Tök jó nagyon jó arc vagy vele biztos örül neki (Én is azt tenném mint majom a farkának) ))))
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 29. hétfő 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4269692)
2020. 06. 29. hétfő 21:16
Engem is kukkolt sokáig a szomszéd .Én észrevettem,de a mai napig nem szóltam neki.Ha kimegyek a kertbe napozni,is észreveszem.Amikor a kerti zuhanyt használom,már csak azért is erotikus mozdulatokkal jelzem neki,hogy kukkolhasson.Talán igen egy kicsit lázba hoz a helyzet.
Az én sztorym is nagyon izgalmas
Debrecenben egy lakótelep 10 emeletes házának magas emeletén fogadom masszőralanyaimat
Napközben és hidegben (télen, késő ősszel, kora tavasszal) ugyebár nem kérdés...sötétítő behúz, hideg is van, stb...
de nyááááááron...melegben...
arról nem is beszélve, ha a vendég vagy vendégek cigiznek. Erkélyes lakás lévén, csak az erkélyen van cigi...
most vagy felöltöz, cigi, visszavetkőz
vagy csak egy törcsi... Sőt... éjszaka, koromsötétben van hogy MEZTELEN mentek ki...
Egyik ilyen este 3asban cigiztünk az erkélyen (én csak "szurkoltam, teljes antidohányosként" , totál meztelenül.
Szembe lévő ház (kb 10-14 méter van köztünk) kettővel lentebbi emeletéről egy pár szintén kijött 22.00 körül az erkényre. Hát néztek szembe...nagy szemekkel...
Ennek kb 4 hónapja... húsvét körül épp egyszerre értünk ki a házból ők is, én is... épp boltba indultam, kényelmes tempóban. A házaspár ffi tagja megkérdezte, nem zavar?mondtam nem. Rákérdezett, hogy én lakok...ott...? Igen.
Láttunk benneteket nemrég, nem semmi vagy...Köszönöm, volt zavaromban a válasz...
Azóta is többször láttam őket, ha mi kimegyünk, jönnek ők is cigizni...
Debrecenben egy lakótelep 10 emeletes házának magas emeletén fogadom masszőralanyaimat
Napközben és hidegben (télen, késő ősszel, kora tavasszal) ugyebár nem kérdés...sötétítő behúz, hideg is van, stb...
de nyááááááron...melegben...
arról nem is beszélve, ha a vendég vagy vendégek cigiznek. Erkélyes lakás lévén, csak az erkélyen van cigi...
most vagy felöltöz, cigi, visszavetkőz
vagy csak egy törcsi... Sőt... éjszaka, koromsötétben van hogy MEZTELEN mentek ki...
Egyik ilyen este 3asban cigiztünk az erkélyen (én csak "szurkoltam, teljes antidohányosként" , totál meztelenül.
Szembe lévő ház (kb 10-14 méter van köztünk) kettővel lentebbi emeletéről egy pár szintén kijött 22.00 körül az erkényre. Hát néztek szembe...nagy szemekkel...
Ennek kb 4 hónapja... húsvét körül épp egyszerre értünk ki a házból ők is, én is... épp boltba indultam, kényelmes tempóban. A házaspár ffi tagja megkérdezte, nem zavar?mondtam nem. Rákérdezett, hogy én lakok...ott...? Igen.
Láttunk benneteket nemrég, nem semmi vagy...Köszönöm, volt zavaromban a válasz...
Azóta is többször láttam őket, ha mi kimegyünk, jönnek ők is cigizni...
Engem is kukkolt sokáig a szomszéd .Én észrevettem,de a mai napig nem szóltam neki.Ha kimegyek a kertbe napozni,is észreveszem.Amikor a kerti zuhanyt használom,már csak azért is erotikus mozdulatokkal jelzem neki,hogy kukkolhasson.Talán igen egy kicsit lázba hoz a helyzet.
Hali azt hiszem nalam a kukkolás nagyon régen kezdődött amit hosszú lenne leírni most inkabb az elmúlt 4 évről kezdek el mesélni . beköltöztünk egy harmadik emeleti lakasba és a szembelvő házsorba kezdtem el kukkolni először csak megálltam az ablakba és néztem átfele később mar lekapcsoltam a villanyt utanna mar vettem egy távcsövet is hozzá , és hát itt kezdett izgalmassá válni , először az egyik fiatal srácnak volt egy baratnője és láttam az utcan sétálni őket a csaj teniszezni jart és a kis szoknyaba és felsőbe látszott nagyon csinos . két ablak van a szobajukban, és az ágy felőlibe be volt sötételve egyszer csak megláttam a csajt tangában hátulról , tényleg nagyon jó segge volt vékony lábak , egyszer csak aztán megint átment a szoba masik sarkaba és akkor visszafordult és akkor lattam a melleit is nem voltak nagyok de nagyon jol nézett ki a csaj mivel szép volt az arca is , azóta mar szakíthattak mert mar évek óta nem lattam . masik , egy házzal arrébb középen egy idősebb nő lakott 50 feletti régen jó nő lehetett és hát őt annyira nem figyelgettem mert a nappalijaba lattam be és csak tévézni jart oda , egyszer csak átnéztem és pont egy pollot vett fel és mintha nem lett volna alatta semmi , hoztam is a tavcsövet gyorsan de mar késő volt, azért vártam még mert a nő ott pakolgatta a ruhakat és egyszer csak levette a pollot és felvett egy másikat , és tényleg nem volt alatta semmi , nagy mellei voltak igaz mar logtak kicsit neki de akkor is tetszett mert teltek voltak nem ilyen szétfolytak szóval teljes meg lepődtem tetszett nagyon amit lattam , de mar Ő is ki költözött , aztán az uj tulaj elkezdte apartmanként kiadni a lakast sűrűn cserélődtek a lakók de sose lattam semmit sokszor öregek jöttek vagy üzleti útra férfiak , egyszer egy francia pár jött de ők hónapokig voltak és mindig bepalettáztak, egyszer - kétszer a nőt lattam melltartóba de annyi és mar elegem volt sose latok semmit , 50-55 év körüliek lehettek a nő kisminkelve szépen felöltözve nem nézett ki rosszul az utcan de latszott nagyon vékony , utolsó reggelen amikor költöztek kifele kipalettáztak mar reggel , és nem foglalkoztak vele h. valaki meglatja őket , egyszer csak meglátom a nőt elsétálni pucéran a nappaliba , gyorsan távcső elő és bízni benne visszajön , úgy is volt a böröndben keresett valamit és én telibe lattam mindent , a punci borotvát középen egy vékony csík meghagyva , szilikon mellek , és így mar elis felejtettem mennyire vékony mert meztelenül a szép szilikon mellekel meg fazonigazított puncival lapos hassal az ő korában nagyon izgató volt egyből igent lehetett volna mondani neki , rengeteg sztorim van még amit majd folytatni is fogok
Szintén izgatna a dolog, szívesen áldoznék rá, de nem konkrétan úgy, mintha egy erotikus szolgáltatást kifizetnék..hanem inkább jelképesen pár ezer ft- ot, vagy egy márkás italt stb..hogy viszonozzam azt, hogy megbíztak bennem és beengedtek a hálószobájukba, szállodaszobájukba stb..
Sőt..ha pl tök sötét lenne és csak hallanám a dolgokat..nem is látnám..na az azt hiszem még izgalmasabb lenne..
Sőt..ha pl tök sötét lenne és csak hallanám a dolgokat..nem is látnám..na az azt hiszem még izgalmasabb lenne..
Engem az izgatna, nem tudom miért ha egy pár jelentkezne és cserébe anyagilag támogatnám őket. Izgatna hogy pénzt adnék cserébe hogy levetkőzzenek előttem és szopja a feleség vagy barátnő a pasi faszát, mondjuk szabadban autóban vagy lakásban, eldugott helyen és a férj megengedné hogy én is oda tegyem a faszom és spriccelnék . Valamiért nagyon vonz ez hogy valamit valamiért.
irj irok...én 15éve kuratom..
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 27. péntek 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1464492)
2020. 03. 27. péntek 13:00
Sziasztok, van itt olyan férj,srác akivel lehetne csetelni feleségeinkről? Engem pl izgat a téma...
szia az jo...én is láttam
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 29. péntek 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1339692)
2020. 05. 29. péntek 08:01
A volt feleségemet sikerült egyszer meglesnem miközben a főnöke seggbe dugta. Hihetetlen szerencsém volt.
A volt feleségemet sikerült egyszer meglesnem miközben a főnöke seggbe dugta. Hihetetlen szerencsém volt.
Szia, igen, énnis ilyen vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 27. péntek 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, van itt olyan férj,srác akivel lehetne csetelni feleségeinkről? Engem pl izgat a téma...
igen..
(Ez egy válasz dogging33 üzenetére (2020. 03. 27. péntek 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 27. péntek 10:18
Engem az izgatna, nem tudom miért ha egy pár jelentkezne és cserébe anyagilag támogatnám őket. Izgatna hogy pénzt adnék cserébe hogy levetkőzzenek előttem és szopja a feleség vagy barátnő a pasi faszát, mondjuk szabadban autóban vagy lakásban, eldugott helyen és a férj megengedné hogy én is oda tegyem a faszom és spriccelnék . Valamiért nagyon vonz ez hogy valamit valamiért.
igen engem is
Sziasztok én szívesen beszélgetnék vele - veletek.
Skype Lferi82 (Ez egy válasz Pár párt szabolcsba üzenetére (2020. 03. 23. hétfő 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Skype Lferi82 (Ez egy válasz Pár párt szabolcsba üzenetére (2020. 03. 23. hétfő 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 23. hétfő 10:11
Sziasztok ha esetleg van ojan pasi itt akki unatkozik és a párosunk hőlgy tagjával beszélgetnek skypen az írjon!!
Én is szívesen.
Skype-on megtaláltok a cyber.man.975 néven (Ez egy válasz Pár párt szabolcsba üzenetére (2020. 03. 23. hétfő 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Skype-on megtaláltok a cyber.man.975 néven (Ez egy válasz Pár párt szabolcsba üzenetére (2020. 03. 23. hétfő 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ha esetleg van ojan pasi itt akki unatkozik és a párosunk hőlgy tagjával beszélgetnek skypen az írjon!!
Szivesen csatlakoznek!
(Ez egy válasz Pár párt szabolcsba üzenetére (2020. 03. 23. hétfő 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Szivesen csatlakoznek
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 23. hétfő 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3790272)
2020. 03. 23. hétfő 10:27
Èn szívesen bár Skype az nincs helyette csak Viber várom a válaszotokat üdv
Ha valakinek van ilyen élménye írjon nekem.Bármi izgalmas kalandot.Vagy bejáratott hely esetleg? Valaki elvihetne magával kukkolni..vagy pasi férj aki bevenne felesége kukkolására? Írjatok...
Szerintem ez mindenkit izgat amúgy.