Sziasztok,
szombaton milyen szokott lenni a Glory?
szombaton milyen szokott lenni a Glory?
Az egy jóga stúdió szerintem
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 09. csütörtök 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1586982)
2017. 02. 09. csütörtök 10:23
Sziasztok!
Érdelkődnék, hogy van-e tapasztalatotok, élményeketek a Bartók Béla út 55 szám alatti mozi/kabinokról?
Ajánljátok a helyet?
Válaszotok köszönöm!
Érdelkődnék, hogy van-e tapasztalatotok, élményeketek a Bartók Béla út 55 szám alatti mozi/kabinokról?
Ajánljátok a helyet?
Válaszotok köszönöm!
Nem tudja valaki ,hogy a Király utcai mozi miért van zárva már egy hete?
Sziasztok!
Ajánljátok a helyet?
Válaszotok köszönöm!
Ajánljátok a helyet?
Válaszotok köszönöm!
Jobban jártok a dob utcával!Elég meleg a hely
(Ez egy válasz -shark- üzenetére (2017. 02. 04. szombat 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
2017. 02. 04. szombat 21:20
Hegedűs hol van?Mit lehet róla tudni?Párként érdemes oda menni?Semmi bajunk a szóló pasi beszállókkal.
Sziasztok! Sajnos nem tudtuk hogy vasárnap zárva a Dob utcai mozi igy benéztünk Király utcaiba de nagyon kár volt!!! Már a pultnál a fogadtatás nulla volt egy tajparaszt srác ült ott. Bent sehol egy lélek de azért szétnéztünk. Hát nem is tudom hogy engedik üzemeltetni ilyen higéniai körülmények között.
Üdv én még nem voltam ilyen, de mi van ha csak puncit szeretnék vagy hogy nő legyen aki eljátszadozik velem?
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
![beka3](images/smilies/beka3.gif)
Sziasztok. Valaki tudna segíteni? A Dob utcai moziban átlagosítva milyen a pasi felhozatal?
Kemény!
(Ez egy válasz rozsahegyi üzenetére (2017. 02. 03. péntek 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)
![hehe](images/smilies/hehe.gif)
2017. 02. 03. péntek 07:02
Én nagymellű nővel voltam lent ,inkább az én seggemet akarták simogatni mint a csajt.Hiányzik ez neked?
Hegedűs hol van?Mit lehet róla tudni?Párként érdemes oda menni?Semmi bajunk a szóló pasi beszállókkal.
Én nagymellű nővel voltam lent ,inkább az én seggemet akarták simogatni mint a csajt.Hiányzik ez neked?
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 02. csütörtök 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (824982)
2017. 02. 02. csütörtök 19:19
Hegedűs jó hely? mindig nézem a buszból, hogy le kéne menni... Tapasztalatok? kabinok?
Hegedűs jó hely? mindig nézem a buszból, hogy le kéne menni... Tapasztalatok? kabinok?
Sziasztok.Ha mentek jövö héten kiirjátok?
(Ez egy válasz lovelycouplefetish üzenetére (2017. 01. 27. péntek 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Bár nem voltam még ilyen moziban, de ilyen nőt élvezet lenne akár csak nézni, ha nem jutna rám sor.
(Ez egy válasz lovelycouplefetish üzenetére (2017. 01. 27. péntek 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma tuti nem megyünk... nem is leszünk pesten
(Ez egy válasz rozsahegyi üzenetére (2017. 01. 27. péntek 06:24), amit ide kattintva olvashatsz)
esetleg ma nem mentek le??
(Ez egy válasz lovelycouplefetish üzenetére (2017. 01. 23. hétfő 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 23. hétfő 09:44
Sziasztok. Nekünk az első glory-s élményük most volt, gondoltam megosztom veletek. Pénteken sikerült rávenni a barátnőm hogy lemenjünk a dob utcai moziba. Első mozis élmények lehet kicsit sok volt. Volt lenn kb 10-12 pasi meg mi. Kicsit meg is rémült szegényke. Bementünk egy kabinba és letérdeltettem. Elkezdett szopni,és meg is jelent egy átlógó fasz a lyukon, azonban nem volt hajlandó még megfogni sem, hiába mondtam neki hogy nyugodtan csinálja.... Azonban pozitív hogy szombaton magától mondta hogy lehet kicsit prűd, mert hát megfoghatta volna a másik pasi farkát... Kérdezte vissza akarok-e még menni vmikor, mondtam neki hogy csak akkor ha kicsit bevállalósabb lesz, erre megkérdezte hogy akkor ha meg is fogja az át dugott faszt? Mondtam hogy nem csak fogni kellene szerintem.... ennyiben maradtunk. De azt gondolom jó úton haladunk, legközelebb talán olyankor megyünk le amikor nincs tömeg, nehogy megint berezeljen.
Annyit még hozzàfūznék hogy ezt én is hallottam valakitöl egy hasonló helyen,ez nem hivatalos info,szval nem tudom mennyi a valósàgtartalma.
Ugyanaz a glory költözik àt egy màsik helyre.
Februàr 14.-én nyitnak nem túl messze az elõzõ helyszìntõl. (Ez egy válasz lovelycouplefetish üzenetére (2017. 01. 23. hétfő 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Februàr 14.-én nyitnak nem túl messze az elõzõ helyszìntõl. (Ez egy válasz lovelycouplefetish üzenetére (2017. 01. 23. hétfő 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyből ülnek a farokra? na neeee
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 23. hétfő 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
![vigyor5](images/smilies/vigyor5.gif)
Törölt felhasználó (765036)
2017. 01. 23. hétfő 11:06
Hello.ott csak sexelni lehet és nem ismerkedni.
Hello.ott csak sexelni lehet és nem ismerkedni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 31. hétfő 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1396652)
2016. 10. 31. hétfő 07:48
Sziasztok!
Egy korombeli nőnek,milyen esélyei,lehetőségei lennének az ismerkedésre,valamelyik szexmoziban?
Melyik moziba,melyik napokon,mikori időpontban lenne érdemes mennem?
Egy korombeli nőnek,milyen esélyei,lehetőségei lennének az ismerkedésre,valamelyik szexmoziban?
Melyik moziba,melyik napokon,mikori időpontban lenne érdemes mennem?