Sziasztok
Szolnokon keresek intelligens értelmes partnert
Szolnokon keresek intelligens értelmes partnert
teljes mértékben igazat adok,sajnos,tényleg nem tudják mi az a házibarát,keverik a szeretővel,meg a hagyjuk ki a férjed,meg csak szex!!Hol ott nem erről szól az egész!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 04. szerda 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4160032)
2019. 12. 04. szerda 17:24
nudicsajszi1-nek válaszolok kérdésére:
NEM, ha végignézed szinte senki sem válaszol az adatlap alaján.
Sőt SENKI sem a "TÉMA LEÍRÁSA" alapján válaszol.
Még tovább: Aki válaszol is látszik. EGHYÁLTALÁN NEM A HÁZIBARÁT meghatározás értelmi, nyelvtani és szótári jelentése szerint válaszol látszólag nem is tudja mi az.
MIT GONDOLTOK MIÉRT VAN EZ ÍGY? ENNYIRE SZEGÉNYESEK VAGYUNK?
NEM, ha végignézed szinte senki sem válaszol az adatlap alaján.
Sőt SENKI sem a "TÉMA LEÍRÁSA" alapján válaszol.
Még tovább: Aki válaszol is látszik. EGHYÁLTALÁN NEM A HÁZIBARÁT meghatározás értelmi, nyelvtani és szótári jelentése szerint válaszol látszólag nem is tudja mi az.
MIT GONDOLTOK MIÉRT VAN EZ ÍGY? ENNYIRE SZEGÉNYESEK VAGYUNK?
szuper
(Ez egy válasz Pinabubus1978 üzenetére (2019. 12. 04. szerda 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 04. szerda 13:59
Sziasztok.Igen én.Nem vagyok macis nincs nagy intim méretem és pesti vagyok
Ha gondoljátok ismerkedhetünk
Ha gondoljátok ismerkedhetünk
Hétköznap ráérő heteró partnert keresünk.
Kecskemét . Fiatal max 35 eves bisex házibarátot keresek feleségemmel . Autód legyen. Privát
Pestmegyei páral barátkoznék...
Házibarát lennék Bács Tolna Baranya megyében levelet privátba kérnék .
Bajai pár ismerkedne
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 05. csütörtök 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1261852)
2019. 12. 05. csütörtök 10:20
Esetleg ha még masszírozni is tud,jöhet hozzánk is valaki.
Sziasztok!
Hetero fiúval ismerkednénk.
Hetero fiúval ismerkednénk.
Hazi baratja lennek kedves ápolt nyilt humoros párnak Hajdu megyében esetleg Budapesten.Én ápolt diszkrét humoros hetero pasi vagyok.Erd privibe
Esetleg ha még masszírozni is tud,jöhet hozzánk is valaki.
szivesenn lennek hazibarat
Sziasztok !
Szívesen lennék megbízható nyitott Szekszárdi pár/házaspár diszkrét házibarátja tartósan és rendszeres találkozásokra a hölgy kellemes kényeztetésére örömére. Várom jelentkezéseteket privát üzenetben !
Szívesen lennék megbízható nyitott Szekszárdi pár/házaspár diszkrét házibarátja tartósan és rendszeres találkozásokra a hölgy kellemes kényeztetésére örömére. Várom jelentkezéseteket privát üzenetben !
Férfit keresünk a hölgy örömére 45 éves korig lehetöleg tolna megyéből
Férfit keresünk 45-55-ig barátkozásra.Egyenlőre barátkozásra csak.
üzent privátban .
üzent privátban .
#61540 ma 16:27 Válasz erre Tetszik! Nem tetszik! (beta)EgykisflortEgykisflort Sziasztok!
35 éves sportos pasi dunaujvarosi rejtekhelyere keres szombat napkozben szex partira párokat és hölgyeket
Üzenet módosítása
35 éves sportos pasi dunaujvarosi rejtekhelyere keres szombat napkozben szex partira párokat és hölgyeket
Üzenet módosítása
Debreceni 30-as feleség vagyok. Férjem mérhetetlen szexuális vágyainak kielégítésére keresek segítő hölgyet aki velem együtt kényeztetné őt és közben én is kiélhetném biszex vágyaim
Keresel. csak nen vállaszolsz
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 04. szerda 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4216502)
2019. 12. 04. szerda 11:39
Duci nőként keresek többes játékokhoz nagyobb mérettel rendelkező urakat
Fiatalos,normális,valós ,hetero házibarátot keresünk békés megyében.