Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide, reklámnak és áraknak és randi megbeszélésnek ITT NINCS helye!

http://www.goldengate.hu/forum/tema/141392-Szexmozi-ossze-futunk

Az eddigi hozzászólások

2015. 01. 16. péntek 18:09  #939
Törölt felhasználó (937871)
Debrecenben van Sexmozi?
2015. 01. 15. csütörtök 15:27  #938
maresz84 maresz84
Na ma egy jó nap volt...kicsit kulturáltabb lett a király utca.
új fotel egy kis plusz takaíitás.
Bementem f 12 re pár öreg matyizott a másiknak..leültem az első sorba..
12 kor belépet egy 30-40 közötti pár.Csajszin mini szoknya.Leült mellém,pasija szembe velem velünk.
Jól megnéztem a csajt elkezdtem simogatni a térdét majd a combját....szét rakta a lábát benyultam nem volt rajta bugyi,közbe pasija elkezdte verni magának.
Simogattam,kigombolta nadrágom elkezdett szopni,pucsitva palija nyalta miközbe szopott,levettem a felsöjét,huzott a farkamra egy gumit rám ült háttal..közbe pasiját szopta...feltérdelt hátulról dugtam..közbe pasiját szopta....(közbe persze öregek figyeltek)
Jeleztem hogy mindjárt elélvezek....letérdelt lehuzta gumit leszopott elélveztem....
Leültem törölgetni magam addig pasija a szájába verte.
tiszta film jelenet nyes

Összekapták magukat köszöntek kimentek.
szöke csaj kökemény feszes cici ,kerek popsi..szük punci....

30 as pasi vagyok 90 kg

Király utca fejlődik smile
2015. 01. 14. szerda 16:18  #937
fiatalsrac82 fiatalsrac82
vigyor3 Hehe nyes
(Ez egy válasz zenitó üzenetére (2015. 01. 14. szerda 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 14. szerda 15:47
Lesznek bőven pasik,nem hagynak unatkozni,ne aggódj előre feleslegesen.
2015. 01. 14. szerda 15:47  #936
zenitó zenitó
Lesznek bőven pasik,nem hagynak unatkozni,ne aggódj előre feleslegesen.
2014. 12. 31. szerda 20:16  #935
harmonia07-31 harmonia07-31
Mi is így jártunk :-(
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 12. péntek 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (915896)
2014. 12. 12. péntek 19:07
Na szétnéztünk mi is a dob utcában:-(
Kezdő párként,amit gondoljuk minden ott lakó tudott is :-(
Értjük hogy nem akartak semmi jóról lemaradni de ami ott volt az egy katasztrófa:-(
Belépünk segítőkész emberke körbevezet elmagyaráz mindent ennek örültünk is mivel még nem jártunk ott gondoltuk hátha ezt is kipróbáljuk smile
De egy szusszanásnyi időt sem adva az ujjoncoknak mindenki a seggünkben loholva mindenhová kísérnek a kiéhezett kanok,azt gondolván hogy jött új hús aki nem is járt itt és egyből egymásnak esünk az első zugban dugunk és mindenkit be is veszünk:-(
Hát elég rendesen el is vették a kedvünket az egésztől így tipli volt a vége és nem is akarunk többet menni!!!!
Ennyit a nagy szexmoziról:-(
2014. 12. 28. vasárnap 12:30  #934
maarimar maarimar
nem nyomulnak ezerrel türelmesebbek az emberek és ha nemet mondasz nem kell megismételned értik elsőre sőt fel is fogják
2014. 12. 27. szombat 20:45  #933
Törölt felhasználó (937871)
Köszönönet a mai lánynak aki 4 felé volt ott! Nagyon sexi volt. Jól megbasztam volna de sokan voltak körülötte! Jó volt nézni ahogy szopott! Biztos jól csinálta! smile
2014. 12. 27. szombat 20:07  #932
maarimar maarimar
azért a swinger nem összekeverendő a szex mozival
a klubokba más felfogású emberek járnak
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 18. csütörtök 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (930425)
2014. 12. 18. csütörtök 16:05
Ahogy olvastátok is sok embernek pedig jó élménye van a helyről.....Sokszor jártam már én is ott,ennek ellenére nem tartom magam "lakó"-nak,ahogy volt szerencsétek nevezni a többieket! Ezt ki is kérem a magam meg a többi teljesen normális vendég nevében is! Talán le kellene szállni a magas lóról és kicsit elgondolkodni! Mégis mi a f..szt gondoltatok,miről szól egy szexmozi? Bálterem,ahol a táncrend alapján babazsúr lesz meg habos kakaó? És majd Ti kegyeskedtek megmondani,mit tehet valaki és mit nem? Menj el egy swingerbe,ott sem kímélnek.....sajnos ha bevállalod,hogy elviszed a barátnődet,párodat,főleg ha csinos is,akkor erre fel kell készülni! Gondolom,ha meg pont leszartak volna benneteket,akkor meg az lett volna a bajotok... Amúgy meg ha feltaláltátok volna magatokat és tényleg figyeltetek...vannak kabinok,sőt szobák,amik zárhatóak,így a kutya se tudott volna zavarni és ha oly sok párnak,embernek ez megfelelt,akkor valószínű azoknak is jó lesz,akik utánatok jönnek. A "lakók" pont leszarják a véleményeteket és nem fogtok hiányozni smile
2014. 12. 18. csütörtök 16:20  #931
kapucsino kapucsino
Köszönjük a hozzászólásod..
vigyor2 buck
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 18. csütörtök 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 18. csütörtök 16:05
Ahogy olvastátok is sok embernek pedig jó élménye van a helyről.....Sokszor jártam már én is ott,ennek ellenére nem tartom magam "lakó"-nak,ahogy volt szerencsétek nevezni a többieket! Ezt ki is kérem a magam meg a többi teljesen normális vendég nevében is! Talán le kellene szállni a magas lóról és kicsit elgondolkodni! Mégis mi a f..szt gondoltatok,miről szól egy szexmozi? Bálterem,ahol a táncrend alapján babazsúr lesz meg habos kakaó? És majd Ti kegyeskedtek megmondani,mit tehet valaki és mit nem? Menj el egy swingerbe,ott sem kímélnek.....sajnos ha bevállalod,hogy elviszed a barátnődet,párodat,főleg ha csinos is,akkor erre fel kell készülni! Gondolom,ha meg pont leszartak volna benneteket,akkor meg az lett volna a bajotok... Amúgy meg ha feltaláltátok volna magatokat és tényleg figyeltetek...vannak kabinok,sőt szobák,amik zárhatóak,így a kutya se tudott volna zavarni és ha oly sok párnak,embernek ez megfelelt,akkor valószínű azoknak is jó lesz,akik utánatok jönnek. A "lakók" pont leszarják a véleményeteket és nem fogtok hiányozni smile
2014. 12. 18. csütörtök 16:05  #930
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 13. szombat 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 13. szombat 19:11
Hát köszönjük de ez sajnos nem vigasz:-(
de reméljük az ott lakók is olvassák ezt ezeket és hátha az utánunk érkezőknek talán jobb soruk lesz smile
Mi már biztos nem megyünk többet:-(!!!!!!!!!!
2014. 12. 18. csütörtök 09:32  #929
Törölt felhasználó (125544) VIP
Meg ma este le pár a Dob utcai moziba?
2014. 12. 13. szombat 22:23  #928
Törölt felhasználó (878972)
hmm mesélj róla picit?ki volt az a partner és mi történt a moziba??
(Ez egy válasz kapucsino üzenetére (2014. 12. 13. szombat 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 13. szombat 20:11
Nekünk mindig kellemes élmény a Dob utca,hétfőn is kellemesen éreztem magam,mondjuk jó partnert vittem smile vagy ő vitt?? smile
2014. 12. 13. szombat 20:11  #927
kapucsino kapucsino
Nekünk mindig kellemes élmény a Dob utca,hétfőn is kellemesen éreztem magam,mondjuk jó partnert vittem smile vagy ő vitt?? smile
2014. 12. 13. szombat 19:11  #926
Hát köszönjük de ez sajnos nem vigasz:-(
de reméljük az ott lakók is olvassák ezt ezeket és hátha az utánunk érkezőknek talán jobb soruk lesz smile
Mi már biztos nem megyünk többet:-(!!!!!!!!!!
2014. 12. 13. szombat 09:17  #925
Törölt felhasználó (914133)
Velunk is szinte ugyan ez volt...
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 12. péntek 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Értjük hogy nem akartak semmi jóról lemaradni de ami ott volt az egy katasztrófa:-(
Belépünk segítőkész emberke körbevezet elmagyaráz mindent ennek örültünk is mivel még nem jártunk ott gondoltuk hátha ezt is kipróbáljuk smile
De egy szusszanásnyi időt sem adva az ujjoncoknak mindenki a seggünkben loholva mindenhová kísérnek a kiéhezett kanok,azt gondolván hogy jött új hús aki nem is járt itt és egyből egymásnak esünk az első zugban dugunk és mindenkit be is veszünk:-(
Hát elég rendesen el is vették a kedvünket az egésztől így tipli volt a vége és nem is akarunk többet menni!!!!
2014. 12. 13. szombat 06:09  #924
Törölt felhasználó (910591)
Sziasztok! Több arcát is tudja mutatni a dob utcai mozi, most Ti a rosszabbik felét láttátok... :-/
2014. 12. 12. péntek 22:20  #923
Törölt felhasználó (923054)
A dob utcai vagy a királyucai a jobb?
2014. 12. 12. péntek 19:07  #922
2014. 12. 11. csütörtök 18:20  #921
Törölt felhasználó (827669) VIP
Üdv hol van ilyenre lehetőség?
2014. 12. 10. szerda 01:08  #920
Törölt felhasználó (125544)
Sziasztok.
Kár, hogy nem a Dob utcába jöttetek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 09. kedd 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (247222)
2014. 12. 09. kedd 13:07
Sziasztok.
Szombaton voltunk a Királyban.Ismét csalódtunk.
Nem hetero nap volt, hanem homo.
Feleségem combfixben, piros bodyban. Még megszopatni sem akarta senki, nehogy megb... -ni.Helyette engem néztek, illetve azt, hogy hogy szop le engem. Pedig nagyon rákészült.
Nem egy nagy élmény volt.
/ 63