Titkos rendszerese találkákhoz keresek olyan kiváncsi hetero vagy biszex urat srácot aki kipróbálna az orális játékokat egy igényes ápolt Pestmegyei sráccal.Nem baj ha teljesen kezdő vagy csaj légy megbizható korrekt.A találkozások inkább esténként jók nekem vagy hétvégén akár napközben.Kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod.Maximálisan diszkrét vagyok!
Február 6.-án Csütörtökön vár titeket a Swinger Yours csapata, a 9. kerületbe egy pasi többes bulival, ami nem Gangbang csak olyan szóló hölgyek, párok érkeznek, akik szeretnek egy akár több férfival is lenni, közös szimpátia alapján. 25-35 fő közötti létszám, 20:00-2:00 h között. Privátban tudom küldeni a weboldalunk címét, ahol az eseményeink és a swinger Podcast adásaink megtalálhatóak. Teljesen diszkréten kezelünk mindent természetesen.
Bicskén ma 17:00 után 20:00 ig szopnék és dugható is vagyok helyem nincs de ha van autód benne vagyok egy autós kalandban
Titkos rendszerese találkákhoz keresek olyan kiváncsi hetero vagy biszex urat srácot aki kipróbálna az orális játékokat egy igényes ápolt Pestmegyei sráccal.Nem baj ha teljesen kezdő vagy csaj légy megbizható korrekt.A találkozások inkább esténként jók nekem vagy hétvégén akár napközben.Kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod.Maximálisan diszkrét vagyok!
sziasztok, párral ismerkednék Hollandiában ahol a bi nem akadály . élvezzuk az életet és egymást.
Sziasztok engedjetek meg H először is bemutatkozak,42 éves potens vastag farkú diszkrét normális pasi vagyok párt keresek minden jóra. Van tapasztalatom és nagy élvezem a többest,van benne valami plusz,,,,,és én éppen ezt a pluszt keresem.
Bi passzív vagyok, szívesen megismerkednék bi aktív egyenruhás, öltönyös pasival, Eger és környéke, 40es, 50es férfias írjon.
Kaposváron alkalmankként ( akár rendszeresen)puncit nyalnék, Nálad. Ápoltság feltétel, kor alkat mellékes. Privire írj
Ápolt 60-as pasi hölgy partnerét keresi,Budapest és vonzás körében,nyalni szerretek.
Hölgyeket tanítanèk meg spriccelni.
Kizárólag hölgyeket!!!
Kizárólag hölgyeket!!!
Esténként 22 óra után keresek olyat aki szájba élvezne
Budapesti 50-es éveiben járó roma pár vagyunk, és pár cserés kapcsolathoz keresünk hasonló mentalitású párokat. Az ápoltság, igényesség és intelligencia számunkra alapfeltétel. Ha készen álltok a közös élményekre és kalandokra, várjuk jelentkezéseteket!
Ha izgatnak a finom punci illatú bugyik,és szivesen hokizol rájuk,akkor gyere el hozzám és csináljuk együtt a barátnőm
fehérnemúire. akkor irj mielőbb.Helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha valóban el is jössz és van esti szabad időd.Csak személyes találkozás érdekelDiszkréció!
fehérnemúire. akkor irj mielőbb.Helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha valóban el is jössz és van esti szabad időd.Csak személyes találkozás érdekelDiszkréció!
Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresek! Kecskeméti vagyok. Utazni tudok.
Szép napot. péntek-szombat vki Veszprém,Tapolca környékén
Sziasztok, belevaló hölggyel randiznék Bp-en, akár napközben is!
Sziasztok !
Jövőhét szerdára (2025.02.05.) keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövőhét szerdára (2025.02.05.) keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok!
Szexpartnert vagy partnereket keresek lány vagy pár formájában hetero alapon. Leginkább Budapesten és környékén, de ha meszebb laksz sem kizáró ok. Sportos fiatal férfi vagyok. Írj privátban ha érdekelne a téma
Szexpartnert vagy partnereket keresek lány vagy pár formájában hetero alapon. Leginkább Budapesten és környékén, de ha meszebb laksz sem kizáró ok. Sportos fiatal férfi vagyok. Írj privátban ha érdekelne a téma

sziasztok, párral ismerkednék Hollandiában ahol a bi nem akadály . élvezzuk az életet és egymást.
Masszázs hölgyeknek! Mezőkövesd kőrnyéke!