Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide, reklámnak és áraknak és randi megbeszélésnek ITT NINCS helye!

http://www.goldengate.hu/forum/tema/141392-Szexmozi-ossze-futunk

Az eddigi hozzászólások

2017. 01. 23. hétfő 10:27  #1139
lovelycouplefetish lovelycouplefetish
Hol nyílt új? van weblapjuk?
(Ez egy válasz kapucsino üzenetére (2017. 01. 21. szombat 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 21. szombat 19:36
Sziasztok hallottatok már vmit az új gloryról??
2017. 01. 23. hétfő 09:44  #1138
lovelycouplefetish lovelycouplefetish
Sziasztok. Nekünk az első glory-s élményük most volt, gondoltam megosztom veletek. Pénteken sikerült rávenni a barátnőm hogy lemenjünk a dob utcai moziba. Első mozis élmények lehet kicsit sok volt. Volt lenn kb 10-12 pasi meg mi. Kicsit meg is rémült szegényke. Bementünk egy kabinba és letérdeltettem. Elkezdett szopni,és meg is jelent egy átlógó fasz a lyukon, azonban nem volt hajlandó még megfogni sem, hiába mondtam neki hogy nyugodtan csinálja.... Azonban pozitív hogy szombaton magától mondta hogy lehet kicsit prűd, mert hát megfoghatta volna a másik pasi farkát... Kérdezte vissza akarok-e még menni vmikor, mondtam neki hogy csak akkor ha kicsit bevállalósabb lesz, erre megkérdezte hogy akkor ha meg is fogja az át dugott faszt? Mondtam hogy nem csak fogni kellene szerintem.... ennyiben maradtunk. De azt gondolom jó úton haladunk, legközelebb talán olyankor megyünk le amikor nincs tömeg, nehogy megint berezeljen.
2017. 01. 21. szombat 19:36  #1137
kapucsino kapucsino
Sziasztok hallottatok már vmit az új gloryról??
2016. 11. 03. csütörtök 13:09  #1136
Törölt felhasználó (70306)
bár még nem voltam szexmoziban (ezért is olvasgatok itt), nem tudom hogyan mennek a dolgok, de nem féltelek wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 31. hétfő 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1396652)
2016. 10. 31. hétfő 07:48
Sziasztok!
Egy korombeli nőnek,milyen esélyei,lehetőségei lennének az ismerkedésre,valamelyik szexmoziban?
Melyik moziba,melyik napokon,mikori időpontban lenne érdemes mennem?
2016. 11. 01. kedd 22:11  #1135
Törölt felhasználó (1448012)
Ilyen testtel szerintem minden csak rajtad múlna... Jóformán sorbaállás lenne, hogy válogass...
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 31. hétfő 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 31. hétfő 07:48
Sziasztok!
Egy korombeli nőnek,milyen esélyei,lehetőségei lennének az ismerkedésre,valamelyik szexmoziban?
2016. 11. 01. kedd 21:05  #1134
LucyEleanor LucyEleanor
Annyira nem vészes! A Glory az itt leírtakat olvasva kellemesebb hely, de mi éppen azért járunk a Dob utcába, mert a baráti körünk a Glory-t nem szereti, de előbb-utóbb talán mi is eljutunk oda. A mozinak más jellege van mint egy tisztán, higiénikusan tartott swinger klubnak, ezt tudomásul kell venni. Két különböző filling. A swingerben kötelező az óvszer is, a mozi alapjában véve nem erről szól, de természetesen mondhattok nemet annak aki nem óhajt gumit használni, ők meg meg kell, hogy értsék, hogy ha anélkül nem akartok bizonyos dolgokat csinálni. Nekem ebből sosem volt hátrányom. Szépen fel lehet menni a pénztárhoz, és meg lehet venni az óvszert. Aki nem érti meg, nem kaphat édességet. smile Amúgy is benne van a házirendben, hogy a nem az nemet jelent. Kötelező elfogadni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 31. hétfő 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (86984)
2016. 10. 31. hétfő 07:17
Köszönöm...
Nem túl bizalomgerjesztő így :(
Pedig most nagyon benne van a párom, hogy menjünk, e félő, hogy ezt meglátja és kifordul. :(
2016. 10. 31. hétfő 07:48  #1133
Sziasztok!
2016. 10. 31. hétfő 07:17  #1132
Köszönöm...
Nem túl bizalomgerjesztő így :(
Pedig most nagyon benne van a párom, hogy menjünk, e félő, hogy ezt meglátja és kifordul. :(
(Ez egy válasz LucyEleanor üzenetére (2016. 10. 30. vasárnap 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 30. vasárnap 12:22
Csak papírtörlő és egy csekély italfogyasztási kedvezmény van a belépőben. Lepedőt, törölközőt azért célszerű vinni, mert minden ülő- és fekvő alkalmatosság bőrrel van behúzva. Ha arra natúr bőrrel helyezkedsz el pláne fekvő helyzetben, mozgás közben megkérdőjelezhető, hogy a bőröd ott marad-e a felületen. Egy köztes anyag meggátolja a bőrhöz ragadást, DE higiéniai szempontból sem utolsó dolog. A Dob utcaiban az egyik zárható szobában sarokülő van. Amikor annak megfogtam a háttámláját elnevettem magam. Mintha rosszul mosták volna le róla a folyékony súrolószert, vagy némi ragacsos hintőpor lenne rajta. Egyértelműen rászáradt nemi váladék ragadt a tenyeremhez. Ebből arra a megállapításra jutottam, hogy nem takarítják rendesen az összes felületet. Lábbeli sem árt hasonló okok miatt - főleg azért mert nem áll ott a takarító, hogy mindenki után rendet tegyen.. wink
2016. 10. 30. vasárnap 12:27  #1131
Törölt felhasználó (1303682)
Sziastok, A Glory cafeban milyenek a programok? A hetvegek ?
2016. 10. 30. vasárnap 12:22  #1130
LucyEleanor LucyEleanor
Csak papírtörlő és egy csekély italfogyasztási kedvezmény van a belépőben. Lepedőt, törölközőt azért célszerű vinni, mert minden ülő- és fekvő alkalmatosság bőrrel van behúzva. Ha arra natúr bőrrel helyezkedsz el pláne fekvő helyzetben, mozgás közben megkérdőjelezhető, hogy a bőröd ott marad-e a felületen. Egy köztes anyag meggátolja a bőrhöz ragadást, DE higiéniai szempontból sem utolsó dolog. A Dob utcaiban az egyik zárható szobában sarokülő van. Amikor annak megfogtam a háttámláját elnevettem magam. Mintha rosszul mosták volna le róla a folyékony súrolószert, vagy némi ragacsos hintőpor lenne rajta. Egyértelműen rászáradt nemi váladék ragadt a tenyeremhez. Ebből arra a megállapításra jutottam, hogy nem takarítják rendesen az összes felületet. Lábbeli sem árt hasonló okok miatt - főleg azért mert nem áll ott a takarító, hogy mindenki után rendet tegyen.. wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 27. csütörtök 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 27. csütörtök 18:12
Páromat sikerült rávenni, hogy elmenjünk szexmoziba.
Olvasgattam itt pár hozzászólást és megnéztem a Dob utcai mozi weboldalát is.
Segítsen nekem valaki, hogy kell ezt elképzelni. Én azt gondoltam, hogy van egy terem, vászon, ahol vannak párok és nekik levetítenek egy filmet, de a képekből és a kabin elnevezésből az jön le, hogy ez nem egészen van így.
Illetve írtátok, hogy jó vinni lepedőt, törölközőt, gondolom a higiéna miatt, de pontosan senki nem írta le, hogy miért. Nem jár a belépő mellé?
2016. 10. 30. vasárnap 12:17  #1129
kapucsino kapucsino
A zuhany oldala tejüvegből készült átlátszó a bent lévő sziluettje sejtelmesen látszik, kicsit játszottam kellettem magam többen benyitottak,hogy segíthetnek-e ,ekkor már egyedül voltam megköszöntem a kedvességüket,de nem tartottam rá igényt.
Zuhany után a férjemmel iszogattunk, ismerkedtünk csatlakozott hozzánk a megszokott mozis srác aki bejött velem a zuhanyba...
Elmentünk kabinba azt kaptam amit eddig is megszokhattam tőle figyelmet jó nyalást, kemény faszt smile
Mikor végeztünk újra zuhanyozni mentem most a férjem kísért el,megbeszéltük az est addigi eseményeit.
Szerintem ennyi vizet mint amit én ott elpacsáltam senki még nem használt kacsint
A zuhany után újra sétálgatás ismerkedés ,összefutottunk két szemtelenül fiatal sráccal akikkel beszélgettünk és arra jutottunk kipróbáljuk egymást....a férjem a kint maradt és kukucskált izgi....
Az egyik srác mondta,hogy ő kimegy nem megy neki a másik odatette magát élveztem a fiatalos lendületét.Mikor végeztünk a férjem bejött mondta neki,hogy otthonra is szeretne egy ilyen nőt crazya
Az egyetlen negatívum az est folyamán az volt mikor behívtunk egy helyes srácot a kabinba kicsit játszottunk egymással volt orál,ujjazás a férjem adott neki egy gumit erre mondta neki pisilnie kell ,de visszajön átlátszó duma volt.Miért nem lehet megmondani hogy bocsi ennyit szerettem volna,azt gondolom felnőtt emberek vagyunk semmi nem kötelező....
2016. 10. 30. vasárnap 11:55  #1128
kapucsino kapucsino
Ma újra mozizni fogunk bízom benne ez az este is olyan jól sikerül majd mint a legutóbbi....
Most van kis időm folytatni az előző mozizásunk törtènetèt......
Mikor elváltam a rosszfiútól sètálgattam bekukucskáltam a fèrjemhez aki mèg a párral volt izgató volt látni.Gondoltam lezuhanyozok elkisèrt egy ismerős mozis fiú nézte ahogy zuhanyzom közben beszélgettünk érdekeset kérdezett,hogy az előbb a kabinban mièrt adtam oda a mellemet a srácnak? Meglepődtem...
2016. 10. 30. vasárnap 11:21  #1127
kapucsino kapucsino
Keress rá a mi hozzászólásainkra
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 10. 27. csütörtök 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 27. csütörtök 18:12
Segítsen nekem valaki, hogy kell ezt elképzelni. Én azt gondoltam, hogy van egy terem, vászon, ahol vannak párok és nekik levetítenek egy filmet, de a képekből és a kabin elnevezésből az jön le, hogy ez nem egészen van így.
Illetve írtátok, hogy jó vinni lepedőt, törölközőt, gondolom a higiéna miatt, de pontosan senki nem írta le, hogy miért. Nem jár a belépő mellé?
2016. 10. 27. csütörtök 18:12  #1126
2016. 10. 21. péntek 17:57  #1125
tutajos557 tutajos557
Jó a leírás!!!Várom a folytatást!!! smile
(Ez egy válasz kapucsino üzenetére (2016. 10. 17. hétfő 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 17. hétfő 09:26
Sziasztok!Szombat este a gloryban voltunk ,tudtuk hogy rendezvény van.Már az utcán láttuk ,hogy sokan lehetnek a dohányosok kint bandáztak.Bent szokás szerint kedvesen fogadtak,rengetegen voltak pasik,parok inkabb setalgattak beszélgettek..Összefutottunk egy ismerős párral velük ittunk,majd lent átöltöztem ők is eljöttek.Èn figyeltem a felhozatalt elhatároztam,hogy egy csibèszes rossz fiút szeretnék,megtalaltam figyeltem finom A férjemet közben az ismerős pár elhívta kabinba el is ment velük.Sètálgattam a rosszfiú meghallotta ,hogy egy pasinak mondtam kit keresek ráharapott.Becsalt egy dupla kabinba persze mondtam én jó kislány vagyok nem megyek.....mondta ok ő az egyik a én a másikban leszek magunkra csuktuk külön-külön a kabint.Átdugta a farkát játszottam vele szoptam majd egyszer csak visszahúzta,rosszul csináltam????nem és határozottan közölte menjek át...iranyitott wink átmentem leterdeltetett szoptatott,racsapott a popsimra szopatta volna a lukakban lévő faszokat velem azt nem csináltam...elfenekelt...majd szívta-masszirozta a mellem, gumit húztam a farkára bepucsittatott és keményen megdugott hatrafogta a karom. Élveztem....én is lehettem kicsit durvább haraphattam .Megkaptam a rosszfiut wow1
Persze volt még több esemény az est folyamán majd még írok.....
2016. 10. 17. hétfő 11:37  #1124
Törölt felhasználó (1138642)
Ez nagyon izgató smile Én szerdán voltam lennt de sajnos nem volt szerencsém 15-16 óra körül...
(Ez egy válasz kapucsino üzenetére (2016. 10. 17. hétfő 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 10. 17. hétfő 09:26
Sziasztok!Szombat este a gloryban voltunk ,tudtuk hogy rendezvény van.Már az utcán láttuk ,hogy sokan lehetnek a dohányosok kint bandáztak.Bent szokás szerint kedvesen fogadtak,rengetegen voltak pasik,parok inkabb setalgattak beszélgettek..Összefutottunk egy ismerős párral velük ittunk,majd lent átöltöztem ők is eljöttek.Èn figyeltem a felhozatalt elhatároztam,hogy egy csibèszes rossz fiút szeretnék,megtalaltam figyeltem finom A férjemet közben az ismerős pár elhívta kabinba el is ment velük.Sètálgattam a rosszfiú meghallotta ,hogy egy pasinak mondtam kit keresek ráharapott.Becsalt egy dupla kabinba persze mondtam én jó kislány vagyok nem megyek.....mondta ok ő az egyik a én a másikban leszek magunkra csuktuk külön-külön a kabint.Átdugta a farkát játszottam vele szoptam majd egyszer csak visszahúzta,rosszul csináltam????nem és határozottan közölte menjek át...iranyitott wink átmentem leterdeltetett szoptatott,racsapott a popsimra szopatta volna a lukakban lévő faszokat velem azt nem csináltam...elfenekelt...majd szívta-masszirozta a mellem, gumit húztam a farkára bepucsittatott és keményen megdugott hatrafogta a karom. Élveztem....én is lehettem kicsit durvább haraphattam .Megkaptam a rosszfiut wow1
2016. 10. 17. hétfő 09:26  #1123
kapucsino kapucsino
2016. 10. 13. csütörtök 18:16  #1122
hupika hupika
Sziasztok! Győrben tud valaki szexmoziról?
2016. 09. 25. vasárnap 20:14  #1121
LucyEleanor LucyEleanor
Sziasztok zizike73 és párod!
Rengeteg információ van itt a fórumon. Elég, ha veszitek a fáradtságot, hátra görgettek néhány oldalnyit, és olvastok! Érdemes a két sornál hosszabb leírásokat, élménybeszámolókat, tájékoztatókat átnézni, értelmezni, és mindent megtudhattok anélkül, hogy bármelyikbe elmennétek. A jelenlegi 6. oldalon a Dob utcai mozi teljes leírása. Capuccino vagy Kapucsínó vagy valami hasonló nevű felhasználó írta. Tökéletes leírás a Dob utcai moziról. Régen a párommal odajártunk, és nemrégiben voltam lent ismét (jelenleg szóló nő vagyok). Annyi változást láttam, hogy mintha nagyobb lett volna a tisztaság mint amit régebben megtapasztaltam. Talán még a lejáró érdeklődők, vagy aktív résztvevők összetétele is jobb lett mint régen. Ez persze nézőpont kérdése. smile
Elképzelhető, hogy én változtam és szebbnek látom a világot. smile Az is lehet, hogy egy jó napot fogtam ki. smile Lényeg, hogy a Dob utcával kapcsolatban meg tudom erősíteni, hogy minden úgy néz ki, ahogy itt olvasható. Az élménybeszámolók természetesen eltérőek. Van akinek kifejezetten rossz élményei voltak, de talán nem ok nélkül van olyan sok visszajáró. Ízlések és pofonok ugyebár. smile Számít az is, hogy az adott időben milyen emberek vannak lent. Nem szabad az első napból ítélni!
Vannak megfogadható tanácsok is a régebbi bejegyzésekben! Érdemes elgondolkozni rajtuk mielőtt lementek.
Van olyan mozi amit éppen az itt olvasottak miatt sosem fogok felkeresni. Hogy melyikbe fogtok visszajárni ha nem riadtok el, úgyis az első élmények döntik el. Ha nagyon sok emberrel akartok egyből találkozni, akkor hétvégén menjetek, és talán ne a Dob utcába (az csendesebbnek tűnt mindig is). Esti órákban többen vannak, az igazi buli pénteken és szombaton estékre jellemző, ha nincs előre meghirdetett program.. Ha idegenkedtek, és csak szoktatni akarjátok magatokat, érdemes kora délután menni és először egymással foglalkozni. Mi is így csináltuk, és mintha lett volna valami a levegőben, mágnesként vonzottuk az érkezőket, és nőtt a közönségünk. smile Mivel apránként szaporodtak a fiúk, én is könnyebben oldódtam. Sőt mi több. Én hamarabb elfelejtettem mi van körülöttünk, élveztem, hogy néznek minket, be is vontunk másokat is. Furcsa volt, mert a párom jobban akarta ezt az egészet mint én. Az első alkalom után ő meg volt szeppenve, ellentétben velem. A legjobb élmény mégis az volt az egészben a kapcsolatunkra kivetítve, hogy a legapróbb részletekig meg tudtuk beszélni az átélt élményeket, és ez valami hihetetlenül felemelő érzés volt főleg a sok orgazmus után. smile
Olvassatok, aztán próbáljátok ki!
Az ajtón belépve a pénztárnál kell fizetni a beugrót. Az ott dolgozók nagyon szívesen eligazítanak, de lent a pinceszinten ahol a mozi és a kabinok na meg a két zárható szoba van, bár is található. Az ott dolgozó fiú is készségesen ad tájékoztatást! Sok szerencsét, és élvezetet kívánok! smile
(Ez egy válasz zizike73 üzenetére (2016. 09. 23. péntek 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 23. péntek 19:54
Sziasztok.Valaki elárulná hogyan működik a sexmozi ?Még soha nem voltunk.
2016. 09. 25. vasárnap 11:34  #1120
Törölt felhasználó (895050)
Gondolom,be kell menni az ajtón és akkor bent lesztek.
(Ez egy válasz zizike73 üzenetére (2016. 09. 23. péntek 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 23. péntek 19:54
Sziasztok.Valaki elárulná hogyan működik a sexmozi ?Még soha nem voltunk.
/ 63