Sziasztok, merre is van?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 02. 10. szerda 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (762450)
2016. 02. 10. szerda 14:44
Sziasztok!
Budán nemrég nyílt egy szexshop, ott is van két kabin. Esetleg van itt olyan PÁR, aki ismeri a helyet avagy eljönne velünk egyszer a közeljövőben?
Budán nemrég nyílt egy szexshop, ott is van két kabin. Esetleg van itt olyan PÁR, aki ismeri a helyet avagy eljönne velünk egyszer a közeljövőben?
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
Sziasztok.Valaki elárulná hogyan működik a sexmozi ?Még soha nem voltunk.
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
![smile](images/smilies/smile.gif)
Sziasztok!
Talán bátorító lesz amit most megosztok veletek.
Életemben először ma voltam ilyen helyen. A párom a Dob utcában lévő mozit választotta. Van ismerőse, aki járatos ott, s mivel a hellyel kapcsolatban semmi negatívum nem érkezett hozzá, kézenfekvő volt, hogy azt próbáljuk ki először. Mielőtt erre a lépésre rászántam magam, olvasgattam itt.
A Kapucsino által leírtak tökéletesen fedik a valóságot. Részletesebben és pontosabban nem lehetne átadni annak leírását amivel valóban találkoztunk!
Kapucsino! Köszönöm a részletes tájékoztatást! Nagyon sokat segítettél!
Három óra körül érkeztünk, én is vittem kellékeket, mert jó ötletnek tűnt a lepedő, és a padlóra nem szerencsés mezítláb lépni gondolat is bevésődött.
. Mivel nem volt tömeg, a padló nem volt necces. A törölközővel vagy lepedővel viszont mélységesen egyetértek, és örülök, hogy nem feledkeztünk meg róla. Nem tudom pontosan mikor jöttünk el, de már sötét volt kint. Gyorsan elrepült az idő. Nem láttam nőt rajtam kívül, de ezt a visszajelzést kaptuk a fiúktól is. A lent lévő urak viselkedése illedelmes és udvarias volt. Zokszó nélkül elfogadták ha nemet mondtam, és csillogó szemek fogadták az igent. Senki sem rontott ajtóstól se a lelkembe, se máshová. Korrektül elviselték a Kedvesem jelenlétét is ami számomra nagyon fontos volt.
Korábban csak fantáziáltam erről a dologról. Kedvesem kevésbé szívbajos
, ügyesen rávett, hogy ne húzzuk tovább ezt a dolgot, bár kijelentette, hogy nem kíván más nővel együtt lenni, csak velem, mellettem. Egyáltalán nem bántam volna, ha van ott még nő, és ő is beszáll hozzá amint engedélyt kap, de már tudom, hogy nem élt volna ezzel a lehetőséggel.
Nagyon jól éreztem magam, és biztos, hogy vissza fogunk még térni.
Ha van itt valaki, aki ma lent volt a Dob utcában: Srácok! Köszönök mindent!!!
Talán bátorító lesz amit most megosztok veletek.
Életemben először ma voltam ilyen helyen. A párom a Dob utcában lévő mozit választotta. Van ismerőse, aki járatos ott, s mivel a hellyel kapcsolatban semmi negatívum nem érkezett hozzá, kézenfekvő volt, hogy azt próbáljuk ki először. Mielőtt erre a lépésre rászántam magam, olvasgattam itt.
Kapucsino! Köszönöm a részletes tájékoztatást! Nagyon sokat segítettél!
Három óra körül érkeztünk, én is vittem kellékeket, mert jó ötletnek tűnt a lepedő, és a padlóra nem szerencsés mezítláb lépni gondolat is bevésődött.
Korábban csak fantáziáltam erről a dologról. Kedvesem kevésbé szívbajos
Nagyon jól éreztem magam, és biztos, hogy vissza fogunk még térni.
Ha van itt valaki, aki ma lent volt a Dob utcában: Srácok! Köszönök mindent!!!
Én voltam. Tévedsz, a hölgy lent nem fizetős volt
, viszont tényleg nagyon meleg volt.
![circling](images/smilies/circling.gif)
Sziasztok nem tudja valak,hogy hova tünt a szexmozi összefutunk nevű topic,a társkeresős fórumrol?
Sziasztok! Párommal megnéznénk egy 3d szexfilmet a Dob utcaiban. van valakinek tapasztalata?
Szia. Igen én voltam.
(Ez egy válasz benedek92 üzenetére (2016. 06. 25. szombat 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 25. szombat 15:47
Sziasztok,szerintem nagyon keveseket érint,de Offenburgban (Németország) lévő szexmoziban volt már valaki?
Sziasztok,szerintem nagyon keveseket érint,de Offenburgban (Németország) lévő szexmoziban volt már valaki?
30-40 közötti Gloryt megjárt pár, aki lenézne velünk egyszer?
Látod,érdemes.
Feltűnik egy csinos hölgy,és falkában nyomulnak rá amíg el nem megy a kedve mindentől. (Ez egy válasz Tooomi69 üzenetére (2016. 06. 23. csütörtök 23:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Feltűnik egy csinos hölgy,és falkában nyomulnak rá amíg el nem megy a kedve mindentől. (Ez egy válasz Tooomi69 üzenetére (2016. 06. 23. csütörtök 23:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Szívesen elmennék szexmoziba,érdemes,szokott valaki menni?
Hát őket èn is keresnèm!
Sajnos kèsőn èreztem, ès már nem volt időm odamenni hozzátok!
Èn ültem veletek szemben az emeleten! (Ez egy válasz szexpartnert üzenetére (2016. 06. 04. szombat 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos kèsőn èreztem, ès már nem volt időm odamenni hozzátok!
Èn ültem veletek szemben az emeleten! (Ez egy válasz szexpartnert üzenetére (2016. 06. 04. szombat 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 06. 04. szombat 20:38
Sziasztok.
Keresem azt a párt aki ma a Gloyba fent ült! Egy nagyon csinos vékony szemüveges hölgy, és egy normális pasi.
Nagyon néztelek benneteket, de nem mertem megszólítani benneteket,mert a sok követő pasi, megijesztett szerintem benneteket.
Keresem azt a párt aki ma a Gloyba fent ült! Egy nagyon csinos vékony szemüveges hölgy, és egy normális pasi.
Nagyon néztelek benneteket, de nem mertem megszólítani benneteket,mert a sok követő pasi, megijesztett szerintem benneteket.
Högy ne haljak meg hülyén, kérdés : gloryhole, szexmozi, lényeges különbség ? A glory az nekem a farok a lyukon, a szexmozi, meg egy aránylag nyilvános vetítéses szexelős, többes farokverős helyszín ?
Merthogy még sosem voltam, voltunk egyik helyen sem, bocs.
Merthogy még sosem voltam, voltunk egyik helyen sem, bocs.
Sziasztok.
sziasztok megtudnátok adni a goy pontos címét szeretnénk megnézni
vagy akár a dob vagy a király útca címe is jöhet.köszönöm
vagy akár a dob vagy a király útca címe is jöhet.köszönöm
Holnap (0515) délelőtt, kora délután van esély a Dob vagy a Király utcában? Nyitva vannak egyáltalán? Valaki ott lesz ilyen időtájt?
Szia! Írtunk privátba neked,köszönjük ha válaszolsz
Üdv: Párocska69 (Ez egy válasz Tibcsike30 üzenetére (2016. 05. 01. vasárnap 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv: Párocska69 (Ez egy válasz Tibcsike30 üzenetére (2016. 05. 01. vasárnap 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 01. vasárnap 21:58
Sziasztok írjatok privátban es mindent elmondok a helyről. Többször voltamsr!
Udv T
Udv T
Sziasztok írjatok privátban es mindent elmondok a helyről. Többször voltamsr!
Udv T (Ez egy válasz katka28 üzenetére (2016. 05. 01. vasárnap 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Udv T (Ez egy válasz katka28 üzenetére (2016. 05. 01. vasárnap 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 05. 01. vasárnap 21:18
Sziasztok.Valami infot tudnatok adni errol a helyrol/Glory/ szeretnenk benezni,de meg nem voltunk ilyen helyen,elkebzelesunk sincs....hasonlo mint a klub?
Sziasztok.Valami infot tudnatok adni errol a helyrol/Glory/ szeretnenk benezni,de meg nem voltunk ilyen helyen,elkebzelesunk sincs....hasonlo mint a klub?