Sziasztok!Pécsett keresek Hölgyeket...

Szia!
(Ez egy válasz tomtom0429 üzenetére (2013. 07. 01. hétfő 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Sopron és környékén keresek hölgyet aki szeretné a legmerészebb vágyait is valóra váltani. Nem akarok jó fiú lenni. feri196906@citromail.hu
Szia!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 28. péntek 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (771653)
2013. 06. 28. péntek 18:40
Fiúk!Anyagilag levagyok égve,aki támogatna azt leszopom,megdughat.Írj és megbeszéljük.
Magas (200cm),átlagos testalkatú(85kg) 23éves srác keresi idősebb hölgy partnerét,baráti-testi kapcsolat céljából!
Idősebb hölgyeket keresek,csak 35+ felettiek érdekelnek! akár 70éves korig! Testsúly,külsőségek nem számítanak!
<<<<<<Privátüzenet írása>>>>>>>
Idősebb hölgyeket keresek,csak 35+ felettiek érdekelnek! akár 70éves korig! Testsúly,külsőségek nem számítanak!
<<<<<<Privátüzenet írása>>>>>>>
Sziasztok,
Kecskemét környéki hölgyekkel ismerkednék szívesen akik hasonló cipőben járnak. Keressetek bátran
.
Kecskemét környéki hölgyekkel ismerkednék szívesen akik hasonló cipőben járnak. Keressetek bátran

Megismerkednék kíváncsi diszkrét nős,heteró úrral,fiúval aki kipróbálná az enyhe biszexet(közös maszti,esetleg orál,símogatás) egy fiatal sportos Pestmegyei nagyon diszkrét fiúval,helyem van,de jó ha autóval rendelkezel!Kérem kizárólag komolyak írjanak!(Levelezgetők NE!)
Fiúk!Anyagilag levagyok égve,aki támogatna azt leszopom,megdughat.Írj és megbeszéljük.
Szia , mosolygós szép napot,
Tartalmas szeretkezésekhez keresem NŐ Partnerem,
budapesti elváltan egyedül élő korrekt,
középkorú (52) ápolt és igényes férfi.
e-mail: 69elefant@gmail.com
írj fényképes levelet
üdvözlettel Hapsy
Tartalmas szeretkezésekhez keresem NŐ Partnerem,
budapesti elváltan egyedül élő korrekt,
középkorú (52) ápolt és igényes férfi.
e-mail: 69elefant@gmail.com
írj fényképes levelet
üdvözlettel Hapsy

miskolcon dugnék elhanyagolt ill magányos sexre vágyó hölgyet ! imádok nyalni!
19 éves izmos srác kényeztetne hölgyet , vácon , írjatok privit

Sziasztok. Tatabánya és környékén ha van olyas valaki akinek hozzám hasonlóan lessz egy kis szabadideje az éjszakai órákban nyugodtan irjon belsö üzit!!
Nemfüggetlen,normális,helyes 30éves srác vagyok.
Nemfüggetlen,normális,helyes 30éves srác vagyok.
Sziasztok! Szolnok megyei,diszkrét fiúval vagy párral ismerkednék. Én teljesen kezdő,átlagos alkatú pasi vagyok. Belső üzenetet várok! Köszönöm!
sziasztok ma napközbenre keresek szexpartnert erotikus játékokra bp 13.ker, du 3ig
belső üzit várok

Szia ! Budapesti csajt keresek autós hancúrozásra .
figura751@freemail.hu
figura751@freemail.hu
Sziasztok!
40 feletti hölgyet szopatnék, nyalnék a dob utcai szexmoziban.
A párod, férjed is ott lehet, ha akarja, őt meg én szopom le.
Szóló bi pasi is érdekel, nem vékony, 40 felett
40 feletti hölgyet szopatnék, nyalnék a dob utcai szexmoziban.
A párod, férjed is ott lehet, ha akarja, őt meg én szopom le.
Szóló bi pasi is érdekel, nem vékony, 40 felett
Sziasztok!
Nemfüggetlen Salzburgi férfi keres hosszútávra,barátnőt,illetve párral ismerkedne.
Nemfüggetlen Salzburgi férfi keres hosszútávra,barátnőt,illetve párral ismerkedne.
Csepel szigeten keresek egy szexéhes nőt sok szabadidővel, hogy kiélhessük vágyainkat, akár szabadban, motelben, autóban, lakásban, nudistrandon.
móron és környékén keresek hölgyet szombat esti programhoz!
Csok. Ma kora D.u? Budap. ? Ez+ az?