Sziasztok,
Örülök, hogy létrejött ez az szoba. Én el sem jutok addig, hogy találkozzunk. Szívesen mennék és résztvennék, de mégsem sikerül.
Egyáltalán választ sem kapok sokszor...
Őszintén mindenkitől kérdezemmi a baj velem?
Párokat és nőket keresek.
Örülök, hogy létrejött ez az szoba. Én el sem jutok addig, hogy találkozzunk. Szívesen mennék és résztvennék, de mégsem sikerül.
Egyáltalán választ sem kapok sokszor...
Őszintén mindenkitől kérdezemmi a baj velem?
Párokat és nőket keresek.
A szóló férfiak többsége szerintem el sem juthat odáig, hogy bárkivel bármit megbeszéljen, mert nem nagyon áll senki szóba velük.
Na abbòl itt kevés van. ..
(Ez egy válasz Ancsapacsa001 üzenetére (2020. 02. 13. csütörtök 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem nem különleges!!! Simán korrekt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 13. csütörtök 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4217272)
2020. 02. 13. csütörtök 19:45
Akkor te egy különleges ember vagy
Akkor te egy különleges ember vagy
(Ez egy válasz Ancsapacsa001 üzenetére (2020. 02. 13. csütörtök 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 13. csütörtök 18:58
Máraki ....Én amikor megbeszéljék egy-egy időpontot,mindig elmegyek!
Ezt sokan tudják innen az oldalról!!!
P
P
Máraki ....Én amikor megbeszéljék egy-egy időpontot,mindig elmegyek!
P
P
Sajnos ez így van.De hát ez pont,hogy a vágyak kiéléséröl kellene,hogy szóljon.
(Ez egy válasz colamatyi üzenetére (2020. 02. 13. csütörtök 17:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 13. csütörtök 17:24
Nagyon egyszerű a válasz a fantázia vágyakozás hatalmas de a megvalósitás keserves.
Nagyon egyszerű a válasz a fantázia vágyakozás hatalmas de a megvalósitás keserves.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 13. csütörtök 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4217272)
2020. 02. 13. csütörtök 17:18
Tényleg mindenki kiveri a farkát a levelezésre,aztán semmi?
Elkeseritö...
Zsófi
Elkeseritö...
Zsófi
Tényleg mindenki kiveri a farkát a levelezésre,aztán semmi?
Elkeseritö...
Zsófi
Elkeseritö...
Zsófi
Nekem az a nagy dilemmám,hogy ha megbeszélünk valakivel,valakikkel egy találkát,az a megbeszélt idöpont közeledtével mindenkinek munka lesz,temetés,és még sorolhatnám.