sziasztok,
sportos 40-es pasiként keresek szerda estére hölgy partnert, Budapesten, szállodában leszek.
sportos 40-es pasiként keresek szerda estére hölgy partnert, Budapesten, szállodában leszek.
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Szívesen ismerkednék az adatlapom alapján, állandó, diszkrét de nem "bújkálós" kapcsolatra
Budapesten, akár napközben terhes nöt vagy elhanyagolt felesèget kènyeztetnèk.
Sziasztok 32 éves srác ismerkedne párral, nővel, Szeged környékén, minden jóra nyitott vagyok, nyalni imádok nagyon,
Csak olyan írjon aki találkozni is akarna.
Csak olyan írjon aki találkozni is akarna.
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit szopnék!
Párok hölgy tagját Masszíroznám! Mezőkövesd kőrnyéke!
Hölgy, lány,pár, valamilyen formában, szimpátia alapján,ma?
Sziasztok 13-a délelőttre keresek szexre Újpesten. Hely van
Sziasztok. Kaposváron ismerkedem.Hölgyek, párok üzenetére reagálok! Hely kell. A többit privin
sziasztok.keszthely és környékéről vannak itt párok,vagy lányok akik ismerkednének?bármi lehet.38 éves,átlagos ,normális férfi vagyok.diszkréció adott,és elvárt.
Nógrád vármegyében napközben ráérő nőket keresek,egymás kolcsonos igényei kielégítésére.
Nem vagyok független,csak és kizárólag önmagára igényes nők jelentkezését várom!
Nem vagyok független,csak és kizárólag önmagára igényes nők jelentkezését várom!
Bi passzív vagyok, szívesen megismerkednék bi aktív egyenruhás, öltönyös pasival, Eger és környéke, 40es, 50es férfias írjon.
Sziasztok 01.11 Szombat estére keresek Bp-i , unatkozó hölgyet ,nőt , csajszit, párt egy kis vidámságra !
Sziasztok!
Hol laktok? (Ez egy válasz Fortissimo1 üzenetére (2025. 01. 10. péntek 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Hol laktok? (Ez egy válasz Fortissimo1 üzenetére (2025. 01. 10. péntek 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Pár vagyunk pasit keresünk
Sziasztok! Holnap estére/éjjelre keresek hölgyet vagy párt a közelemből (Bp is). Hely kell, utazni tudok. Nem vagyok független.
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit titokban
Jelenleg is aktívan működő 2 férfi (48 és 58 éves) + 1 nő (36 éves) felálláshoz keresünk +1 fő biszex hölgyet Nagykanizsán jan. 14.-én délelőttre. De akár hosszútávra is, ha bejövünk egymásnak.
Jelenleg is aktívan működő 2 férfi (48 és 58 éves) + 1 nő (36 éves) felálláshoz keresünk +1 fő biszex hölgyet Nagykanizsán jan. 14.-én délelőttre. De akár hosszútávra is, a bejövünk egymásnak.