Holnap este párok senki nem jön moziba?
Ma este a moziban láttam egy finom kis csajt rózsaszín ruhába,egy másik lánnyal jött ,meg 2 vagy 3 pasival.Nem tudja valaki hol érhetem el ,vagy ki lehet az a lány? ??
Sziasztok! Engem is érdekel a szexmozi, én még nem voltam. Szívesen elmennék és ha tetszene amit látok
hátha rátudnám beszélni a páromat, hogy elkísérjen. Lehet tudni, hogy mikor vannak ott párok?
hátha rátudnám beszélni a páromat, hogy elkísérjen. Lehet tudni, hogy mikor vannak ott párok?
sziasztok minket is érdekel a mozi
Sziasztok,
hétvégére felmegyünk Pestre a párommal, szeretné kipróbálni a szexmozit, érdemes lemenni pénteken vagy szombaton a Dob utcaiba? Esetleg innen még jönne pár? Esetleg privátban is írhattok.
hétvégére felmegyünk Pestre a párommal, szeretné kipróbálni a szexmozit, érdemes lemenni pénteken vagy szombaton a Dob utcaiba? Esetleg innen még jönne pár? Esetleg privátban is írhattok.
Szia a szombat ,szar, ! Lenéztem,kár volt! Marad a csüt
(Ez egy válasz christiano üzenetére (2011. 08. 23. kedd 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 23. kedd 10:42
A szombati bulik milyenek mostanában?Mikor utoljára voltam azt beszélték hogy szombatonként is páros nap lesz!Tényleg így van?
Valaki írhatna egy részletes történetet, milyen élménye volt mostanában.
szexmoziban volt valaki?
Tervezi valaki, hogy megy a Dob utcába?
A szombati bulik milyenek mostanában?Mikor utoljára voltam azt beszélték hogy szombatonként is páros nap lesz!Tényleg így van?
Csabek részletesen!!Kihez csatlakoztál?
És pont most nem mentem le?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 21. vasárnap 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
És pont most nem mentem le?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 21. vasárnap 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (334049)
2011. 08. 21. vasárnap 14:27
most csütörtökön voltam lent a dob utcaiba 5és 6 között mert 7-től filmforgatás volt de megérte ekkorát még soha nem élveztem
debreceni szexmoziba volt már vki?egy kis élménybeszámolot aki volt már ott
most csütörtökön voltam lent a dob utcaiba 5és 6 között mert 7-től filmforgatás volt de megérte ekkorát még soha nem élveztem
(reklámnak és áraknak itt NINCS helye!!!)
(Ez egy válasz probacseresznye üzenetére (2011. 08. 17. szerda 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz probacseresznye üzenetére (2011. 08. 17. szerda 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 17. szerda 08:55
Sziasztok!
A barátnőmmel holnap este néznénk le. Néhány éve egyszer-kétszer megfordultunk a Glory-ban, valami olyasmit kell elképzelni, mint az volt? Hány óra körül érdemes menni csütörtökön?
A barátnőmmel holnap este néznénk le. Néhány éve egyszer-kétszer megfordultunk a Glory-ban, valami olyasmit kell elképzelni, mint az volt? Hány óra körül érdemes menni csütörtökön?
Sziasztok!
Kiszámíthatatlan srácok mikor milyen a buli!Volt,h csak letévedtem kedden vagy szombaton és volt esemény....És volt,h páros napon nem..Kiszámíthatatlan
Helloo!!!
Mint jeleztem,abszolút megvoltam elégedve a jutalommal!Ilyen szépet se látni minden nap!
Remélem még lesz részem benne és remélem értesítetek mikor mentek megint mert most is nagyon véletlen volt , letévedtem.
De természetesen a tárlatvezetést nem a jutalom reményében tettem hanem mert szimpi pár voltatok!
Attól párod ne ijedjen meg,h ennyien loholtak után hiszen ez a hely erről szól és megvallom ritka ,h ilyen kellemes megjelenésű feltűnő nő is csináljon valamit ilyen helyen....Persze nyugi!Nem ez volt az első.
(Ez egy válasz BridgeWay üzenetére (2011. 08. 14. vasárnap 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Mint jeleztem,abszolút megvoltam elégedve a jutalommal!Ilyen szépet se látni minden nap!
Remélem még lesz részem benne és remélem értesítetek mikor mentek megint mert most is nagyon véletlen volt , letévedtem.De természetesen a tárlatvezetést nem a jutalom reményében tettem hanem mert szimpi pár voltatok!
Attól párod ne ijedjen meg,h ennyien loholtak után hiszen ez a hely erről szól és megvallom ritka ,h ilyen kellemes megjelenésű feltűnő nő is csináljon valamit ilyen helyen....Persze nyugi!Nem ez volt az első.
(Ez egy válasz BridgeWay üzenetére (2011. 08. 14. vasárnap 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 14. vasárnap 13:12
Szia Norbi
Szerintem szerencsénk volt hogy "újoncként" veled beszéltünk ott elöször. Végigvezettél mindenhol,elmondtad a kulisszatitkokat,jó volt hogy vezettél minket. Remélem tetszett az ezért járó "jutalom"
Összessé
Szerintem szerencsénk volt hogy "újoncként" veled beszéltünk ott elöször. Végigvezettél mindenhol,elmondtad a kulisszatitkokat,jó volt hogy vezettél minket. Remélem tetszett az ezért járó "jutalom"
Összessé
Akkor befejezem
Szóval összességében izgalmas volt a csütörtöki este, bár kicsit későn értünk oda
Kicsit nyomasztotta és feszélyezte páromat az utánunk folyamatosan loholó férfihadsereg,de gondolom egy ilyen helyen ezzel számolni kell
A kabin tetején bekukucskáló szempárok és kapaszkodó kezek icipicit lelombozták a párom, de végül sikerült elmennie
Szóval jó lenne még több pár akikkel lehetne egymás előtt huncutkodni
Biztos, hogy fogunk menni még,ha másra nem csak egy kis villámélvezésekre
Üdv mindenkinek!
Szóval összességében izgalmas volt a csütörtöki este, bár kicsit későn értünk oda
Kicsit nyomasztotta és feszélyezte páromat az utánunk folyamatosan loholó férfihadsereg,de gondolom egy ilyen helyen ezzel számolni kell
A kabin tetején bekukucskáló szempárok és kapaszkodó kezek icipicit lelombozták a párom, de végül sikerült elmennie
Szóval jó lenne még több pár akikkel lehetne egymás előtt huncutkodni
Biztos, hogy fogunk menni még,ha másra nem csak egy kis villámélvezésekre
Üdv mindenkinek!
Meg tudja valaki mondani,hogy a csütörtöki napokon mikor érdemes lemenni a dob utcába?
Szia Norbi
Összessé
(Ez egy válasz norbi75 üzenetére (2011. 08. 12. péntek 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Összessé
(Ez egy válasz norbi75 üzenetére (2011. 08. 12. péntek 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 12. péntek 22:59
Hello Bridgeway!Örülök,h meg ismertelek titeket csütörtökön!Nagyon szupik voltatok!
Többiek:Rengeteg nagyon finom akció volt!
Sajnálhatja aki nem jött el!
Többiek:Rengeteg nagyon finom akció volt!
Sajnálhatja aki nem jött el!