sziasztok mi is csak tervezzük a dob utcai mozi látogatást
Nincs valami nagy forgalom ebben a témában... (Házas) párok közül volt már valaki a Dob utcában, vagy másik moziban? Cseréljünk tapasztalatot!
a dob utcába mikor vannak kevesen vagy sokan? köszi a választ
Kis élménybeszámolót írhatnál!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 10. 29. péntek 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
Törölt felhasználó (469603)
2010. 10. 29. péntek 16:16
Délelött voltam a Királyba...4-5-en lehettünk...
![buck](images/smilies/buck.gif)
dob utcaiba mit kell vinni mi célszerű
Délelött voltam a Királyba...4-5-en lehettünk...
![buck](images/smilies/buck.gif)
-Hello! Ki tudja megmondani,hogy most vasárnap este nyitva van -e,és ha igen meddig a DOB u.?????????
Vannak lyujas kabinok a Dob utcában, de ugyanilyen gloryhallos kabinok vannak a Radnóti utcában is. Igaz, ez utóbbit meg kellene nézni, hogy megvan-e még. Elég régen voltam. Itt sokkal világosabbak voltak, mint a Dob utcában. Mikor mennétek, ha lehetne, elmennék én is. Ha ráérek éppen, mert eléggé elfoglalt vagyok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 10. 26. kedd 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (777142)
2010. 10. 26. kedd 23:05
párként hova érdemes menni mikor, van lyukas kabin ,mit hogyan lehet?
kérlek ha írtok privátba köszi
párként hova érdemes menni mikor, van lyukas kabin ,mit hogyan lehet?
sziaszok a dob utcába vannak kabinok? párként mennénk lyukas kabinba
párkén lehet menni a dob utcaiba
Ja igen 900 ft. Napi jegy 2 moziteremben
(Ez egy válasz sandcrawler025 üzenetére (2010. 05. 28. péntek 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 28. péntek 17:44
Mennyi a belépő egy szexmoziba? Mondjuk a Dob utcában?
Vagy a Moszkva térhez közel tud valaki jó helyet?
Vagy a Moszkva térhez közel tud valaki jó helyet?
christiano belső levél ment!
hat után megyek a dob u. bi passz vagyok
Engem érdekelne ... 26 éves vagyok és nagy intim méretel rendelkezem ha szereti a párod akor akár a szájába is mehetne a cuc ..... amúgy mikor és hol?
(Ez egy válasz christiano üzenetére (2010. 10. 08. péntek 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 08. péntek 09:48
Hegedűs Gy. utcai érdekelne... Fiatalabb(20-30) fiuk is vannak?
Elvinném a páromat és leszophatna néhány jó srácot ha van kedve hozzá.Meg is kérdezem ha hazajön.
Elvinném a páromat és leszophatna néhány jó srácot ha van kedve hozzá.Meg is kérdezem ha hazajön.
Hegedűs Gy. utcai érdekelne... Fiatalabb(20-30) fiuk is vannak?
én lehet hogy a dob utcaiba megyek
(Ez egy válasz rmisi üzenetére (2010. 10. 04. hétfő 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 10. 04. hétfő 18:05
Csütörtök este melyikbe érdemes menni? Ha valaki esetleg szintén tervezi hogy lemegy, akkor írhat privátba is.
Kecskemét környékén van-e ilyen műintézmény?
Csütörtök este melyikbe érdemes menni? Ha valaki esetleg szintén tervezi hogy lemegy, akkor írhat privátba is.
kedden vagy szerdán megyek a dob utcaiba bi párt pasit nőt keresek