Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit titokban
Jelenleg is aktívan működő 2 férfi (48 és 58 éves) + 1 nő (36 éves) felálláshoz keresünk +1 fő biszex hölgyet Nagykanizsán jan. 14.-én délelőttre. De akár hosszútávra is, ha bejövünk egymásnak.
Jelenleg is aktívan működő 2 férfi (48 és 58 éves) + 1 nő (36 éves) felálláshoz keresünk +1 fő biszex hölgyet Nagykanizsán jan. 14.-én délelőttre. De akár hosszútávra is, a bejövünk egymásnak.
Diszkrét megbízható pasikent keresek, szinten nem fuggelten hölgyet szexre. Napközben rugalmas vagyok, helyet tudok. PM írjatok
Csütörtökön Debrecenben NAPKÖZBEN ráérő, találkozni merő csinos lány vagy pár társasága lennék. Párok esetén biszex hármasban is van tapasztalatom! Írjatok bátran!
Sziasztok 01.10 ,vagy 01.11 estére keresek Bp-i , unatkozó hölgyet ,nőt , csajszit, párt egy kis vidámságra !
Sziasztok!
Dél-Pesten és kőrnyekén keresek párt vagy unatkozó hőlgyet ma estére.
helyem van de utazni is tudok
Dél-Pesten és kőrnyekén keresek párt vagy unatkozó hőlgyet ma estére.
helyem van de utazni is tudok
Diszkrét, megbízható női/pártársat keresek szexhez, rendszeres. Szigetvárról vagy a környékről. Írj és ismerjük meg egymást. (nem jó a magyarom)
Szia... Nem független, nagy intimmel rendelkező, normál alkatú vagyok, ha gondolod írj, szívesen megismernélek
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 01. 03. péntek 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4767441)
2025. 01. 03. péntek 23:32
Sziasztok! szivesen kipróbálnám magam nem független apukával is, férjel, ha magadra ismersz irj. Én egy független csajszi vagyok, nincs gyerekem, párommal nemrég szakítottunk, friss vagyok itt, normális, őszinte lány vagyok. Csak vékony, sportos srácokkal ismerkedem! max 38 évig! köszönöm
Szia... Nem független, nagy intimmel rendelkező, normál alkatú vagyok, ha gondolod írj, szívesen megismernélek
Budapesti 60-as ápolt pasi nem független alkalmi hölgy partnerét keresi, kor alkat nem számít, tudok utazni.
Sziasztok! Rendszeres találkára ismerkednék hölgyel, vagy párral! Jómagam nem vagyok független. Ha te sem vagy az csak előny. 35 éveskortol felfele érdekel
Diszkrét megbízható partnert keresek szexre, rendszeres. Budapest vagy közeléből. Írj és ismerkedjunk
Sziasztok 01.10 ,vagy 01.11 estére keresek Bp-i , unatkozó hölgyet ,nőt , csajszit, párt egy kis vidámságra !
Sziasztok! Zalaegerszegen hellyel rendelkező partnerem keresem állandó szexkapcsolatra.
HuncutsexHuncutsex Ma 17:00 és 19:30 között valaki jár autóval Bicskén? Benne lennék egy autós kalandba
Passzív vagyok
Passzív vagyok
Hajdú-biharban keresek egy nagyon vékony farkú potens férfit, aki szívesen megdugna. Helyem hétköznap délelőttönként van.
Felugranék egy reggeli kávéra! Az sem baj ha köntösben vagy hálóingben vagy még. 45 éves, hetero férfi hölgyet keres. Bp.-Solymár
Hatvan és környéke valaki?
Bi passzív vagyok, szívesen megismerkednék bi aktív egyenruhás, öltönyös pasival, Eger és környéke, 40es, 50es férfias írjon.