Sziasztok bi srácot keresünk nem az ország másik feléből, fogadni tudj akár egész éjszakára is max 40 éves korig. Többit levélbe megbeszéljük!
Sziasztok 49 éves egyedül álló férfi vagyok egy éve váltam el és keresek egy normális párt akivel jo barátságban lehetünk és élvezetes éjszakákat élhetünk meg,szeretek gyönyört adni akár mindkét fél örömére is,nálam a sexben nagyon kevés a tabu,várom jelentkezéseteket,addig is szép napot nektek.
Békés boldog Karácsonyt kívánok!
Szolnok
50es bi hapsi értelmes igényes biszex partnert keres
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 20. péntek 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (73899)
2019. 12. 20. péntek 07:42
Szolnok
Sziasztok szívesen lennék házibarát normális ápolt pasi vagyok Borsod megyében jó méretem van szívesen beszélgetek ismerkedtem várom leveletek
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok, segítenék!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 22. vasárnap 07:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (22445)
VIP
2019. 12. 22. vasárnap 07:36
Segítene férfi feleségem dupla örömének fokozásában házibarátként??????
Kedves kereső társak!
Ezúton kívánok nektek és családotoknak egyaránt békés boldog meghitt és szeretetteljes Karácsonyt!
Ezúton kívánok nektek és családotoknak egyaránt békés boldog meghitt és szeretetteljes Karácsonyt!
Sziasztok!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok
sziasztok! 30-as debrceni feleség vagyok férjem kielégíthetetlen vágyai kielégítésére keresek feleségtársat!

Sziasztok szívesen barátkoznék sportos több lövetű pasi vagyok.
Priviben ismerkednék....
Priviben ismerkednék....
Házibarát kerestetik! Írj nyugodtan.Válogatunk.

Sziasztok!Párhoz csatlakoznék hölgy örömére átlagos szolid heteró srác Bp.
Kecskemét környékén keresek párt ahol lehetnék házibarat. Rendszeresen
Sziasztok!
Párokkal, független hölggyel ismerkednék
Párokkal, független hölggyel ismerkednék

Sziasztok! Házibarát lennék Budapesten,Gödöllő Környékén
Fiatal 20 ésves srác vagyok Bátran írjatok

Fiatal 20 ésves srác vagyok Bátran írjatok

Sziasztok ! Két ünnep között csatlakoznék párokhoz minden jóra és minden “ jóban “ benne vagyok wink / Fejér megye inkább ha lehet !!!!!!/
Segítene férfi feleségem dupla örömének fokozásában házibarátként??????
Sziasztok! Házibarátot keresnénk akár ma estére is már. 20 as éveiben járó fiatal pár vagyunk. Jelentkezni privátban kérjük!

Sziasztok !
Átlagos nyitott pár/házaspár barátja lennék Szekszárdon kellemes kölcsönös kényeztetésre örömökre. Választ privát várok !
Átlagos nyitott pár/házaspár barátja lennék Szekszárdon kellemes kölcsönös kényeztetésre örömökre. Választ privát várok !