A dob utcaiba csütörtökönként a pároknak ingyenes vagy csak a pár hölgytagjának?
ma délután akartam menni,de aztán lusta voltam --majd csütörtökön
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 20. kedd 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (803942)
2011. 09. 20. kedd 17:26
Senki nem volt mostanában sehol sem? :P
Senki nem volt mostanában sehol sem? :P
Mikor mész legközelebb?
(Ez egy válasz christiano üzenetére (2011. 09. 01. csütörtök 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 01. csütörtök 22:44
Ma este a moziban láttam egy finom kis csajt rózsaszín ruhába,egy másik lánnyal jött ,meg 2 vagy 3 pasival.Nem tudja valaki hol érhetem el ,vagy ki lehet az a lány? ??
Sziasztok
Miskolcon nem tud valaki ilyen helyről
![smile](images/smilies/smile.gif)
Miskolcon nem tud valaki ilyen helyről
Volt valaki már szombati buliban?
sziasztok!!Csütörtökön lemegyek a Dob u. ba de mikor menyek lányok vagy párok lesznek ?? levél priviben .23 vagyok .
Holnap este párok senki nem jön moziba?
Ma este a moziban láttam egy finom kis csajt rózsaszín ruhába,egy másik lánnyal jött ,meg 2 vagy 3 pasival.Nem tudja valaki hol érhetem el ,vagy ki lehet az a lány? ??
Sziasztok! Engem is érdekel a szexmozi, én még nem voltam. Szívesen elmennék és ha tetszene amit látok
hátha rátudnám beszélni a páromat, hogy elkísérjen. Lehet tudni, hogy mikor vannak ott párok?
hátha rátudnám beszélni a páromat, hogy elkísérjen. Lehet tudni, hogy mikor vannak ott párok?
sziasztok minket is érdekel a mozi
Sziasztok,
hétvégére felmegyünk Pestre a párommal, szeretné kipróbálni a szexmozit, érdemes lemenni pénteken vagy szombaton a Dob utcaiba? Esetleg innen még jönne pár? Esetleg privátban is írhattok.
hétvégére felmegyünk Pestre a párommal, szeretné kipróbálni a szexmozit, érdemes lemenni pénteken vagy szombaton a Dob utcaiba? Esetleg innen még jönne pár? Esetleg privátban is írhattok.
Szia a szombat ,szar, ! Lenéztem,kár volt! Marad a csüt
(Ez egy válasz christiano üzenetére (2011. 08. 23. kedd 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 23. kedd 10:42
A szombati bulik milyenek mostanában?Mikor utoljára voltam azt beszélték hogy szombatonként is páros nap lesz!Tényleg így van?
Valaki írhatna egy részletes történetet, milyen élménye volt mostanában.
![wave](images/smilies/wave.gif)
szexmoziban volt valaki?
Tervezi valaki, hogy megy a Dob utcába?
A szombati bulik milyenek mostanában?Mikor utoljára voltam azt beszélték hogy szombatonként is páros nap lesz!Tényleg így van?
Csabek részletesen!!Kihez csatlakoztál?
És pont most nem mentem le?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 21. vasárnap 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (334049)
2011. 08. 21. vasárnap 14:27
most csütörtökön voltam lent a dob utcaiba 5és 6 között mert 7-től filmforgatás volt de megérte ekkorát még soha nem élveztem
debreceni szexmoziba volt már vki?egy kis élménybeszámolot aki volt már ott
most csütörtökön voltam lent a dob utcaiba 5és 6 között mert 7-től filmforgatás volt de megérte ekkorát még soha nem élveztem