miért pont akor
(Ez egy válasz marika111 üzenetére (2016. 01. 16. szombat 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok mi jan.23an szombaton este megyunk a glory cafeba
A Glory Caféban melyik nap vannak a legtöbben? Tervezünk lemenni a feleségemmel.
Dob 13 vagy 14-kor nyit
(Ez egy válasz kalindi üzenetére (2015. 12. 29. kedd 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 29. kedd 11:32
Sziasztok!
Valaki írjon már arról, hogy melyik moziba érdemes ellátogatni 10 és 14 óra között?
Valaki írjon már arról, hogy melyik moziba érdemes ellátogatni 10 és 14 óra között?
Sziasztok!
Valaki írjon már arról, hogy melyik moziba érdemes ellátogatni 10 és 14 óra között? (Ez egy válasz leonard24 üzenetére (2015. 12. 29. kedd 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki írjon már arról, hogy melyik moziba érdemes ellátogatni 10 és 14 óra között? (Ez egy válasz leonard24 üzenetére (2015. 12. 29. kedd 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
múltkor egy párral sikerült félre vonulni szuper jó volt
Hová lett a hozzászólásom????
Sziasztok, a Hegedüs Gy utcai moziról tudnátok írni valamit, valószínűleg január közepén oda szeretnék ellátogatni, ott át tudok-e öltözni teljesen női ruciba, szeretném ha jókat szopnék, jól megdugnának. De akár bárkit meglátogatnék ott teljesen nőiben lennék, használhatna kedvére. /e-mail.: kalindi@citromail.hu /
Szeretnek elmenni en is ilyen helyre de meg nem voltam soha Ezert kernek meg valakit aki mar volt, hogy mondjon egy ket dolgot, jot, rosszat, hogy melyik milyen Dob utca, Kiraly utca Ha egy volna akkor nem volna gond oda megy az ember mert mas nincs De ha lehet vallogatni akkor inkabb olyan helyre menne plane nem egyedul ahol jol is erzi magat az ember fia lanya. Elore is koszonok minden segitseget
Érdemes kipróbàlni a dob utcait
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 21. hétfő 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1235312)
2015. 12. 21. hétfő 16:03
Mi a párommal még nem voltunk ilyen helyen, csak szeretkezésünket nézte meg más. Az is egyféle mozi
Mi a párommal még nem voltunk ilyen helyen, csak szeretkezésünket nézte meg más. Az is egyféle mozi
Egy kérdés, a Királyban van ruhatár, meg mosdó stb?
authentication failed,!!! adminokmár magyarül nem tudnak,nem lehet csevegni a chat-en mert ezt írja,valaki magára vette nagyon az igazságot.
Asszem 22:00-ig vannak nyitva.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 12. 17. csütörtök 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1197182)
2015. 12. 17. csütörtök 16:01
Dob utcába este 21óra körül èrdemes lemennünk???
Szia! Én voltam lent nézelődni korábban, ha van felesleges 4000 Ft-od, bátran. A sör viszonylag olcsó, be is lehet nyomni akár. Amikor én voltam, terhes buxa volt, meg egy elég kiégett kis ringyó, szóval fel sem merült bennem, hogy odaálljak. A pult mellől időnként mellet meg pinát villantó lelkes korábbi résztvevőcsaj több cerkát felállított, mint a két "hivatásos" főszereplő... De volt, akir párral hátra vonult, és lerendezték egymást, szóval minden elsülhet így is, úgy is...
(Ez egy válasz Freeze11 üzenetére (2015. 12. 17. csütörtök 13:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 12. 17. csütörtök 13:23
Hello!
Volt már valaki ilyen eseményen? http://erotikacentrum.hu/juliusi-privat-party-amator-szexfilm-- forgatas/
Mennyire gáz lemenni úgy ha nem szeretnék a filmben szerepelni, csak nézelődni, esetleg privátba külön menni?
Volt már valaki ilyen eseményen? http://erotikacentrum.hu/juliusi-privat-party-amator-szexfilm-- forgatas/
Mennyire gáz lemenni úgy ha nem szeretnék a filmben szerepelni, csak nézelődni, esetleg privátba külön menni?
Dob utcába este 21óra körül èrdemes lemennünk???
Hello!
Csütörtök vagy péntek lány vagy pár esetleg aki megy a Caffeba?
Sziasztok! A ma esti friss tapasztalatunk a Glory cafe-ról: ma voltunk először és azt garantálom, hogy utoljára!!! Oda beszéltünk meg randit. Minden rendben ment, 9 óra körül érkeztünk. Direkt megkérdeztük, hogy a 10 órai zárás mit jelent, at volt a válasz, hogy csak az ajtót zárják be, bent nincs idő korlát. Bementünk, ittunk vmit, beszélgettünk. Kb. 20 perc után lementünk a kabinokba. Miután megbeszélt találkánk volt, nem ismerkedtünk másokkal. Én nem éreztem félszélyezve magam, jól indult minden. smile szerintem max. fél órája voltunk lent, elkezdték felkapcsolgatni a villanyt, hogy ZÁRÓRA! Elsőre azt hittem, csak viccelődnek. De egyre durvább lett, nyilván hallható volt, hogy mi történik bent, elkezdték rángatni az ajtót többször, fennhangon beszélgettek, hogy ez a kabin még zárva van. De az volt a legdurvább, hogy körülöttünk olyan nyilvánosan feltűnően ürítették ki a szemeteseket, hogy az botrányos! És elkezdtek felmosni, természetesen, hogy halljuk... Nyilván már mindenkiből ellszállt az ihlet, én csak nevetni tudtam... Félbe hagytunk mindent, kijöttünk. Én egyből mentem a wc-be, fura módon ott tumultus volt, épp beleszaladtam egy szopásba a mosdóknál, közönséggel. Felmentünk, és ott is volt még pár ember. Szóval nem volt igazi záróra, csak minket akartak kiűzni onnan. Hát sikerült. Az biztos, hogy mi oda többet be nem tesszük a lábunkat, és mindenkit le fogok beszélni, aki oda készül! Van egy össze szokott társaság, és ennyi...
segítsetek légyszíves! Pécsen működik szexmozi? Ha igen, hol találok infót? Köszi