Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

hogy és hol lehet párt kukkolni???

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

2021. 01. 13. szerda 10:48  #65
Törölt felhasználó (4461882)
unsee linket valaki tudna küldeni?
2021. 01. 08. péntek 13:30  #64
Törölt felhasználó (890770)
Mi is szeretjük, oda vissza. Volt egy pár akivel többször is csak egymás előtti szex volt de nagyon izgalmas volt mindenki számára. Néha pedig mi adunk alkalmat arra hogy 1-2 férfi nézzen minket. Ezek a találkozások is nagyon izgalmasak tudnak lenni. Más mint egy hagyományos szex. Másfajta izgalmas pluszt ad, annak aki erre vevő. A mostani helyzetben kimondottan izgalmas csak nézni a másikat, Párom is oda van érte, ezért az utóbbi időben több olyan randit is sikerült össze hozni ahol a férfi csak kiverte a feleségem előtt. Annak ellenére hogy ilyenkor más nem történik feleségem oda van az ilyen látványosságokért.
2021. 01. 08. péntek 08:07  #63
Lacika1091 Lacika1091
Sziasztok!
Én a szomszéd hölgyet szoktam kukkolni. Egy társasház emeletén lakok, ő a szembelevő ház, ugyanazon szintjén. Szép barna hosszú hajú, 20as évei végén lehet kb, vékony testalkat, kis mellekkelel. Általában reggeli órákban szoktam látni, néha melltartóban, vagy nélküle. Sajnos a hosszú hajával takargatja magát, de ha háttal áll az ablakban látszik hogy semmi nincs rajta. Nagyon izgató a látvány, de vigyázni kell. Igyekszem titokban csinálni, mert nem mindennapi az élmény!
2021. 01. 07. csütörtök 15:00  #62
venkecske venkecske
A gond ott van, hogy egész másfajta izgalmat okoz egy nővel való együttlét és megint más a kukkolás.
A nővel általában nincs semmi újdonság, főleg ha a partner megszokott ( feleség).
Működnek a reflexek, feláll,dugás,elélvezés és szunya.
De ha az ember keresztülmegy egy parkon éjszaka,nyáron és egy eldugott padon meglát egy kefélő párt, az egy másfajta izgalom. Nagyon régen, a Feneketlen-tónál jártam így.A színház mögött volt egy nagy fa, körbevéve paddal és azon dugott egy fiatal pár. A fa takarásában egészen odamentem és deréktól lefelé láttam a vonaglásukat, a leányzó nyöszörgését. Éjszaka volt, de a fények elég szépen bevilágították a szitut.
Rettenetesen izgató volt, szinte belezsibbadtam. Na innen érthető volt, hogy kerestem a helyzeteket. Láttam másokat is csellengeni az éjszakában, volt akivel lehetett beszélgetni is. Ők mondták, hogy a Gellért hegy még jobb, mert tele van NDK-s turistákkal.
Hát szép lassan csajozás helyett ilyen helyekre jártam. A csúcs az volt, amikor egy magáról megfeledkezett párt sikerült letaperolni, de arra is volt példa, hogy nézegetve a kefélő párt egy buzi elővette a farkamat és én hagytam ,hogy kiverje. Félelmetes élmény volt, nem lehetett nyöszörgés nélkül elélvezni, mert a látvány megsokszorozta az élvezetet.
Na egyelőre ennyit írok. Üdv: egy tényleg vén kecske.
2021. 01. 07. csütörtök 10:24  #61
Törölt felhasználó (4473002)
Ez éngemet is izgat, Szívesen veszek részt ilyen dolgokban és fotózok közben ha van rá igény pároknak, .
2021. 01. 05. kedd 13:37  #60
Negyvenesigenyespar Negyvenesigenyespar
Nagyon jó! Ilyeneket sokan nem is értékelik. Szerintem ezek az erotikus dolgok jobbak mint egy szimpla dugást nézni!
(Ez egy válasz serrif üzenetére (2021. 01. 05. kedd 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 01. 05. kedd 13:00
Horvátországi nyaralások alkalmával volt néhány kalandunk....Séta a bazársoron egy lenge ruhában alatta semmi...Volt hogy beültünk valahova,úgy ültettem a nejem hogy másik asztaltól rálássanak a szoknyájára...Őt meg bíztattam hogy néha tárja szét alábait.Addig nem is volt baj míg valamelyiknek a felesége is észre vette ezt.Aztán láttuk atekintetéből ezt nem kell folytatni.Hazafelé szinte mindíg meztelenül utazott mellettem..Útközben ez nem feltünő annyira nem lehetett belátni...de már Magyarországon bementem egy benzinkútra tankolni...Egy könyvet vett a kezébe felhúzta a lábait a szélvédő felől minden látható volt...Jött egy fiatal srác kérdezte lemossa-e az ablakot mondtam ,persze..Tankolta közben figyeltem mitörténik szinte megállt a kezébe az ablaktisztító mikor szembesült a látvánnyl Bementem fizetni de még onnan is figyeltem,oda hívta a társát is aztán láttam a nejem felhagy a dologgal..Kérdeztem miért azt mondta már nagyon feltünő volt a szitu
2021. 01. 05. kedd 13:00  #59
serrif serrif
Horvátországi nyaralások alkalmával volt néhány kalandunk....Séta a bazársoron egy lenge ruhában alatta semmi...Volt hogy beültünk valahova,úgy ültettem a nejem hogy másik asztaltól rálássanak a szoknyájára...Őt meg bíztattam hogy néha tárja szét alábait.Addig nem is volt baj míg valamelyiknek a felesége is észre vette ezt.Aztán láttuk atekintetéből ezt nem kell folytatni.Hazafelé szinte mindíg meztelenül utazott mellettem..Útközben ez nem feltünő annyira nem lehetett belátni...de már Magyarországon bementem egy benzinkútra tankolni...Egy könyvet vett a kezébe felhúzta a lábait a szélvédő felől minden látható volt...Jött egy fiatal srác kérdezte lemossa-e az ablakot mondtam ,persze..Tankolta közben figyeltem mitörténik szinte megállt a kezébe az ablaktisztító mikor szembesült a látvánnyl Bementem fizetni de még onnan is figyeltem,oda hívta a társát is aztán láttam a nejem felhagy a dologgal..Kérdeztem miért azt mondta már nagyon feltünő volt a szitu
2021. 01. 05. kedd 12:29  #58
Törölt felhasználó (4461882)
Szívesen cserélnék kèpeket valós feleségekről,hogy megkukoljuk egymás nejét!

email címem macilaci1970@citromail.hu
2020. 12. 30. szerda 16:47  #57
bencyke bencyke
igazi kukkolók élményeit olvasnám priviben.Kérlek, ne gyere azzal, hogy szívesrn megkukkolnál..csak levelezés érdekel..jobban mondva az élményeid.
2020. 12. 29. kedd 18:40  #56
lajoska01 lajoska01
Elmesélem hol láttam a kukkolásaim alatt a legtöbbet. A módszerem h. nyitott szemmel járok az utcán ha látok valahol lehetőséget h. valaha is lássak valamit akkor oda visszamegyek mas napokon több időpontba és így kerülök mindig közelebb a célhoz , nah most akkoriban volt több helyszín ahol levoltam ragadva így ezzel az eggyel nem nagyon foglalkoztam . ez egy félig pince lakas ahol teljes méretűek az ablakok és pont az utca fele van a szoba és a nappali ablak k ahol mindig világos volt és egy pár nézte mindig a tvt keritésként egy sövény szolgalt kb 3m re az ablaktól. egy nagyon szép arcú vékony leany és egy srác . amikor több figyelmet szenteltem nekik akkor probaltam rájönni mikor is történik valami , sok időpontba mentem de mindig a napaliban ülltek , egyszer elmentem este 10 utaán és mit láttam ? a csaj a szobában ül az ágyon törölközővel körbecsavarva vizes hajjal , szóval tudtam mar a fürdés után van , imádkoztam ne sötételjen be mikor felöltözik . és nem tette felállt ledobta magárol és ott állt pucéron , én nagyon vékonynak képzeltem el de amikor meglattam a nagy melleit akkor végignéztem rajta és pont jó volt inkabb volt is rajta talán 2 3 kg exttra , és hát eldőlt ide visszajáró vendég leszek tényleg szép csajt képzeljetek el aki mindig borotvált volt mindig franciabugyit huzott és pizsamaalsót és pollót . hónapokig heti 3 szor legalabb ott voltam este h. láthassam , egyszer kimentem 8 óra fele és elmentem az ablak előtt és minden a szpkásos volt visszamentem pár perc mulva mikor figyelmes lettem a csaj a srác előtt térdel a srac a kanapéban ülve szopatja fúúú hát nem akartam elhinni a srac szeme csukva volt és nagyon élvezte el is sült egy percen belül a csaj a mosogatóhoz ment és kikopte ivott egy kortyot és visszaüllt , fúú én mentem a parkba és egyből ki is vertem ugy felizgultam , pár héttel később hasonló időpontba mentem és a csaj pont sétált a kanapéhoz tovább mentem majd visszafordultam a csaj megint a kanapé előtt térdelt , de most olyan szogből h, lattam a srac farkat is és jól látttam ahogy a csaj csinalja , egyből elkezdtem nadragon keresztül verni és a srac hamarabb élvezett el mint én de még nem rakta el a farkat huzogatta kicsit nekem ez is tetszett szép farka volt , hatalmasat élveztem , ilyet még sose láttam vagyis láttam eggszer az utcan ahogy egy csaj csinalta de az nem volt izgató , részegek voltak , de ez nagyon nagy élmény volt , arra gondoltam h. hátha szexelnek is a nappaliba de ahhogy jött a nyár későn sötétedett így nem volt esélyem , nagyon vártam a telet mert akkor reggelente is láthattam volna a csajt ahogy öltözik míg sötét van esténként egy szopást vagy szexet , de legnagyobb csalódásomra elköltöztek , mindig amikor ott megyek elszomorodom teljes
2020. 12. 28. hétfő 07:03  #55
Törölt felhasználó (104575)
Nagyon szívesen. ( nem lajoska vagyok) wave
(Ez egy válasz Becky999 üzenetére (2020. 12. 27. vasárnap 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 27. vasárnap 07:40
Lajoska!!! Köszönjük az igazan izgalmas meset!!!
2020. 12. 27. vasárnap 18:22  #54
Negyvenesigenyespar Negyvenesigenyespar
sziasztok,
karácsony előtti esetről számolok be. Autót műszakira kellet vinnem, de munkahelyen közbejött valami ezért páromat kértem meg, hogy az előre egyzetetett időpontra vigye el az autót. Először elzárkózott mert lövése nincs a témához, stb, na meg nem is női feladat. Azzal a feltétellel belement, hogy ahogy végzek én is odamegyek így ha valami probléma adódna akkor nem kell neki intézkednie.
Mikor odaért hívott, hogy ok, minden rendben de kicsit csúsznak és nagyon hideg van fázik. Mondtam, hogy kéreckedjen be biztos megengedik. Én ekkor indultam munkahelyről. Odaértem és kintről benéztem az ablakon, párom ott ácsorgott az autó mellett a radiátornál. Mivel munkából jött, kis szoknya volt rajta, magassarkú és testszínű harisnya. Felül kis kabát, alatta nem tudom mi de nem is lényeg. Ahogy nézek befelé feltűnt, hogy a szerelő srác az aknában fel felpillant néha párom irányába. Elsőre nem is ugrott be, hogy miért... Az autó és a radiátor között ca 1 m távolság volt így párom az akna szélétől még egy méterre sem volt. Természetesen a stecklámpák mind az autó alvázára voltak irányítva smile Nagyon izgalmas volt nézni ahogy páromat bámulta. Ekkor a srác feljött az aknából és elkezdte az autót fényképezni. Miután körbeért és a műszarfal is megvolt ismét lement aknába és mit is kezdett fotózni? na mit, persze páromat alulról...Ez valami gyengém lehet mert nagyon beindultam ettől! Állt a cerka ezerrel! Ekkor felhívtam páromat és érdeklődtem mi a szitu? Mondta, hogy még másik autót nézegetnek, a mienk a következő. Ekkor rákérdeztem, hogy miben van, biztos szexy, stb és a srácok biztos udvarolnak neki, stb. "ÁÁ semmi", volt a válasz. Megkértem, hogy menjen ki pisilni és a bugyit már ne vegye fel, ha odaérek szeretném meglesni. Szoknyát kicsit húzza feljebb, hogy a combfix mintája kivillanjon ha leül. Kooperatív volt és miután visszatért, visszaállt a szokásos helyre. Srác aknában oda-oda pislantott de sztem nem vette észre a változást mert nem volt semmi extra reakció. Ekkor írtam neki, hogy kérdezze meg a szerelőt, hogy minden ok-e az autóval. A főnök Úr egy asztalnál ült az autó előtt annak másik oldalán, így amikor párom odament, az autó előtt át kellett lépni az akna felett. Srác persze résen volt és ahogy elindult párom az autó eleje felé alulról követte. Ahogy párom autó elé ért és átlépett akna felett szerintem pasi realizálta a bugyi hiányát. Viselkedése is erről árulkodott... Párom az akna mellet állva beszélt főnökkel aki a gépbe irogatott valami, így srácnak továbbra is jó belátása volt de most hátulról. Nagyon izgalmas pillanatok voltak ezek smile
Autó sikeresen átment párom úgszintén, este pedig jót szexeltünk.
2020. 12. 27. vasárnap 07:40  #53
Becky999 Becky999 VIP
Lajoska!!! Köszönjük az igazan izgalmas meset!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 23. szerda 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 23. szerda 07:29
Cigi kukkolás. Kint a folyosón a párom egy szál törölközőbe csavarva még a masszázs kezdete előtt rágyújtott. Kimentünk vele én meg a masszőr srác de mi felöltözve. Páran látták ezt szerinted mit gondolhattak?
2020. 12. 23. szerda 21:23  #52
lajoska01 lajoska01
Én a szembeszomszéd asszonyt kukkolom legtöbbet , mikor beköltöztek akkor 2,5 évig probaltam mindenáron meglesni de csak fehérnemüben láttam , mert mindig ugy öltözött h. pont nem látszódott , aztán lecserélték a sötételőt és mostmar két oldalra huzzák el így szabad a pálya , télen csak hétvégén van esélyem reggelente meglesni de nyáron munka utan szokott lezuhanyozni és akkor még vilagos van siman belátni . 50 es nő sexi mozgással , nem is néz ki rosszul csinos , nagy mellekkel , engem nagyon izgat , szóval hétvégén reggel mindig őket varom h. felkeljenek és tea utan irany a zuhanyzó , és mikor megjön törölközővel körbetekerve akkor távcső elő és kukkolás , imadom ahogy ledobja magarol a törölközőt mikor veszi fel a bugyit , vagy amikor keresi a fehérnemüit meztelenul vagy közel jön az ablakhoz , vagy mikor besüt hozzájuk a nap és akkor teljesen tisztan latni mindent , de lattam mar szeretkezni a férjével takaró alatt , vagy a kis 18 éves leányát teljesen meztelenül amikor ment fürdeni és bejött a szobába de a fürdőből átjött a fény és megallt az ablakba nézett kifele , vagy egyszer ruhapróbát tartott először csak melltartóba szaladgalt be anyuek szobajaba felkapcsolt villanynál később félmeztelenül , jó kis csaj magas vékony pici kemeny mellekkel , van egy nagyobb leanyuk is de ő nagyon odafigyel nehogy meglassa valaki , őt 4,5 éve nem sikerült meglesnem pedig ő tetszik a legjobban , eddig a legjobb félmeztelenül a kezével a melleit takarva volt , azokat a cickokat nagyon megnéznem nyaron melltartó neelkül szaladgal és nagyon igéretesek , de egyszer majd hátha ...
2020. 12. 23. szerda 07:29  #51
Cigi kukkolás. Kint a folyosón a párom egy szál törölközőbe csavarva még a masszázs kezdete előtt rágyújtott. Kimentünk vele én meg a masszőr srác de mi felöltözve. Páran látták ezt szerinted mit gondolhattak?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 02. szerda 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1474922)
2020. 12. 02. szerda 11:31
smile
2020. 12. 22. kedd 16:15  #50
kukycool kukycool
Izgalmas!
(Ez egy válasz Natika19 üzenetére (2020. 12. 22. kedd 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 22. kedd 16:08
velem néha szokta a barátom smile
megdugja valamelyik barátnömet smile engem levetköztet bugyira kezeim kiköti, h ne érjek magamhoz smile
hallgatom a jajjgatását bnömnek és a nyögéseit én pedig csak mosolygok és nézem hogy milyen jó neki smile
mikor végeznek a spermát nekem adja a barátom, vagy a bugyimba vagy a számba arcomra önti az ovszerből smile
2020. 12. 22. kedd 16:08  #49
Natika19 Natika19
velem néha szokta a barátom smile
megdugja valamelyik barátnömet smile engem levetköztet bugyira kezeim kiköti, h ne érjek magamhoz smile
hallgatom a jajjgatását bnömnek és a nyögéseit én pedig csak mosolygok és nézem hogy milyen jó neki smile
mikor végeznek a spermát nekem adja a barátom, vagy a bugyimba vagy a számba arcomra önti az ovszerből smile
2020. 12. 02. szerda 11:31  #48
Törölt felhasználó (1474922)
smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 29. hétfő 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1292612)
2020. 06. 29. hétfő 21:39
Az én sztorym is nagyon izgalmas
Debrecenben egy lakótelep 10 emeletes házának magas emeletén fogadom masszőralanyaimat
Napközben és hidegben (télen, késő ősszel, kora tavasszal) ugyebár nem kérdés...sötétítő behúz, hideg is van, stb...
de nyááááááron...melegben...
arról nem is beszélve, ha a vendég vagy vendégek cigiznek. Erkélyes lakás lévén, csak az erkélyen van cigi...
most vagy felöltöz, cigi, visszavetkőz
vagy csak egy törcsi... Sőt... éjszaka, koromsötétben van hogy MEZTELEN mentek ki...
Egyik ilyen este 3asban cigiztünk az erkélyen (én csak "szurkoltam, teljes antidohányosként" wink , totál meztelenül.
Szembe lévő ház (kb 10-14 méter van köztünk) kettővel lentebbi emeletéről egy pár szintén kijött 22.00 körül az erkényre. Hát néztek szembe...nagy szemekkel...
Ennek kb 4 hónapja... húsvét körül épp egyszerre értünk ki a házból ők is, én is... épp boltba indultam, kényelmes tempóban. A házaspár ffi tagja megkérdezte, nem zavar?mondtam nem. Rákérdezett, hogy én lakok...ott...? Igen.
Láttunk benneteket nemrég, nem semmi vagy...Köszönöm, volt zavaromban a válasz...
Azóta is többször láttam őket, ha mi kimegyünk, jönnek ők is cigizni...
smile
2020. 11. 29. vasárnap 12:26  #47
Porthos61 Porthos61
Merre van az a tó? Talán arra mennék legközelebb...
(Ez egy válasz cumikaszerető üzenetére (2020. 10. 10. szombat 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 10. szombat 08:29
Szoktam járni nudizni egy tóhoz és nagyon élvezem amikor a férfiak kukkolnak a bokrokból ,nagyon izgalmas.
2020. 11. 29. vasárnap 10:15  #46
deep79 deep79
Nekem anyósomat sikerült párszor megkukkolnom. Teljesen átlagos, semmi különös nincs benne, egyszerűen kivancsi voltam, milyen lehet a puncija..azt sem mondanám, hogy mwg akartam volna dugni..
ki tudtam már úgy lesni, hogy láttam mindenét és olyan izgalmas érzés volt, hogy azóta, mikor nálunk van, és olyan szitu alakul, muszáj meglesnem..pedig különösebben nem vonz, nem is szimpatizálok vele, szóval igazi anyós- veje a kapcsolat..
De aki kukkolt már és bejött neki a dolog, az ismeri ezt az izgalmas érzést..
/ 18