Ma valaki megy moziba?
Hölgyek vagy párok közül? szívesen ismekednék.
Hölgyek vagy párok közül? szívesen ismekednék.
![smile](images/smilies/smile.gif)
Legközelebb gyertek a dob utcába!Ott biztos találtatok volna hetero pasikat is,és nem csak nézőket!Nem csalódnátok!Főleg ha a leírt szerkóban érkeztek!
Csak szóljatok esetleg és biztos lesznek lent!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 09. kedd 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak szóljatok esetleg és biztos lesznek lent!
Törölt felhasználó (247222)
2014. 12. 09. kedd 13:07
Sziasztok.
Szombaton voltunk a Királyban.Ismét csalódtunk.
Nem hetero nap volt, hanem homo.
Feleségem combfixben, piros bodyban. Még megszopatni sem akarta senki, nehogy megb... -ni.Helyette engem néztek, illetve azt, hogy hogy szop le engem. Pedig nagyon rákészült.
Nem egy nagy élmény volt.
Feleségem combfixben, piros bodyban. Még megszopatni sem akarta senki, nehogy megb... -ni.Helyette engem néztek, illetve azt, hogy hogy szop le engem. Pedig nagyon rákészült.
Sziasztok.
Nagyon jó hely szerintem a Dob utcai mozi, kár, hogy nem nagyon járnak le párok!
Szombat este megy pára Dob utcába?
szia,Mary...jól nézel ki,üdv Öcsinek...Timi
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 03. szerda 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (907469)
2014. 12. 03. szerda 15:32
Ma 17 óra után lenézünk a Dob u-ba egy italra. Vagy többre. Vagy másra is, ha lesz megfelelő!
Nem tudom az árakat,de a segédeszközök picivel drágábbak mint itthon.Az utca jobb oldalán van a bolt ha a Mária Terézia szobor felől sétáltok fel.Humanik és H§M után.Ha jól emlékszem,bár kicsit forralt boros állapotban voltunk
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 04. csütörtök 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (866838)
2014. 12. 04. csütörtök 10:41
Köszi az infót, akkor majd mi is nyitott szemmel járunk.
Árakról esetleg van valami ötleted, hogy nagyjából mennyi lehet egy jegy?
Köszi az infót, akkor majd mi is nyitott szemmel járunk.
Árakról esetleg van valami ötleted, hogy nagyjából mennyi lehet egy jegy?
(Ez egy válasz kapucsino üzenetére (2014. 12. 04. csütörtök 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 04. csütörtök 10:13
Hétvégén voltam Bécsben a Mariahilfer Straße-n ott benéztünk a kolléganőimmel egy szexshopba és szerintem ott volt mozi mert a hátsó részen kabinokat láttam és külön beléptető rendszer volt
,nagyon igyekeztek hátra a pasik
Hétvégén voltam Bécsben a Mariahilfer Straße-n ott benéztünk a kolléganőimmel egy szexshopba és szerintem ott volt mozi mert a hátsó részen kabinokat láttam és külön beléptető rendszer volt
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 04. csütörtök 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (866838)
2014. 12. 04. csütörtök 08:50
Tudja esetleg valaki, hogy Bécsben van-e ilyen hely?
Mármint szexmozi.
Tudja esetleg valaki, hogy Bécsben van-e ilyen hely?
Mármint szexmozi.
Szombaton én is lenézek, ha jön pár a Dobutcába!
Ma 17 óra után lenézünk a Dob u-ba egy italra. Vagy többre. Vagy másra is, ha lesz megfelelő!
Szánalmas üzleti reklám !!
![violent](images/smilies/violent.gif)
Légyszi nézzétek meg a videót :P
https://www.youtube.com/watch?v=vxY-_5sanNs
https://www.youtube.com/watch?v=vxY-_5sanNs
Csütörtökön, szombaton vannak pàrok! Pénteken csak 8-10 pasi volt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 29. szombat 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (892021)
2014. 11. 29. szombat 17:08
Van mostanában valami élet a Dob utcai moziba ilyenkor?Lehet lenéznénk a csajommal nemsoká.
régen nagyon finom farkakat szoptam a király utcában
háznál ugyen az ducikal
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 29. szombat 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (892021)
2014. 11. 29. szombat 17:08
Van mostanában valami élet a Dob utcai moziba ilyenkor?Lehet lenéznénk a csajommal nemsoká.
Esetleg valaki ha tudna infót a debreceni moziról megköszöném!
Létezik még normális gloryhole esetleg?