én már voltam a dob utcaiba és megyek megint
Én voltam 1 hónapja a hegedűs utcaiban de nem volt egy nő sem sajnos.
-en is lejarok neha!!
van hatul-(NEM Magyarorszagon)-egy lancokra fuggesztett "boragy"!!na ott aztan sorozatban mehet a pitty-putty!!
mar volt ra esetem,hogy csak segedlettel tudtam felmenni a lepcson,annyira remegtem a sok-sok elvezettol!!
van hatul-(NEM Magyarorszagon)-egy lancokra fuggesztett "boragy"!!na ott aztan sorozatban mehet a pitty-putty!!
mar volt ra esetem,hogy csak segedlettel tudtam felmenni a lepcson,annyira remegtem a sok-sok elvezettol!!
mikor érdemes menni és melyikbe.... = Mikor vannak és hol?
![smile](images/smilies/smile.gif)
Mi is ellátogatnánk egy szexmoziba! Járnak oda párok is (fiu-lány)?
Kipróbálnám egyszer, de mindenki azt mondja ritkák a nők az ilyen helyeken. A hetero részen is szinte mindig csak pasit látni... és ki tudja mi lesz ha nem figyelsz...
![buck](images/smilies/buck.gif)
A témát olvasgatva én is kedvet kaptam, hogy ma este meglátogassak egy mozit. Sztem a Hegedűs Gy. utcaival kezdem.
Tényleg nem tud senki borsodban vahy hevesben szexmozit?
(ez itt NEM társkereső rovat!)
![ejnye1](images/smilies/ejnye1.gif)
ha borsodban nem tud senki, akkor heves vagy nógrád is érdekelne minket.
sziaszok én is voltam már a dob utcaiban de sikertelen volt
Tud valaki szexmozit borsod megyében? Szivesen kipróbálnánk.
én voltam a hegedűsben de nő nem volt a hetero szobában.a fiu moziba nem mentem be mert nem mertem
Remélem egyszer megy le nő a hetero mozi részlegbe és akkor találkozok vele!Amúgy néztem egy fél órát aztán felizgultam és kivertem
Nem vagyok ilyen beteg de nagyon tetszett hogy ott ki lehet verni
Következik majd a király meg a dob utcai mozi
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Remélem egyszer megy le nő a hetero mozi részlegbe és akkor találkozok vele!Amúgy néztem egy fél órát aztán felizgultam és kivertem
Következik majd a király meg a dob utcai mozi
kíváncsi lennék milyen egy mozi... A Király u.-it ki is próbálnám, csak akad majd vki
Sziasztok! Veszprém megyébe nem tudtok szexmozit vmerre? Vagy hogy van-e?
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
én szombaton tuti kiprobálom az egyik mozit késő délután!22éves helyes ápolt srácként csak lesz valami szerintem
vagy nem
(kimoderálva a hsz! NEM társkereső rovat!) :tom
Mozisztam. Megosztom veletek is az "élményt"
A párommal séta közben belebotlottunk a Hegedűs Gy. utcában egy moziba. A kíváncsiság miatt lenéztünk. 900,-/fő. 2 terem van heteró és homo filmekkel. Sötét van, ahogy egy moziban illik. Kb. 5 fapados sor van. Kevesen vannak és tényleg csak férfiak. Van aki aludni megy oda, mert ketten jóízűen horkoltak amíg a vásznon egy nő lovagolt a pasin. A film elég vontatott volt. Így inkább egymással voltunk elfoglalva amikor megérintett egy kéz. Nem volt tolakodó. Mivel nem utasítottam el, ezért felbátorodott. Nemsokára már kettejükkel játszadoztam. Kellemes volt. A fiú viszont önzőzött. Amikor neki már jó volt, fogta magát felöltözködött és továbbállt. Ettől függetlenül mi jól éreztük magunkat, bár teljesen nem tudtunk feloldódni. A szóló pasik ki-be járkáltak. Néha megálltak mellettünk, de csak néztek. 1/2 2-kor kinyitották az ajtót és a mozinak vége volt.
Javaslom mindenkinek aki nem "csak" filmet megy nézni, vigyen magával pzs-t, törlőkendőt, váltó ruhát, vagy vetkőzzön le.
Eldöntöttük, hogy mivel nem fogott meg annyira, inkább otthon mozizunk és ha társaságra vágyunk inkább hívunk párt, vagy szóló fiú(ka)t
A párommal séta közben belebotlottunk a Hegedűs Gy. utcában egy moziba. A kíváncsiság miatt lenéztünk. 900,-/fő. 2 terem van heteró és homo filmekkel. Sötét van, ahogy egy moziban illik. Kb. 5 fapados sor van. Kevesen vannak és tényleg csak férfiak. Van aki aludni megy oda, mert ketten jóízűen horkoltak amíg a vásznon egy nő lovagolt a pasin. A film elég vontatott volt. Így inkább egymással voltunk elfoglalva amikor megérintett egy kéz. Nem volt tolakodó. Mivel nem utasítottam el, ezért felbátorodott. Nemsokára már kettejükkel játszadoztam. Kellemes volt. A fiú viszont önzőzött. Amikor neki már jó volt, fogta magát felöltözködött és továbbállt. Ettől függetlenül mi jól éreztük magunkat, bár teljesen nem tudtunk feloldódni. A szóló pasik ki-be járkáltak. Néha megálltak mellettünk, de csak néztek. 1/2 2-kor kinyitották az ajtót és a mozinak vége volt.
Javaslom mindenkinek aki nem "csak" filmet megy nézni, vigyen magával pzs-t, törlőkendőt, váltó ruhát, vagy vetkőzzön le.
Eldöntöttük, hogy mivel nem fogott meg annyira, inkább otthon mozizunk és ha társaságra vágyunk inkább hívunk párt, vagy szóló fiú(ka)t
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 09. péntek 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (96377)
VIP
2010. 07. 09. péntek 21:19
Engem is foglalkoztat a gondolat, szerintem izgatna egy ilyen helyzet. Kiváncsi lennénk , hogy reagálna az idegen pasik közeledésére....
![crazya](images/smilies/crazya.gif)