miért? Kapósak?
Csatlakozom borosta véleményéhez!
Nem úgy tapasztalom. Több éve fent vagyok az oldalon.de nem keresett meg egy nő sem. Na meg nem is válaszoltak!
mert már valakié és elindul a női írigység ,hogy én jobb vagyok mint a felesége
Ha egynek tartósan jó, akkor biztos hogy jó! Fordítva is működik ez így. Nem?
Nekem jelenleg van párom,de nem érzem hogy kapóssabb lennék. Viszont hamarosan szingli leszek. ...de ez majd egy másik történet
Kapósak lennének de mögöttük olyan nő áll aki a másik nő közeledtét megérzi és elijeszti.!Ez az én tapasztalatom!
Szerintem egyáltalán nem kapósak.
Én nem tudom, hogy mitől lenne kapos egy nős férfi. De itt a GG-n ez nyílt hátrányt jelent.
kalandosabb , haza ugye nem vihet nőt ,szóval mindig el kell vigye valahová
A hat ponttal szintúgy háromgyerekes férfiként egyetértek.
Na meg azzal is, hogy bolond az, ki felborít egy jól működő házasságot, amiben gyerekek is vannak.
Annyival egészíteném ki a pontokat, hogy az anyagi megállapodottság magasabb szintje is vonzalom-szorzatként hathat.
Valamint a nők nagyon banyák tudnak lenni más nőkkel szemben. Sokaknak jól esik levadászni egy másik nő pasiját, mert kívánatosabb, vonzóbb a más meggyűrűzött tulajdona. Mert az már más nőé, és úgy gondolja sok skalpvadász nő, ha csak kis időre is, de ha el képes hódítani a másik nőtől a pasit, akkor Ő a jobb, a több, a szexibb, a kívánatosabb… a győztes!
Pedig a győztes minden esetben az a nő, aki mellé visszamegy a pasi, ha netán elcsábult. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 10. hétfő 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Na meg azzal is, hogy bolond az, ki felborít egy jól működő házasságot, amiben gyerekek is vannak.
Annyival egészíteném ki a pontokat, hogy az anyagi megállapodottság magasabb szintje is vonzalom-szorzatként hathat.
Valamint a nők nagyon banyák tudnak lenni más nőkkel szemben. Sokaknak jól esik levadászni egy másik nő pasiját, mert kívánatosabb, vonzóbb a más meggyűrűzött tulajdona. Mert az már más nőé, és úgy gondolja sok skalpvadász nő, ha csak kis időre is, de ha el képes hódítani a másik nőtől a pasit, akkor Ő a jobb, a több, a szexibb, a kívánatosabb… a győztes!
Pedig a győztes minden esetben az a nő, aki mellé visszamegy a pasi, ha netán elcsábult. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 08. 10. hétfő 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (837671)
2015. 08. 10. hétfő 22:33
a nős pasik több szempontból is kapósabbak.
1.: ha szép gyerekük van jó szarvasok akik megfelelő géneket hoznak
2 nem tudhatod, hogy egy gyermektelen pasasban milyen gének dolgoznak
3.: már kipróbált a házasság terén és sokkal többet tud a nőkről mint feleségekről mint egy facér pasas.
4.: ha jó apák, akkor jó farkasok is, akik vigyázzák és ápolják a családi fészket, (ezt ki tudja egy facérnál?)
5. felelős anyagi téren, oda koncentrál ahová kell.
6. megállapodott, és megbízható (ha nem megbízható és csalfa akkor majd azt gondolja a vadászó nő, hogy nála majd az lesz mert biztos hogy a jelenlegi felesége nem adja meg neki ami kell)
háát ezért. nekem 3 gyönyörű gyerekem van és eléggé kapós vagyok (lennék) ezt nem egy esetben a tudomásomra hozzák nők.
3.: már kipróbált a házasság terén és sokkal többet tud a nőkről mint feleségekről mint egy facér pasas.
4.: ha jó apák, akkor jó farkasok is, akik vigyázzák és ápolják a családi fészket, (ezt ki tudja egy facérnál?)
6. megállapodott, és megbízható (ha nem megbízható és csalfa akkor majd azt gondolja a vadászó nő, hogy nála majd az lesz mert biztos hogy a jelenlegi felesége nem adja meg neki ami kell)
háát ezért. nekem 3 gyönyörű gyerekem van és eléggé kapós vagyok (lennék) ezt nem egy esetben a tudomásomra hozzák nők.
Mièrt!? Kapósak a nős pasik?
Mert elindul a nők hiúsága . Mig nem volt menyasszonyom addig csak szórakoztak velem a nők , mikor lett minden ujjamra akadt volna akik udvaroltak nekem, nő létükre
a nős pasik több szempontból is kapósabbak.
Nem biztos hogy egy rendezett anyagi hátérrel rendelkező házaspárnak jó is a szexuális viszonya egymással vagy náluk megszokott a sok flörtölgetés bele csöppennék egy ilyenbe biztos lennék benne maga a Bika törne ki belőlem kit pároztatni visznek
Gondolom azok a nős férfiak vonzóak igazán, akiknek töbnyire sikeres kiegyensúlyozott családi háterük van. Azok közül is inkább azok akiknek nem csak látszólag van jó érzékük a nökhöz. Az meg egészen más ok, hogy nekem miért nehezebb agglegényként. Izlések és pofonok sem egyformák.
Mitől volna tapasztaltabb, mint aki már elvált? Lehet, hogy 20 évig egy feleségen gyakorolt, miközben az elvált esetleg több kapcsolat útján több tapasztalatot szerzett. Butaságot írtál.
Sziasztok! Nálam sem nyerőek a házas férfiak. Előttem már írta valaki, megerősítem, én sem akkor szeretnék randizni, ha épp el tud szabadulni otthonról és cirkuszra sincs szükségem, ha kiderülne. Zsák a foltját...keressenek házas nőt, persze ez mégjobban bonyolítja a dolgokat, mind szabadidő, mind találkahely tekintetében. Sokan vagyunk úgy gondolom, akik nem azért váltak el, hogy havi két félórás lepedőgyűréssel beérjék, hisz sok esetben épp a megfelelő minőségű és mennyiségű sex hiánya volt az ok. Miért érném be még ennél is kevesebbel.
Ritka az ilyen normális gondolkodás!
Viszont ettől függetlenül, ha az illetőnek van valakije, aki amúgy is labilis személyiség, akkor mindig ott lebeg a háttérben az esetleges tragédia szele. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 02. 02. hétfő 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Viszont ettől függetlenül, ha az illetőnek van valakije, aki amúgy is labilis személyiség, akkor mindig ott lebeg a háttérben az esetleges tragédia szele. (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 02. 02. hétfő 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (929799)
2015. 02. 02. hétfő 16:42
Szia,mi is pár vagyunk,és pasit is keresünk,és kizárólag csak szexre,de nagyon nem mindegy,hogy kapcsolatban van e,vagy sem.Nem szeretnénk úgy belevonni senkit a szexuális életünkbe azzal a tudattal,hogy a párja otthon van és épp lehet,hogy várja.Nem szeretnénk senki kapcsolatába belegyalogolni,és az sem hiányzik,hogy ha véletlenül kiderül,akkor valaki mi általunk legyen öngyilkos,és nem szeretnénk egy családot sem szétzúzni.
Szia ! Teljesen igazad van !!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 02. 02. hétfő 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (929799)
2015. 02. 02. hétfő 16:42
Szia,mi is pár vagyunk,és pasit is keresünk,és kizárólag csak szexre,de nagyon nem mindegy,hogy kapcsolatban van e,vagy sem.Nem szeretnénk úgy belevonni senkit a szexuális életünkbe azzal a tudattal,hogy a párja otthon van és épp lehet,hogy várja.Nem szeretnénk senki kapcsolatába belegyalogolni,és az sem hiányzik,hogy ha véletlenül kiderül,akkor valaki mi általunk legyen öngyilkos,és nem szeretnénk egy családot sem szétzúzni.