Bicske térségében keresem a párom. Lányt keresek!!!!!!!!! A nevemből sok minden kiderül. Perverz gondolatok nem baj ha forognak a buksidba.
Szia.Semmit nem lehet rólad tudni!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 17. szerda 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (888914)
2013. 07. 17. szerda 20:46
Ha eddig még nem merted kipróbálni az anált,de szeretnéd vagy a szendvicsedből hiányzik egy kolbász,akkor írj.
28 éves, tapasztalt srác vagyok. Lányok/hölgyek és hetero párok levelét várom.
Szia.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 28. péntek 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (771653)
2013. 06. 28. péntek 18:40
Fiúk!Anyagilag levagyok égve,aki támogatna azt leszopom,megdughat.Írj és megbeszéljük.
Ha eddig még nem merted kipróbálni az anált,de szeretnéd vagy a szendvicsedből hiányzik egy kolbász,akkor írj.
Csatlakozzatok egy egymást szerető,ápolt,igényes,szeximádó,fiatal 30-as párhoz aug.2-3. éjszakáján Balatonberényben!Nyitottak vagyunk mindenre,kipróbálnánk sok izgalmas dogot!Helyünk van!
Sziasztok!
csütörtökön esetleg lenne kedve egy hölgynek valahol Bp v Pest megyében valamihez egy ápolt, sportos, nagy intim méretű ( 21cm ) pasival?
vopo25@gmail.com
70 / 674 - 07 - 12
csütörtökön esetleg lenne kedve egy hölgynek valahol Bp v Pest megyében valamihez egy ápolt, sportos, nagy intim méretű ( 21cm ) pasival?
vopo25@gmail.com
70 / 674 - 07 - 12
Sziasztok! Péntek, szombat estére keresek izgalmas perceket, hölgyet, párt hetero alapon, esetleg kukkolnék. Fejér, Veszprém környéke.
Sziasztok! Ma délután, este szívesen fogadnék Hölgyet, vagy párt! Menni is tudok, de csak Budapesten.
Kulturált, magas, borotvált, 50-es férfi.
Kulturált, magas, borotvált, 50-es férfi.
Üdv mindenkinek!
Úgy alakult, hogy holnap este 8-9 fele ráérek, és keresek egy kedves, vidám nőt, akinek van kedve kölcsönös kényeztetéshez. Helyem van, szép nagy ágy.
Írj priviben!
Úgy alakult, hogy holnap este 8-9 fele ráérek, és keresek egy kedves, vidám nőt, akinek van kedve kölcsönös kényeztetéshez. Helyem van, szép nagy ágy.

Írj priviben!
pécsett olyan hölgyet,vagy párt keresek,ahova beszállhatnék óra/5000-ért,intelligens jómegjelenésű ffi vagyok (laslo69@citromail.hu)szexis hölgyet keresek,profik ne jelentkezzenek! olyan párt is keresek,ahol a férj szívesen végignézné ahogy a felesége szexel
Holnap,hétfőn közös maszti a Lupán?Lányok,fiúk,párok?

Sziasztok.
Találkoznék egy lánnyal akinek otthon megromlott a szexuális élete mint nekem és kötötségek nélküli kapcsolatot akar mint én
Teljesen kezdö vagyok a témában de kivánom nagyon!
Várom leveled!
Találkoznék egy lánnyal akinek otthon megromlott a szexuális élete mint nekem és kötötségek nélküli kapcsolatot akar mint én

Teljesen kezdö vagyok a témában de kivánom nagyon!

Várom leveled!
Hétfőn kora délután közös maszti,kukkolás a LUPA szigeten?Lányok,fiúk,párok?
Lányok! ! (párok)
ma kora délután pest környékén lenne kedve valakinek meglovagolni a 21 centis csupasz farkamat?
vopo25@gmail.com
70/674-07-12
ma kora délután pest környékén lenne kedve valakinek meglovagolni a 21 centis csupasz farkamat?
vopo25@gmail.com
70/674-07-12
55-éves Budapesti,nem független ápolt pasi, hölgy partnert keres, kor alkat nem számit légy ápolt,szeres adni kapni hosszu távra.
Sziasztok!
Fiatal húszas évei elején járó pár vagyunk, már voltunk részünk egymás előtti, párcserés szexben is, barátnőm enyhe bi beállítottságú, nagyon dögös csaj.Neki szeretnék meglepetést okozni egy meglepetés párral. Nem tudom ti mennyire volnátok benne ilyenben, de én nagyon szeretném meglepni barátnőmet, mert szex közben ezt mesélgette, hogy milyen jó lenne egy ilyen szem bekötözős kis meglepi...
Ha felkeltettem érdeklődéseteket, várom válaszotokat.
Üdv:gg
Fiatal húszas évei elején járó pár vagyunk, már voltunk részünk egymás előtti, párcserés szexben is, barátnőm enyhe bi beállítottságú, nagyon dögös csaj.Neki szeretnék meglepetést okozni egy meglepetés párral. Nem tudom ti mennyire volnátok benne ilyenben, de én nagyon szeretném meglepni barátnőmet, mert szex közben ezt mesélgette, hogy milyen jó lenne egy ilyen szem bekötözős kis meglepi...
Ha felkeltettem érdeklődéseteket, várom válaszotokat.
Üdv:gg
Sziasztok! Pápán tud valaki búvóhelyet?
HALI!!! Szivesen megismerkednék egy sopron , fertőd vagy környékbeli hölgyel vagy párral.Nem elégit ki a párod vagy többet szeretnél,esetleg szetetnétek egy kicsit feldobni a házaséleteteket,én mindenbe benne vagyok!Egy mindig szexelni szerető 20-cm mérettel rendelkezö jóképűnek mondott kék szemű barna hajú srác vagyok.Szeretem a szex minden fajtáját,imádok nyalni !lényeg hogy igényes légy.Diszkréció!
Sziasztok. Gyöngyös és környékéről keresek hölgyet, párt. heves34@mailbox.hu
sziasztok!!! valaki?? egy ápolt igényes pasival 18/7 a méretem