nudicsajszi1-nek válaszolok kérdésére:
NEM, ha végignézed szinte senki sem válaszol az adatlap alaján.
Sőt SENKI sem a "TÉMA LEÍRÁSA" alapján válaszol.
Még tovább: Aki válaszol is látszik. EGHYÁLTALÁN NEM A HÁZIBARÁT meghatározás értelmi, nyelvtani és szótári jelentése szerint válaszol látszólag nem is tudja mi az.
MIT GONDOLTOK MIÉRT VAN EZ ÍGY? ENNYIRE SZEGÉNYESEK VAGYUNK?
NEM, ha végignézed szinte senki sem válaszol az adatlap alaján.
Sőt SENKI sem a "TÉMA LEÍRÁSA" alapján válaszol.
Még tovább: Aki válaszol is látszik. EGHYÁLTALÁN NEM A HÁZIBARÁT meghatározás értelmi, nyelvtani és szótári jelentése szerint válaszol látszólag nem is tudja mi az.
MIT GONDOLTOK MIÉRT VAN EZ ÍGY? ENNYIRE SZEGÉNYESEK VAGYUNK?
Fiatal ,vidam pasival ismerkednénk hetero alapon ,aki hazibaratunk is lehet.
Sziasztok, Szolnok közelében hölgy illetve pár örömére lennék akár hosszútávon. 26éves Szolnoki vagyok sokmindenre kapható akár nállam sokkal idősebbel is ismerkednék.
Kecskeméti párt keresek
Sziasztok.Igen én.Nem vagyok macis nincs nagy intim méretem és pesti vagyok
Ha gondoljátok ismerkedhetünk (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 04. szerda 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha gondoljátok ismerkedhetünk (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 04. szerda 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3147212)
2019. 12. 04. szerda 12:56
keres valaki az adatlapunk alapján?
Sziasztok!
Gödöllő- Eger vonalon ismerkednék!
Activ40@gmail.hu
Gödöllő- Eger vonalon ismerkednék!
Activ40@gmail.hu
keres valaki az adatlapunk alapján?
Duci nőként keresek többes játékokhoz nagyobb mérettel rendelkező urakat
Veszprém környékén szopatok!Párok,csajok,pasik?
Sziasztok házibarát lennék egy normális párnál/ férfi -nő / egyelőre december 20- Jan 5. Között !!!// 20-55 év között ha lehet !! Inkább Fejér Megye / Duna mellett smile / Minden jóban benne vagyok !!! Féltékenység kizárva !!! Anyagiak kizárva !!! Egyedülálló vagyok és diszkrét !!! Szexet keresek nem kapcsolatot ...nincs csók , smaci a többi jöhet wink Ha érdekel akkor csak privátban vagyok hajlandó társalogni / legyen kitöltött adatlapod is !!!! Jelige “ Hosszútávú “ barátság extrákkal wink Üdv M.
Sziasztok
Szolnokon keresek biszex partnert
Szolnokon keresek biszex partnert
Sziasztok 40 - 60 èv közötti pár /akár állandó/ házibarátja lennèk
Minden infó a társkereső lapon
Minden infó a társkereső lapon
Sziasztok!
Komoly, diszkrét, megbízható párt keresek, kinek barátjuk lehetnék. Élő vagyok, élni, élvezni és élveztetni szeretek.
Igényes, diszkrét férfi, Budapestről. Utazni tudok.
Várom leveled!
G.
Komoly, diszkrét, megbízható párt keresek, kinek barátjuk lehetnék. Élő vagyok, élni, élvezni és élveztetni szeretek.
Igényes, diszkrét férfi, Budapestről. Utazni tudok.
Várom leveled!
G.
Sziasztok,Budapest,és Pest megye vonzáskörében szívesen lenék házibarátja heteró alapon jó fej érett párnak.
Rövid és hosszabb távú kapcsolat is játszhat.Ha esetleg érdekel írjatok egy privát üzenetet
Rövid és hosszabb távú kapcsolat is játszhat.Ha esetleg érdekel írjatok egy privát üzenetet
Sziasztok !
Megbízható Szekszárdi pár/házaspár házibarátja lennék diszkréten és tartósan. Levelet privát üzenetben várom !
Megbízható Szekszárdi pár/házaspár házibarátja lennék diszkréten és tartósan. Levelet privát üzenetben várom !
Sziasztok.
Igényes pasiként lennék szívesen házibarát párnál a Győr-Esztergom-Székesfehérvár háromszögből.
Magas szexkultúra adott, diszkréció természetes.
Igényes pasiként lennék szívesen házibarát párnál a Győr-Esztergom-Székesfehérvár háromszögből.
Magas szexkultúra adott, diszkréció természetes.
sziasztok! Debreceni 30-as feleség vagyok. Férjem mérhetetlen szexuális vágyainak kielégítésére keresek segítő hölgyet aki velem együtt kényeztetne!
Sziasztok!
Kedves,nyitott pár házibarátja lennék hosszútávra,Somogy,Tolna,Baranya megyében!
Kedves,nyitott pár házibarátja lennék hosszútávra,Somogy,Tolna,Baranya megyében!