Sziasztok
Főleg a péntek és szombat este szokott mozgalmas lenni.Olyankor több fiatal pár is szokott lenni.Mi is voltunk többször és még fogunk is menni!Próbáljátok ki én azt mondom!! (Ez egy válasz fiatalpar2 üzenetére (2016. 03. 01. kedd 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Főleg a péntek és szombat este szokott mozgalmas lenni.Olyankor több fiatal pár is szokott lenni.Mi is voltunk többször és még fogunk is menni!Próbáljátok ki én azt mondom!! (Ez egy válasz fiatalpar2 üzenetére (2016. 03. 01. kedd 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 01. kedd 10:15
Sziasztok. Glory caferól tudtok véleményeket mondani? Párok, lányok járnak e? Melyik nap érdemes leginkább menni? Köszönettel a pár ffi tagja.
Sziasztok. Glory caferól tudtok véleményeket mondani? Párok, lányok járnak e? Melyik nap érdemes leginkább menni? Köszönettel a pár ffi tagja.
Holnap megy valaki a Glory-ba? Párok hölgyek! Ha érdemes én is lenézek!
Sziasztok!
Egyedülálló pasiként első alkalommal látogatnék el a Gloryba
Pénteken kora délután mennyire érdemes körbenézni?
Vagy esetleg későbbi időpontban érdemesebb?
Egyedülálló pasiként első alkalommal látogatnék el a Gloryba
Pénteken kora délután mennyire érdemes körbenézni?
Vagy esetleg későbbi időpontban érdemesebb?
Holnap 16 ó után meglátogatnàm a Glory-t párokkal hölgyekkel
![finom](images/smilies/finom.gif)
Hat en attol meg Ot keresem! Nem tudja valaki ma lent lesz a Glory-ba?!
Budán hol találom a sexmozit???
Vigyázz vele ö egy jól megcsinált fiu.Biztos egyre gondolunk
(Ez egy válasz lightsex üzenetére (2016. 02. 17. szerda 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 02. 17. szerda 20:34
Sziasztok!
Keresem tegnap estéről azt a tökös csajszit, akivel elvonultam a glory-ba! Fekete haj, szilikon cickók, és játékos extra... Ha itt vagy írj rám! Vagy ha valaki esetleg ismeri segítsen! wink
Keresem tegnap estéről azt a tökös csajszit, akivel elvonultam a glory-ba! Fekete haj, szilikon cickók, és játékos extra... Ha itt vagy írj rám! Vagy ha valaki esetleg ismeri segítsen! wink
én is keresném!!
Sziasztok!
Mi Glory Cafe-ba szoktunk néha beugrani kicsit
(Ez egy válasz dready üzenetére (2016. 02. 09. kedd 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 02. 09. kedd 17:48
Sziasztok.Most szombaton késő délután/este mennék először szexmoziba.Kérdésem,hogy melyikbe érdemes ellátogatni illetve melyik az igényesebb?Dob utca,Király utca,Glory cafe vagy esetleg valami más?Vélemény,tapasztalat?Előre is köszönöm.
Angel19 -nek szántam a kérdést.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 02. 10. szerda 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1138642)
2016. 02. 10. szerda 17:46
Sziasztok.Merre van?Ti voltatok már?
Sziasztok.Merre van?Ti voltatok már?
(Ez egy válasz goni13 üzenetére (2016. 02. 10. szerda 00:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Budán nemrég nyílt egy szexshop, ott is van két kabin. Esetleg van itt olyan PÁR, aki ismeri a helyet avagy eljönne velünk egyszer a közeljövőben?
Budán nemrég nyílt egy szexshop, ott is van két kabin. Esetleg van itt olyan PÁR, aki ismeri a helyet avagy eljönne velünk egyszer a közeljövőben?
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
Nagyon jó! Ki kell próbálnod!
(Ez egy válasz dready üzenetére (2016. 02. 09. kedd 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.Most szombaton késő délután/este mennék először szexmoziba.Kérdésem,hogy melyikbe érdemes ellátogatni illetve melyik az igényesebb?Dob utca,Király utca,Glory cafe vagy esetleg valami más?Vélemény,tapasztalat?Előre is köszönöm.
Glory az jó.
Szombati dob utcai ket paros amit egymassal muvelt csodas volt! Gratula nektek ha magatokra ismertek !
Sziasztok, nem tudjátok hogy Miskolcon vagy a közelben van e ilyesmi?
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
mert nekunk akkor jo