Sziasztok
Ma Győrben ápolt potens sportos masszőr pasi hölgyet, illetve Hpart keres.
Csak diszkrét ápolt jelentkezöket keresek.
Ha szereted ha masszíroznak, kenyeztetnek írj bizalommal.
Ma Győrben ápolt potens sportos masszőr pasi hölgyet, illetve Hpart keres.
Csak diszkrét ápolt jelentkezöket keresek.
Ha szereted ha masszíroznak, kenyeztetnek írj bizalommal.

Hàzibarát lennék pesten..irjatok
Sziasztok. Mi is keresünk . Eger környékéről.

Szép napot kellemes kapcsolat reményében párral ismerkednék! Dél Pest
mi is
(Ez egy válasz Ritababy üzenetére (2019. 12. 26. csütörtök 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 26. csütörtök 12:28
Házibarát még kerestetik!
írj nyugodtan.Válogatunk.(Megválogatjuk kivel).

Házibarát még kerestetik!
írj nyugodtan.Válogatunk.(Megválogatjuk kivel).

Sziasztok!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok
karácsony elteltével, két ünnep közt nagy szeretettel és a megszokott odaadással várok masszázsra és egyéb finomságokra Lányt vagy párnak Hölgytagját 3as élvezetre debreceni lakásba.
dec 27-28-29-én este szabad! Privát levélben írjatok!
dec 27-28-29-én este szabad! Privát levélben írjatok!
Veszprém megyében szopatok!Hölgyek,pasik,párok?
Sziasztok naturizmust kedvelő párral ismerkednék! Textil és tabuk nélkül nyáron szabadban télen a négy fal között
Nagy darab mackós pasi vagyok, humoros és diszkrét. Párt keresek, akikkel jól érezhetjük egymást.
Voltam már hármasban tudom, hogy milyen és hogy lehet viselkedni. Főleg olyan hármast keresek, ahol egy baráti jellegű sexkapcsolat is kialakulhatna, ahol a sex mellett lehetne egyéb közös programok, vagy a szexel összekötve.
Imádok kényeztetni, főleg nyalakodni.

Imádok kényeztetni, főleg nyalakodni.

sziasztok! férjemmel debrecen környéki feleségtársat keresünk!
Szivesen lennék házibarát, képeim az adatlapomon. Tudok utazni is és rendszeres kapcsolatot szeretnék.
Pár házibarátja lennék hetero alapon,40 éves igényes sportos jó farkú és jól tejelő férfi várja hogy jelentkezetek,privi....
Veszprém megyében szopatok!Hölgyek,pasik,párok?
Szimpatikus párt keresek,akikkel átélhetnénk a hármas örömöket, mindenki felé!
Többesben és biben is tapasztalt jó méretű férfi vagyok párt keresek Zala vagy Vas megyében! privizz!
Sziasztok ! Két ünnep között csatlakoznék párokhoz minden jóra és minden “ jóban “ benne vagyok wink / Fejér megye inkább ha lehet !!!!!!
Sziasztok,valós pár diszkrét partnere lennék hosszabb távon.Bajai helyes negyvenes pasi vagyok.