Szerintem sok nő vonzódik a nős férfiakhoz. Én legalábbis ezt tapasztalom már sok sok éve. Sőt, úgy veszem észre, hogy az őszes halánték igencsak felturbózza ezt az érdeklődést.
S ha az ember nem akarja észrevenni.felvenni a számára odavetett felcsalizott horgot, merthogy elégedett a feleségével és az életével, akkor átmennek direkt marketinges rámenősbe...
S ha az ember nem akarja észrevenni.felvenni a számára odavetett felcsalizott horgot, merthogy elégedett a feleségével és az életével, akkor átmennek direkt marketinges rámenősbe...
Ezt ki, és honnan vette? Értem senki nem kapkod.
A fenét kapós, én sem kellek senkinek.
Én is nős vagyok! !! Tessék keresni!!!
Mutass egyet
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 22. péntek 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2317382)
2018. 06. 22. péntek 21:57
Mert sok a házas asszony
Mert sok a házas asszony
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 02. szombat 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3648872)
2018. 06. 02. szombat 23:03
Ez nagyon betalált!! Egy like-ot megérdemelnél!!!
Ez nagyon betalált!! Egy like-ot megérdemelnél!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 06. 02. szombat 07:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1278282)
2018. 06. 02. szombat 07:03
Itt a többség (ahogy irtad is) kutyát keres. Pedig egy szeretöi viszony, ami bensöséges, felemel... viszont sérülékenyek benne az emberek. Es amugy is..... ritka jelenség.
Itt a többség (ahogy irtad is) kutyát keres. Pedig egy szeretöi viszony, ami bensöséges, felemel... viszont sérülékenyek benne az emberek. Es amugy is..... ritka jelenség.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 05. 28. hétfő 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 28. hétfő 07:13
Szerintem nem, a szexpartner csak sexet kap, nincs napos oldal, csak ráirunk és sex... Mindkettőt kipróbáltam, a szexpartner a szeretőhöz képest egy kutya :-( . Bele ne menjetek ilyen kapcsolatba, vagy a nőiessègetekkel alakitsátok át .!!
Az etikát már rég elengedtem , csak élvezem az életet és próbálok minél több élményt gyűjteni. . Viszont a tantrikus szexualitás eddig még nem érintett meg, tudsz nekem abban segíteni, hogy miben másabb ez mint mondjuk egy kiteljesedése előtt még megállós szerelmeskedés??
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2018. 05. 29. kedd 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 29. kedd 23:18
Nem tartottam soha etikusnak, ha valaki házas, foglalt volt. Nem leszek második! Csak első, és egyben utolsó. És nem osztozkodom senkivel. Én bőven elegendő vagyok. Még túl sok is, mert nimfomán vagyok, és a szexuális műveltségem is jobb az átlagosnál. Pl. ismerem a tantrikus szexet. Így jóval élvezetesebb a szex.
Nem tartottam soha etikusnak, ha valaki házas, foglalt volt. Nem leszek második! Csak első, és egyben utolsó. És nem osztozkodom senkivel. Én bőven elegendő vagyok. Még túl sok is, mert nimfomán vagyok, és a szexuális műveltségem is jobb az átlagosnál. Pl. ismerem a tantrikus szexet. Így jóval élvezetesebb a szex.
Szerintem nem, a szexpartner csak sexet kap, nincs napos oldal, csak ráirunk és sex... Mindkettőt kipróbáltam, a szexpartner a szeretőhöz képest egy kutya :-( . Bele ne menjetek ilyen kapcsolatba, vagy a nőiessègetekkel alakitsátok át .!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 05. 27. vasárnap 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 27. vasárnap 21:14
Az a szexpartner. Szeretönél kicsit bensöségesebb a szitu.
Az a szexpartner. Szeretönél kicsit bensöségesebb a szitu.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 05. 27. vasárnap 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 27. vasárnap 15:10
Szerintem annál a nőnél vagyunk kapósabbak aki alapból csak szeretőt keres. A szeretői státusz pedig azért jó, mert csak a pasi napos oldalát kapja...
Szerintem annál a nőnél vagyunk kapósabbak aki alapból csak szeretőt keres. A szeretői státusz pedig azért jó, mert csak a pasi napos oldalát kapja...
Dehogynem... előbb-utóbb elő kerül az a póráz:-p
(Ez egy válasz Nivastus üzenetére (2018. 05. 16. szerda 06:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 16. szerda 06:59
Jól mondod drága! De csetes barátkozásban nincs póráz. Leszel a barátom?
Jól mondod drága! De csetes barátkozásban nincs póráz. Leszel a barátom?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 05. 16. szerda 06:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 16. szerda 06:51
A nös férfi problémás és kifogásokkal teli, százbol egynek nincs poráza :p
A nös férfi problémás és kifogásokkal teli, százbol egynek nincs poráza :p
Nem tudom aki ezt a topicot nyitotta hol él, de én nem úgy veszem észre hogy Kapos lennék.
Ez egy rossz kérdés! Valahogy én ezt épp fordítva tapasztalom. Ráadásul 8085%-ban épp ez a kifogás, hogy miért nem...
Sehol egy Nő aki válaszolna legalább nem hogy még találkozna is Nős pasival.