgetés és utána jöhet a disznóság!
Nem is igaz!
Kell egy kb 20 perc félóra beszélgetés és utána jöhet a disznóság! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Kell egy kb 20 perc félóra beszélgetés és utána jöhet a disznóság! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 05. csütörtök 07:55
nekrofília: hullabecstelenítés, a nemi eltévelyedés egyik fajtája
de horzi csak aléltá teszi, hogy megdughassa egészen nem eltévelyedett módon
de horzi csak aléltá teszi, hogy megdughassa egészen nem eltévelyedett módon
nekrofília: hullabecstelenítés, a nemi eltévelyedés egyik fajtája
de horzi csak aléltá teszi, hogy megdughassa egészen nem eltévelyedett módon (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)
de horzi csak aléltá teszi, hogy megdughassa egészen nem eltévelyedett módon (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 05. csütörtök 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2006. 10. 05. csütörtök 06:32
necrophilia?
Nem igaz nem ütök el senkit a zebrán, pláne a hölgyeket nem.
Őket szépen átwengedem, majd a buszmegállóhoz hajtok és megkérdezem, hogy elvihetem-e a legközelebbi erdőig!
Őket szépen átwengedem, majd a buszmegállóhoz hajtok és megkérdezem, hogy elvihetem-e a legközelebbi erdőig!
A tömeg én nem közlekedetetem sehogy az a BKV a MÁV és a volánra a repülő és hajótársaságok feladata.
Magamat autóval közlekedtetem néha motorral. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 04. szerda 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Magamat autóval közlekedtetem néha motorral. (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 04. szerda 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 21:47
levitálsz? Teleportálsz?
Esetleg személygépkocsival közlekedteted a tömegedet?
Esetleg személygépkocsival közlekedteted a tömegedet?
necrophilia?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 04. szerda 23:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 23:06
persze..inkább elüt és aléltan a fürdőkádba visz, hogy megdughasson...
persze..inkább elüt és aléltan a fürdőkádba visz, hogy megdughasson...
akkor wildhorse a kivétel.
viszont ő meg nem enged át a zebrán.
viszont ő meg nem enged át a zebrán.
levitálsz? Teleportálsz?
Esetleg személygépkocsival közlekedteted a tömegedet? (Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 04. szerda 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Esetleg személygépkocsival közlekedteted a tömegedet? (Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 10. 04. szerda 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 04. szerda 08:54
Hogy megkíméljem magam a helyátadósdi ceremóniától már régóta nem tömegközlekedek...
Hogy megkíméljem magam a helyátadósdi ceremóniától már régóta nem tömegközlekedek...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 03. kedd 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 03. kedd 22:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 03. kedd 22:08
Hát, ez a helyátadósdi nekem mindig stressz...
Nem, tényleg...
Most átadjam-e a helyem, vagy ne, ha átadom, akkor.. most tudom hogy hülyén ahngzik, de általában csak romlani szokott ahelyzet, mert amilyen szerencsétlen, töketlen tahó vagyok, ilynekkor már felborítok valami rendet a buszon, esetleg egy másik embert, amikor meg a szimplán visszautasítják az helyemet, akkor meg egyenesen úgy érzem, hogy égek...
Úgyhogy ha van helyem, hát van, amíg látok másik helyet a buszon, addig üljön oda, ha meg épp mással vagyok elfoglalva, akkor meg senki ne pályázzon arra, hogy észreveszem... inkább ülök, főleg ha már fáradt vagyok.
Ha meg egy terhes anyuka lép oda, naná hogy átadom, bár akkor is rettegek attól, hogy azt mondja, "kösznem"...
Tököm, elegem van mrá mindenből..
(bocsi)
Nem, tényleg...
Most átadjam-e a helyem, vagy ne, ha átadom, akkor.. most tudom hogy hülyén ahngzik, de általában csak romlani szokott ahelyzet, mert amilyen szerencsétlen, töketlen tahó vagyok, ilynekkor már felborítok valami rendet a buszon, esetleg egy másik embert, amikor meg a szimplán visszautasítják az helyemet, akkor meg egyenesen úgy érzem, hogy égek...
Úgyhogy ha van helyem, hát van, amíg látok másik helyet a buszon, addig üljön oda, ha meg épp mással vagyok elfoglalva, akkor meg senki ne pályázzon arra, hogy észreveszem... inkább ülök, főleg ha már fáradt vagyok.
Ha meg egy terhes anyuka lép oda, naná hogy átadom, bár akkor is rettegek attól, hogy azt mondja, "kösznem"...
(bocsi)
sokszor tényleg van oka, hogy az ember miért bunkó, csak nem feltétlenül kéne a másikon csattannia...persze a saját gondunk soha nem lehetne oka annak, hogy a másikat megbántsuk...de nézzünk magunkba:mi sose voltunk tahók? csak egy kicsit...lehet, hogy aki nem adta át a helyét a buszon pillének, annak ez volt az első és utolsó botlása...(részlet MmePrune humanitárius picsa írásából)
Az annyira komoly amikor egy ügyvezetőigazgató busszal jár?!!:)))
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 10. 03. kedd 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 03. kedd 21:05
egyetértek! elcsesztük...amikor jogokat harcoltunk magunknak, amikor jogsit szerzünk, amikor ügyvez.ig. vagyunk, amikor ne főzünk otthon, meg nem kertészkedünk...engem személy szerint hidegen hagy, ha a pasik ülnek a buszon és nem én...előbb-utóbb úgyis felszáll egy vénasszony a buszra, azt adhatom át a helyet..na most elég bunkó voltam ...de tény az, hogy bunkók az emberek...csak van ám helyzet, amikor okuk van rá, és van mikor nem...de ki akar egész nap analizálni?
Ne haragudjunk! Ne törődjünk bele! Szerezzük vissza alárendeltségünket. Legyünk háztartásbeliek. Csak a gyerekkel, lakással, kerttel foglalkozzunk. Ne keressünk pénzt. Ne tanuljunk egyetemen/főiskolán. Ne legyenek ambícióink. Szüljünk 6-8 gyereket. Ne járjunk nadrágban.
Azért elég fura, hogy ez most számomra teljesen elképzelhetetlen, pedig azért nem olyan régen még alap volt....
Azért elég fura, hogy ez most számomra teljesen elképzelhetetlen, pedig azért nem olyan régen még alap volt....
Valahogy én is így voltam vele és átalában úgy küszöböltem ki, hogy inkább le sem ültem, úgyis felszállt egy néni/bácsi, aztán adhattam át a helyem.
Amúgy a terhességem alatt csak pozitív tapasztalat ért e téren. MINDIG (értitek, mindig!!) átadták nekem a helyet metrón, buszon. Meglepő volt.
Amúgy a terhességem alatt csak pozitív tapasztalat ért e téren. MINDIG (értitek, mindig!!) átadták nekem a helyet metrón, buszon. Meglepő volt.
2006. 10. 03. kedd 22:08
Nem, tényleg...
(bocsi)
Nem, tényleg...
(bocsi)
Nem, tényleg...
(bocsi)
Nem, tényleg...
(bocsi)
egyetértek! elcsesztük...amikor jogokat harcoltunk magunknak, amikor jogsit szerzünk, amikor ügyvez.ig. vagyunk, amikor ne főzünk otthon, meg nem kertészkedünk...engem személy szerint hidegen hagy, ha a pasik ülnek a buszon és nem én...előbb-utóbb úgyis felszáll egy vénasszony a buszra, azt adhatom át a helyet..na most elég bunkó voltam ...de tény az, hogy bunkók az emberek...csak van ám helyzet, amikor okuk van rá, és van mikor nem...de ki akar egész nap analizálni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 03. kedd 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
2006. 10. 03. kedd 20:28
Az egyenjogúság kivívásával ezt a dolgot elcsesztük. A férfiak azóta azt gondolják, ha dolgozni bírunk (akarunk), akkor állni is bírjunk...