Én is így látom...
kaposabbaaaak?
Nem kaposak.
Érdekes! Régen elég volt 1 nézés, tekintet, 1-2 jó duma. A többi jött magától! Most + olyan igények vannak, hogy köpni-nyelni nem tudok! 50 nőből kettő vissza ír, majd a második e-mail után el tűnnek. Szó szerint nem tudjuk kinek írunk, milyen ember lehet, de ő egyből ítél! Majd el tűnik! Sajnos!!!
Biztonságos sex házas ff alap. Nem szexelünk fűvel fával. De a punci uncsi szt! Keret más de ugyan az! Bi sex az izgalmas! F F . Meg nem kel tartani attol szerelemmel össze keveri a sex kapcsoltatott. Ez baj női sex partnerekkel!
Szerintem nem kapósabbak. Sajnos nehéz tervezni/szervezni a találkozókat velük. :-( Egyébként szex szempontjából mindegy lenne, hogy nős vagy sem. Szerintem a szingli pasi nem nagyobb kockázat az egészségesség szempontjából, mint a nős pasi. Ha belegondolunk voltaképp nincs is szingli pasi, mert szinte mindenki szekrényében hever egy "hulla", vagy más szóval van nője így vagy úgy, itt vagy ott.
egyáltalán nem kapósak a nős férfiak jobban mint a szinglik
Ezt cáfolom, hogy kapósabbak lennének. Saját tapasztalatból, általában majdnem minden csaj rendes ebben a tekintetben. Mikor kiderül, hogy nős vagyok, nagyon nagy százalék nem akar tovább menni a beszélgetésnél.
Nem kaposak... sőt....
Szerintem a kulcsszó itt a gazdag nős pasi.
Azt tapasztalom, hogy igencsak kapós a nős férfiember. Szerintem ez több okból van így. A nők szeretik más nő pasiját használni, lenyúlni. A nős férfiak kiegyensúlyozottabbak, biztosabb egzisztenciával, nagyobb bevétellel, jobb autóval bírnak, általában. Valamint egészségesebbek, kevésbbé esélyes náluk pl nemi betegség, hiszen kontrollnak és vigyázó partnernek ott a feleség. Sokan ezek miatt kedvelik, vagy akár választják harmadikként is.
Miert ? Kaposak ? nem gondolnam...
Mert sokkal tapasztaltabbak,mint a fiatal bikák !
Szerintem sem kapósak. Valaki kapkodhatna értem is.
Sziasztok! Nem vagyok nős, de mégis magaménak érzem a témát, mivel párkapcsolatban élek. Régebben voltam itt regisztrálva, akkor is amikor szingli voltam és akkor is amikor párkapcsolatban voltam éppen. Kaptam jó pár levelet pároktól. Összehasonlításképpen, szingliként körülbelül kaptam húsz levelet, abból kettőből lett is valami, amikor meg úgy próbálkoztam hogy párkapcsolatban voltam, akkor meg kaptam körülbelül ötöt, és egyikből sem lett semmi. Pedig állítólag szimpatikus volt a bemutatkozóm és a képeim is. Szóval én úgy érzem, bármennyire is megbízhatóbb megoldása lehetne egy nős férfi, mégis a független pasit választják helyettünk, mert ők bármikor ráérnek, mikor csak kedvük tartja, rendelkezésre állnak bármikor a pár számára. Végülis megtudom érteni ezt a szempontot is, mert nem a nőnek kellene a férfira várni hanem a férfinak a nőre, ez lelkileg nem eshet jól a nőnek. Az a nő gondolhatja magába, miért várjak rá heteket hónapokat, ha valakivel naponta együtt lehetek. Az már más kérdés hogy ez nő függő is, nem minden nő igényli naponta a szexet. Ha pedig nem szingli nőről van szó, hanem egy párról, lehet a férfi se tolerálná hogy minden nap vagy minden héten mással legyen a párja. Arról már ne is beszéljünk, ha van olyan nő, akit kifejezetten zavar hogy a pasi nős vagy párkapcsolatban van éppen, de nyilván most arról kell beszéljünk, akiket nem zavar. Dolgozó emberek vagyunk mindannyian, a többség napközben dolgozik, és egy hölgy vagy pár este érne rá, főleg hétvégén. Egy férfi aki nős vagy párkapcsoltban él, annak pedig teljességgel kivitelezhetetlen hogy megtudja oldani olyan időpontban. Milyen indokkal lépjen le otthonról hogy ne legyen gyanús? Tehát a független pasik kapósabbak szerintem, annak ellenére hogy nem rég olvastam egy cikket, amiben egy párkapcsolatban élő nő a következőt nyilatkozta: "jobb egy nős pasi, mert nem akarja saját családját elveszíteni, se az enyémet szétrombolni. Megbízható mert tudom hogy rajtam kívül csak a feleségével van együtt." Most hirtelen ennyi jutott eszembe fejből. Szóval a független pasiknak is megvannak a maga hátrányaik, tisztelet a kivételnek. Előnyök ide, hátrányok oda, a lényeg a lényeg, ahogy az előttem szólok is mondták, sajnos én sem érzem hogy olyan kapósak lennénk.
mert nem akarunk megszerezni senkit... legalábbis én.. )
A túrót kapósak!!!!!
Hol vannak azok a csajok akiknek kell a nős pasi, mert én nem úgy tapasztalom. Nagyon nehéz találni még ha keres is az ember. Szerinten ez nagy hülyeség.
Férjem kapos lenne de ha megengedem..És velem eggyütt...
Szerintem ez hülyeség.