Pasit keres valaki miskolc környékén ma estére?
Szia !
Budapesten hölgy diszkrét házibarátja lennék !
Budapesten hölgy diszkrét házibarátja lennék !
Sziasztok!
Szülinapi meglepetés csajt keresek a páromnak. A páros lány tagjaként keresek olyan bevállalós, szexcentrikus, nem csak levelezgetős, CSAJT, 18-50 éves korig, aki bátran bemerné vállalni, hogy a jelenlétemben a párommal dugjon egy fergetegeset. Csak fényképes levelekre válaszolok, amit a csusi@citromail.hu e-mailcímre várok, s természetesen ezt követően én is küldök képet. Az idő szorít, mert közeleg a nagy nap, s ha minden klappol, TE lehetsz a hab a tortán. A páromról elöljáróban annyit, hogy sportos testalkatú, 178 cm, zöld szemű, rövid hajú, igencsak jóképű, megnyerő pasi. A buli hangulatáról én gondoskodom, a kimenetel viszont tőled is függ, de egyet viszont biztosan állítok, hogy aki bevállalja ezt a szerepet, nem hiszem, hogy rossz emlékekkel fogja elhagyni a helyszínt. A részleteket és minden egyéb tudnivalót a bulival kapcsolatban a bátrakkal megbeszélem a megadott e-mail címen. Csajok, ne hagyjatok cserben, bulizzunk egy fergetegeset.
Szülinapi meglepetés csajt keresek a páromnak. A páros lány tagjaként keresek olyan bevállalós, szexcentrikus, nem csak levelezgetős, CSAJT, 18-50 éves korig, aki bátran bemerné vállalni, hogy a jelenlétemben a párommal dugjon egy fergetegeset. Csak fényképes levelekre válaszolok, amit a csusi@citromail.hu e-mailcímre várok, s természetesen ezt követően én is küldök képet. Az idő szorít, mert közeleg a nagy nap, s ha minden klappol, TE lehetsz a hab a tortán. A páromról elöljáróban annyit, hogy sportos testalkatú, 178 cm, zöld szemű, rövid hajú, igencsak jóképű, megnyerő pasi. A buli hangulatáról én gondoskodom, a kimenetel viszont tőled is függ, de egyet viszont biztosan állítok, hogy aki bevállalja ezt a szerepet, nem hiszem, hogy rossz emlékekkel fogja elhagyni a helyszínt. A részleteket és minden egyéb tudnivalót a bulival kapcsolatban a bátrakkal megbeszélem a megadott e-mail címen. Csajok, ne hagyjatok cserben, bulizzunk egy fergetegeset.

Szia !
Budapesten hölgy házibarátja lennék !
Budapesten hölgy házibarátja lennék !
Sziasztok, erdélyi hölgyett keresek, elegáns, diszkrét kapcsolatra.
Budapesti, 35-45 év közötti férfit keresek laza, de tartós kapcsolatra, aki lakással rendelkezik és nem levelezőpartnert keres!
Én: 41 éves / 160 cm / 48 kg független nő vagyok.
Képeim megtalálhatóak a "Amatőr lányok" rovatban.
Kérlek, olvasd el a társkeresős adatlapomat!
email: entalan72@gmail.com
Szia!
Egy aranyos budapesti csajt szívesen fuvaroznék a városba egy kis kézimunkáért .
Üzenetet privibe kérek .
Egy aranyos budapesti csajt szívesen fuvaroznék a városba egy kis kézimunkáért .
Üzenetet privibe kérek .
Budapesti, 35-45 év közötti férfit keresek laza, de tartós kapcsolatra, aki lakással rendelkezik.
szia feltételek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 13. péntek 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (880855)
2013. 09. 13. péntek 18:28
Vedd kölcsön a feleségem,korrekt feltételekkel!

Magas, potens, igényes férfi keres Párt vagy hölgyet, akik imádják a többest és a különleges helyeket. Imádok autóban, szabadban, vagy akár swinger klubban szexelni. Nyitott, laza, szimpatikus embereket keresek.
Sziasztok! Nógrád esetleg Heves megyében keresek Hölgyet. igényes, kedves és ápolt pasi vagyok!!! A többit szerintem privát üzenetben!

Szia!
Üzenetet privibe kérek .
Üzenetet privibe kérek .
Budapesti, 35-45 év közötti férfit keresek laza, de tartós kapcsolatra, aki lakással rendelkezik.
Én: 41 éves/ 160 cm / 48 kg független nő vagyok.
Én: 41 éves/ 160 cm / 48 kg független nő vagyok.
Vedd kölcsön a feleségem,korrekt feltételekkel!

Szia!
Üzenetet privibe kérek .
Üzenetet privibe kérek .
Sziasztok! Szivesen csatlakoznék baráti társasághoz nem csak szexre hanem más közös programokhoz is.

Sziasztok! Szolnok megyei,diszkrét fiúval vagy párral ismerkednék. Én teljesen kezdő,átlagos alkatú pasi vagyok. Belső üzenetet várok! Köszönöm!
Sziasztok 28 Éves Bp-i pasi vagyok nagy mérettel
ma de. csatlakoznák párhoz
vagy hölgyhöz
várom az üziket wave
hely meg oldható
ma de. csatlakoznák párhoz
vagy hölgyhöz
várom az üziket wave
hely meg oldható
Sziasztok!
Ma estére keresnék Jászberény-Nagykáta környékéről hölgyet vagy párt.
29 éves sportos srác vagyok, és mindenben benne vagyok.
Ma estére keresnék Jászberény-Nagykáta környékéről hölgyet vagy párt.
29 éves sportos srác vagyok, és mindenben benne vagyok.

34/170/56 hölgytagú pár nagyon szép arcú és testű, hosszú szőke hajú hölgytagja keres intelligens, magánál akár fiatalabb fiút is, saját örömére.
Értelmes, valóban intelligens, önmagára is igényes, tényleg jó testű, sportos testalkatú ,180 cm feletti magasságú, kizárólag hetero fiú (férfi) levelét várom, aki 2 sornál és hímtagja méreténél többet is tud írni.
Szimpátia esetén a Hölggyel külön is együtt lehetne lenni, természetesen a férj tudtával! -).
Budapest- Esztergom vonal és környéke.
Előny, ha okos, szép arcú, fehérnemű imádó Nőt keresel, valamint ha szereted a szép lábakat (tűsarkakat), vagy ha esetleg kifejezetten lábimádó vagy. -)
Várjuk leveled! -)
Értelmes, valóban intelligens, önmagára is igényes, tényleg jó testű, sportos testalkatú ,180 cm feletti magasságú, kizárólag hetero fiú (férfi) levelét várom, aki 2 sornál és hímtagja méreténél többet is tud írni.
Szimpátia esetén a Hölggyel külön is együtt lehetne lenni, természetesen a férj tudtával! -).
Budapest- Esztergom vonal és környéke.
Előny, ha okos, szép arcú, fehérnemű imádó Nőt keresel, valamint ha szereted a szép lábakat (tűsarkakat), vagy ha esetleg kifejezetten lábimádó vagy. -)
Várjuk leveled! -)