Sziasztok Kecskeméti hölgyel szívesen találkozgatnék titokban.
Nővel ismerkednék Fejér megyéből esetleg párral.Szimpátia alapján mindenben benne vagyok.
Sziasztok!
Pest megyei, 41 és 45 éves házaspár (lány:160 cm/48 kg, fiú: 178 cm/86 kg) keres hellyel rendelkező, budapesti vagy Pest megyei, bi férfitagú házaspárt!
email: parban7268@gmail.com
Üdv és jó keresgélést mindenkinek!
Pest megyei, 41 és 45 éves házaspár (lány:160 cm/48 kg, fiú: 178 cm/86 kg) keres hellyel rendelkező, budapesti vagy Pest megyei, bi férfitagú házaspárt!
email: parban7268@gmail.com
Üdv és jó keresgélést mindenkinek!
Sziasztok!Heves megyéből,Nógrád megyéből,Jász-Nagykun megyéből keresnék Nőt,titkos kapcsolatra!Esetleg párokhoz is csatlakozok!30 éves,172 cm,sportos pasi vagyok.
Sziasztok!50-éves nem független mackós férfi vagyok.Elhanyagolt asszonyokat és magányos hölgyeket keresek diszkrét titkos,alkalmi vagy hosszan tartó szex kapcsolatra.Szeretek kényeztetni!!!!Győr,Csorna és vonzás körzete!!!!
Szia!lányt keresek vagy hölgyet keresek nógrád és heves megyéből !
Baranyai, somogyi nagy mérettel (min. 20 cm) megáldott pasit keresek hosszú távra. Csak nekem.
Sziasztok Münchenböl van valaki
56 éves, talán elfogadható megjelenésű és alkatú, személyes higiéniára sokat adó, egyetemet végzett férfi vagyok. Nem alkalmi szexpartnert és nem feleséget keresek, csupán egy olyan játszmáktól, praktikáktól és anyagiaktól mentes kapcsolatra vágyom, melynek egyetlen célja, hogy egymásnak testi-lelki örömet szerezzünk. Elsősorban Veszprém vagy Fejér megyei, 55-65 éves hölgy vagy pár levelét várom.
Sziasztok Budapesti csajok !!
Ha van kedved megnézni ahogy egy valóban nagyméretű srác a kocsiban játszadozik a cerkájával vagy esetleg csatlakoznál. Akkor a leveledet a figura751@freemail.hu -ra várom. Helyszín aréna , fogarasi , árkád környéke
Üdv:
Ha van kedved megnézni ahogy egy valóban nagyméretű srác a kocsiban játszadozik a cerkájával vagy esetleg csatlakoznál. Akkor a leveledet a figura751@freemail.hu -ra várom. Helyszín aréna , fogarasi , árkád környéke
Üdv:
56 éves, talán elfogadható megjelenésű és alkatú, személyes higiéniára sokat adó, egyetemet végzett férfi vagyok. Nem alkalmi szexpartnert és nem feleséget keresek, csupán egy olyan játszmáktól, praktikáktól és anyagiaktól mentes kapcsolatra vágyom, melynek egyetlen célja, hogy egymásnak testi-lelki örömet szerezzünk. Elsősorban Veszprém vagy Fejér megyei, 55-65 éves hölgy vagy párlevelét várom.
Dunaújvárosból keresek párt v. fiút, l..minden megoldás érdekel..mindenkinek a szájíze szerint..használhattok..45 éves,borotvált vékony, higiéniára max. adó, bi srác vagyok..
Sziasztok! Szolnok megyei,diszkrét fiúval vagy párral ismerkednék 69-re. Én teljesen kezdő,átlagos alkatú pasi vagyok. Belső üzenetet várok! Köszönöm!
Szia!
Napközben Budapesten a kocsimba játszadozom a cerkámmal !
Kíváncsi csajok kukkolhatnak , vagy esetleg csatlakozhatnak !
figura751@freemail.hu
Napközben Budapesten a kocsimba játszadozom a cerkámmal !
Kíváncsi csajok kukkolhatnak , vagy esetleg csatlakozhatnak !
figura751@freemail.hu
Közös masztira keresek,nős,kíváncsi hetero urat,fiút...csak olyat aki valóban akar is találkozni,ígérgetők ne írjanak!Fiatal sportos fiú vagyok,helyem van...Budapest,Pestmegye!
Sziasztok!
Ma estére keresünk hármas szexhez ff beszállót. Gyere és élvezd velünk!
Ma estére keresünk hármas szexhez ff beszállót. Gyere és élvezd velünk!
Szia!
Kukkolni szerető csajt keresek aki megnézné ahogy a kocsimba játszadozom a cerkámmal ,esetleg csatlakozhat is!
Budapest aréna pláza környéke.
leveleket a figura751@freemail.hu ra várok
Kukkolni szerető csajt keresek aki megnézné ahogy a kocsimba játszadozom a cerkámmal ,esetleg csatlakozhat is!
Budapest aréna pláza környéke.
leveleket a figura751@freemail.hu ra várok
Szia!!
Délelőttönként az aréna pláza parkolóházban a kocsimba Játszadozóm a cerkámmal !!
Csatlakozni kívánó csajokat várok akár csak kukkolásra is !!!
A leveleket a figura751@freemail.hu -ra várom !!
Délelőttönként az aréna pláza parkolóházban a kocsimba Játszadozóm a cerkámmal !!
Csatlakozni kívánó csajokat várok akár csak kukkolásra is !!!
A leveleket a figura751@freemail.hu -ra várom !!
Hölgyet/lányt keresek Dunaújvárosból vagy annak közeléből.
Vas megyei vagyok, ezért Vas, Zala, Veszprémben keresek, csak hölgyet, olyant ki komolyan is gondolja a találkát. Az igényesség, és a diszkréció fontos!