Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2020. 08. 06. csütörtök 12:33  #31
Törölt felhasználó (1584512)
mert csak verni vannak itt....
Én nem egy talit beszéltem le pasikkal a párom miatt. És alig volt valaki, aki eljött. Egy pasival találkoztunk, de csak autós dolog volt. Na ő az, akivel máskor is szívesen és nem adnám fel. De a többiek. Nem emlékszem rájuk, mert nem voltak sehol smile
2020. 08. 03. hétfő 17:16  #30
Törölt felhasználó (4293192)
Érdeklődés hiánya. Az aki kimondja hogy nem mer találkozni azt sokkal többre becsülöm mint azt aki hiteget hónapokig. És komolyabban is tudom venni. Mert az őszinteség érték. Emberek nemtől függetlenül saját magukat sem tisztelve azonnal akarnak szexelni. Nem ismerik a levelezést. Türelmetlenek sokan. A legfontosabb az lenne hogy egy találkozónak nem kell kötelezően a szexről szólnia. És ehhez azt kell mondjam a hölgyek kellenének, kellően érett kommunikálni képes erős határozott nők akik tudják mit akarnak, merthogy a döntés joga az ő kezükben van. Ugyanúgy a férfiak között is vannak komolytalanok de belőlük van lesz bőven az ilyen oldalakon mindig. Időt kellene ajándékoznunk egymásnak, főleg annak aki megérdemli. Számomra ez az oldal többet jelent a szexnél, a szexkapcsolatnál.
2020. 08. 03. hétfő 16:51  #29
Törölt felhasználó (4389762)
En ugy gondolom tobb eset letezhet:
nem sajat keppel keresgetnek, vagy tul regi a kep es mar nem hasonlitanak ra igazan
aztan van akinek nagyon bejott az elet es csak fejben jatszik a gondolattal, nem is igazan akar semmit, csak feldobni magat kicsit
aztan van aki szeretne dolgokat, csak begyavul
Mivel en viszonylag sokaig kommunikalok ( hetek is lehetnek ) ezert a legtobb ezek kozul a tipusok kozul kiszurodik. Eddig mindenki megjelent, akivel megbeszeltuk.
2020. 08. 01. szombat 13:58  #28
Törölt felhasználó (915466)
mert nagyrészt nem is akarnak sajnos
2020. 06. 02. kedd 03:24  #27
Gabor20 Gabor20
Igaz, egyfajta első külsősbeli benyomás, na de nem a faszos képek, ami nagyon könnyen lehet kamu. A baj ott kezdődik, hogy a farkas képet várják el. A külsőt egy ruhás képről is meglehet állapítani, hogy éppen "kockahasú" (jelentsen ez bármit is), vagy van rajta mit fogni. Tehát az ilyen intim fotókra van igény, ami még nagyobb gond, hogy ez átterjed normál társkeresőkre is. Ezzel együtt az elvárások végtelen sora is hatalmas gond, annak alapján nem hogy nem valósulnak meg találkozók, de még el se jutnak odáig.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 05. 31. vasárnap 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 31. vasárnap 11:25
Hát azért ez így.....
A képcsere némi bizalom,meg szimpátia után mint előszűrő,szerintem kell.
Persze,a személyes tali fog dönteni,de kár egymás idejét rabolni ezzel látatlanban.
Pl a pár sem örülne ha a talin a magát kockahasú Adonisznak mondó ember helyett egy Torrente várná,a héten negyedszer....
Én meg mint pasi,szintén nem értékelném,hogy üljek a kirakatban,hogy talán majd megtetszem valakinek/valakiknek,és esetleg odajön...aztán ha nem,kullogjak szépen haza.Szerintem neked sem lenne őszinte a mosolyod smile Főleg ha téged is messze nem olyan pár/nő várna amilyenről itt olvastál..
2020. 05. 31. vasárnap 11:25  #26
CrazyBear CrazyBear
Hát azért ez így.....
A képcsere némi bizalom,meg szimpátia után mint előszűrő,szerintem kell.
Persze,a személyes tali fog dönteni,de kár egymás idejét rabolni ezzel látatlanban.
Pl a pár sem örülne ha a talin a magát kockahasú Adonisznak mondó ember helyett egy Torrente várná,a héten negyedszer....
Én meg mint pasi,szintén nem értékelném,hogy üljek a kirakatban,hogy talán majd megtetszem valakinek/valakiknek,és esetleg odajön...aztán ha nem,kullogjak szépen haza.Szerintem neked sem lenne őszinte a mosolyod smile Főleg ha téged is messze nem olyan pár/nő várna amilyenről itt olvastál..
(Ez egy válasz szexpartnert üzenetére (2020. 05. 29. péntek 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 29. péntek 07:33
Sziasztok.
Ezt én sem nagyon értem! Kép alapján dönteni? Biztos nem tudnák! Szerintem a pasi vállalja fel, hogy egy előre megbeszélt helyen időbe, ott legyen, és a pár úgy megtudná nézni, beszélni, hogy oda mennek, vagy sem hozzá! Hisz úgy is ök döntenek. De ha nem mennek oda hozzá, akkor sem szabad megsértődni, hisz nem mindenkinek ugyanaz a karakter jön be! De a kép csereberének, szerintem semmi értelme, ha csak nem arra akár élvezkedni, és nem találzozni!
2020. 05. 29. péntek 22:54  #25
Gabor20 Gabor20
Így igaz. Az a baj, hogy így maga az oldal társkereső funkciója is hiteltelenné vált.
(Ez egy válasz szexpartnert üzenetére (2020. 05. 29. péntek 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 29. péntek 07:33
Sziasztok.
Ezt én sem nagyon értem! Kép alapján dönteni? Biztos nem tudnák! Szerintem a pasi vállalja fel, hogy egy előre megbeszélt helyen időbe, ott legyen, és a pár úgy megtudná nézni, beszélni, hogy oda mennek, vagy sem hozzá! Hisz úgy is ök döntenek. De ha nem mennek oda hozzá, akkor sem szabad megsértődni, hisz nem mindenkinek ugyanaz a karakter jön be! De a kép csereberének, szerintem semmi értelme, ha csak nem arra akár élvezkedni, és nem találzozni!
2020. 05. 29. péntek 07:33  #24
szexpartnert szexpartnert VIP
Sziasztok.
2020. 05. 27. szerda 17:59  #23
Gabor20 Gabor20
Sziasztok!

Szerintem nem azzal van a baj, hogy az emberek nem mernek találkozni, hanem a felfogással. Az egyik, hogy állandó képkéregetés, ami már átcsap szánalmasba: okos ember tudja, hogy intim fotót csak cenzúrázva lehet küldeni, amivel csak annyi a probléma hogy nincs bizonyítva, hogy a képen látható testrész az illetőé (1 perc alatt le lehet tölteni ilyet az internetről). A másik, ez a végtelen elvárások halmaza. Néhol fogom a fejem, hogy magukat komolynak valló, 40+ korú nő/pár (mivel heteró vagyok, pasiknál nem tudom hogyan működik) ilyen-olyan elvárásokat támaszt, ami tényleg szinte csak a mesében létezik (túlzás nélkül írom: egyik-másik "felnőtt" ember képzelgésbe lepipál egy 8 éves gyermeket). Nekem van arc/testszőrzetem, nem tagadtam egy pillanatig se, ez az ittlévők 90%-nál kizáró ok. Nem beszélve még a "kockahasról," meg a már tényleg abszurdan hosszú intim méretekről, amivel elég kevés férfi büszkélkedhet.

Summa Summarum: nem félnek az emberek, Én úgy gondolom, hanem már az elején el van rontva, és ezért nem jönnek össze a találkák.
2020. 05. 27. szerda 06:43  #22
Törölt felhasználó (4267702)
Szia. Rátapintottál a lényegre. Sajnos. Mi is tapasztaltuk. Van még az típus aki valós találkozót ígérve képet kér de mindig többet. Aztán jó ha ki tudod belőle húzni az igazi okot. 'jössz de nem akarok találkozni mert mér annyiszor ki értem a képeidre hogy elég volt és nem is akarok semmit a valóságban senkitől.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 24. hétfő 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4132002)
2020. 02. 24. hétfő 12:04
Sziasztok!
Na mert ugye a "falú bikája" nem igazán érti,a hármas ( + 1 férfi) szex lényegét.Mert valóban azt hiszi(k),hogy a pár férfi tagja nem tud teljesíteni,s azért keresnek egy férfit.Pedig ha tudnák,hogy nagyon nem erről van szó.
No,meg a másik,amikor megpróbál a hölggyel kettesben randit,szexet lebeszélni,mindezt titokban a a férj,a pár férfi tagja háta mögött. Na ez külön gusztustalan.
2020. 05. 27. szerda 06:36  #21
Törölt felhasználó (4267702)
Sziasztok
2020. 05. 20. szerda 12:28  #20
öcsyke öcsyke
Mi a különbség a sikeres és az átlagos ember között?
Az átlagos talán beszél róla, a sikeres tesz is érte.
2020. 05. 19. kedd 13:56  #19
Törölt felhasználó (4342782) VIP
Mert mással találkoznak.
2020. 05. 04. hétfő 00:06  #18
a Szomszéd Nője a Szomszéd Nője VIP
Tudom, hogy a nők között is sokféle van... biztosan sokan, sokféle negatív tapasztalatot éltetek már meg, de pasik között gyakoriak a "fotelhuszárok"..
Otthon az alvó feleség mellől, a munkahelyen ebédidőben fűzi, akit csak lehet, de csak arra a tudatra van szüksége, "ha akarnám megtehetném".. az már másik kérdés, hogy betoji, vagy nem is akarja igazán.
2020. 04. 18. szombat 22:27  #17
Törölt felhasználó (172416)
mert pl. a párok nagyrészénél valoszinüleg csak a férfi szeretné a dolgot, a nö lehet nem is tud rola
2020. 04. 18. szombat 21:00  #16
Törölt felhasználó (4298102)
Félnek, hogy elkapják a korona vírust. nyes
2020. 02. 24. hétfő 12:04  #15
Törölt felhasználó (4132002)
Sziasztok!
Na mert ugye a "falú bikája" nem igazán érti,a hármas ( + 1 férfi) szex lényegét.Mert valóban azt hiszi(k),hogy a pár férfi tagja nem tud teljesíteni,s azért keresnek egy férfit.Pedig ha tudnák,hogy nagyon nem erről van szó.
No,meg a másik,amikor megpróbál a hölggyel kettesben randit,szexet lebeszélni,mindezt titokban a a férj,a pár férfi tagja háta mögött. Na ez külön gusztustalan.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 21. péntek 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3802852)
2020. 02. 21. péntek 09:20
Én meg azt nem értem, ha írok értelmes, alázatos levelet, miért nem lehet egy NEM-választ is adni????
Arról nem is beszélek, hogy én meg pont a személyes találkozást erőltetném, mert ott úgy is minden kiderül....
Bolond világ!
2020. 02. 23. vasárnap 19:07  #14
Törölt felhasználó (4004002)
Ezzel mi is egyetértünk! Ott a pont!
(Ez egy válasz doors67 üzenetére (2020. 02. 20. csütörtök 05:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 20. csütörtök 05:55
Sziasztok.Párommal mi már több alkalommal + fiút is bevontunk a közös játékba.De úgy látjuk az egyedül álló fiúknál elöjőn a bizonyitási vágy (majd én megmutatom )úgy és annyi ideig próbálnak dugni mintha soha többet nem jutnának hozzá.Szóban a falu bikái, de ha eljön az idő és meglátják nem egyedüli ffi játékosok,és nem azért vannak itt mert fiú tagunk impotens lenne,akkor meg már fel sem áll.Tisztelet a kivételnek.100-95% ilyen.Talán ezért nem kapkodnak a párok az ismerkedéssel. lookaround
2020. 02. 21. péntek 09:20  #13
Törölt felhasználó (3802852)
Én meg azt nem értem, ha írok értelmes, alázatos levelet, miért nem lehet egy NEM-választ is adni????
Arról nem is beszélek, hogy én meg pont a személyes találkozást erőltetném, mert ott úgy is minden kiderül....
Bolond világ!
2020. 02. 20. csütörtök 05:55  #12
doors67 doors67
Sziasztok.Párommal mi már több alkalommal + fiút is bevontunk a közös játékba.De úgy látjuk az egyedül álló fiúknál elöjőn a bizonyitási vágy (majd én megmutatom )úgy és annyi ideig próbálnak dugni mintha soha többet nem jutnának hozzá.Szóban a falu bikái, de ha eljön az idő és meglátják nem egyedüli ffi játékosok,és nem azért vannak itt mert fiú tagunk impotens lenne,akkor meg már fel sem áll.Tisztelet a kivételnek.100-95% ilyen.Talán ezért nem kapkodnak a párok az ismerkedéssel. lookaround
/ 6