sziasztok!
holnap délutánra keres hölgyet vagy párt.
28 éves nagy méretü srác vagyok bp-ről
hely van
Üzeneteket várok
Üdv Tamás
holnap délutánra keres hölgyet vagy párt.
28 éves nagy méretü srác vagyok bp-ről
hely van
Üzeneteket várok
Üdv Tamás
Ismét lesz egy kis szabadidőm akiknél jól jönne plusz 20 cm privátba jelezze...
Hajdú-biharban keres nem független 173/80/28 éves kopasz pasi hölgyet kényeztetésre. tervaz002@citromail.hu
ferihegyen 17ker felől erdőben valaki? fiú lány pár?
Sziasztok!
Nemfüggetlen sportos pasi keresi titkos barátját hosszútávú kapcsolatra. Csak NORMÁLIS pasikat várok, akik tisztelik ezt a vágyat, és nagyon sok szép élményt szeretnének megélni. Én így vagyok ezzel... És te? smile
Nemfüggetlen sportos pasi keresi titkos barátját hosszútávú kapcsolatra. Csak NORMÁLIS pasikat várok, akik tisztelik ezt a vágyat, és nagyon sok szép élményt szeretnének megélni. Én így vagyok ezzel... És te? smile
Ma du-este keresek hölgyeket,párokat bp-en helyem van.
Hello! Sabolcs megyei kellemes nővel ismerkednék korhatár nélkül. joképü szabolcsi pasi vagyok. Irj, hivj privibe. 0620 3609584
Sziasztok! Budapesti, jóképű, 30-as sportos, igényes férfiként jól esne, ha ma délután a Széll Kálmán téri nyilvános wc-ben stresszoldás gyanánt valaki orálisan kielégítene (férfi vagy nő). Konkrét időpont-egyeztetésre várom leveled!

Sziasztok Lányok! Akinek lenne kedve ismerkedni, kamozni egy olyan 26 éves sráccal akitől bármit lehet, ő megteszi, akkor engem kerestek! Az hogy bármit lehet kérni, nem csak hangzatosság, tényleg így van!! Tabuk nélkül Bármit!!
Vegyetek fel bátran skype-ra: childboy87
Vegyetek fel bátran skype-ra: childboy87
A kocsim hátsó ülésére keresek egy bevállalós csajt .
Kicsit OFF leszek, bocsánat, de emlékszik rá valaki, hogy ide írt már be valaha is létező, nem független, (valós) nőszemély? Az nyílván nem ér, ha valaki csali a biszex férjének...

34 éves 186/80 budapesti férfi vagyok.Napközbeni (délelőtt -kora délután) találkozásokhoz keresek diszkrét Hölgyet ,esetleg párt. Hely megoldható. Képek vannak rólam itt is, illetve arcképet emailen. Hosszútávban gondolkodom ,de minden megbeszélés kérdése. Kor ,súly stb nem mérvadó az összhatás a döntő. Belső üzenetet várok
Továbbra is keresünk bisex iránt is érdeklődő pasit harmadiknak nagyon sexi partneremmel, aki leutazna hozzánk Heves megyébe hétköznap reggel vagy délelőtt.
jelentkezés emailben barnajopasi@gmail.com
Kép előny.
jelentkezés emailben barnajopasi@gmail.com
Kép előny.
Sziasztok!
ma Budapesten partnerem keresem hölgy vagy pár személyében
28 éves nagy farku pasi vagyok
írj üzit ha érdekellek
ma Budapesten partnerem keresem hölgy vagy pár személyében
28 éves nagy farku pasi vagyok
írj üzit ha érdekellek
hölgyet kényeztetnék orálisan helyem van 45 felett 06 70 5115 777
Szia!
Egy aranyos kis csajt keresek Budapesten autós "városnézésre "
Kis támogatás megoldható.
Egy aranyos kis csajt keresek Budapesten autós "városnézésre "
Kis támogatás megoldható.
Kíváncsi nős úrral megismerkedne sportos srác....közös maszti...esetleg orál...Válasokat Budapest,Pestmegyéből várok,helyem van!
26 éves fiú vagyok. Péntek estére keresek hetero párt vagy hölgyet kortól alkattól függetlenül. Búvóhelyem van! Csongrád megye.
Sziasztok,
hölgyekkel ismerkednék izgalmas programok céljából.
hölgyekkel ismerkednék izgalmas programok céljából.

Sziasztok! Nógrád esetleg Heves megyében keresek Hölgyet. igényes, kedves és ápolt pasi vagyok!!! A többit szerintem privát üzenetben!