Sziasztok! Szolnok megyei,diszkrét fiúval vagy párral ismerkednék 69-re. Én teljesen kezdő,átlagos alkatú pasi vagyok. Belső üzenetet várok! Köszönöm!
Sziasztok. Keresek Bük, Sopron vagy a környékén lányt, asszonyt diszkrét kapcsolatra, 43 éves jó adottságú pasi vagyok feri196906@citromail.hu
Sziasztok !!!
Budapesti csajt , nőt keresek diszkrét kapcsolatra !!
Budapesti csajt , nőt keresek diszkrét kapcsolatra !!
sex mániás hölgyet keresek!! fontos hogy ne független legyél amit otthon nem kapsz meg én segitek,, 55 pasi Kecskemét környéki legyél..
Sziasztok! Középkorú idősödő pár akik aktívak a szexben, keresnének fiatal 18-45 kor közötti hölgyet hármas, diszkrét együttlétekhez

Nagyon sok spermával rendelkező srácként keresek spermás játékokra partnereket (lányok, párok). Tabu nincs! Ha van ilyen akkor üzenjen!

Sziasztok!
Meglepetés BI !!! partit szeretnék a páromnak szervezni. Párként vennénk részt a buliban, én pár hölgy tagja vagyok s szeretném a páromat meglepni egy vonzó, mindenre nyitott, bulit kedvelő pasival, aki csak ŐT kényeztetné!!! Ismerem az izlését, így bátran kimerem jelenteni, hogy megtalálom a jelentkezők között a számára leg megfelelőbb partnert. Fényképes levelkre válaszolok, Hajdú és Szabolcs megyeiek jelentkezését várom elsősorban. Előljáróban a páromról annyit, hogy 180 cm magas, 75 kg, sportos testalkatú igen vonzó fiatalember. Bizton állíthatom, hogy nem fog csalódni az a pasi kit tuti befutóként kiválasztok egy fergeteges buliba, s ha jól sikerül akkor lehet folytatás is a játéknak. Hááát HAJRÁ FIÚK várom a leveleket.
Meglepetés BI !!! partit szeretnék a páromnak szervezni. Párként vennénk részt a buliban, én pár hölgy tagja vagyok s szeretném a páromat meglepni egy vonzó, mindenre nyitott, bulit kedvelő pasival, aki csak ŐT kényeztetné!!! Ismerem az izlését, így bátran kimerem jelenteni, hogy megtalálom a jelentkezők között a számára leg megfelelőbb partnert. Fényképes levelkre válaszolok, Hajdú és Szabolcs megyeiek jelentkezését várom elsősorban. Előljáróban a páromról annyit, hogy 180 cm magas, 75 kg, sportos testalkatú igen vonzó fiatalember. Bizton állíthatom, hogy nem fog csalódni az a pasi kit tuti befutóként kiválasztok egy fergeteges buliba, s ha jól sikerül akkor lehet folytatás is a játéknak. Hááát HAJRÁ FIÚK várom a leveleket.
Sziasztok! Szolnok megyei,diszkrét fiúval vagy párral ismerkednék 69-re. Én teljesen kezdő,átlagos alkatú pasi vagyok. Belső üzenetet várok! Köszönöm!
04.12 Péntek estére Szexpartnert keresek minden jóra!!!
Sziasztok ! 40-es férfi keres Csongrád megyében tantrikus szexben járatos, vagy tanulni akaró, tabumentes szeretkezésekre vágyó, borotvált hölgyet 18-45 éves korig. tantratom007@gmail.com
nem független pasikat keresek játszadozásra!
a szimpatikusoknak visszaírok! ha lehet csak kapcsolatban élőket keresek, talán az izgalom miatt?!
orsolya.k@outlook.com
a szimpatikusoknak visszaírok! ha lehet csak kapcsolatban élőket keresek, talán az izgalom miatt?!
orsolya.k@outlook.com
Hőlgy akart lenni

Kecskeméti szeretőmet keresem bölgy személyében tartós kapcsolatra.
Sziasztok! Nógrád esetleg Heves megyében keresek Hölgyet. igényes, kedves és ápolt pasi vagyok!!! A többit szerintem privát üzenetben!

Hölgyek/Lányok
Olyan bevállalós nőt keresek aki orálisan kielégítene! NEM INGYEN!!! CSAK BP-ről!!!
Esetleg csak kezzel csinalna nekem is megbeszelheto! Részletekért írjatok ha érdekel valakit!

Esetleg csak kezzel csinalna nekem is megbeszelheto! Részletekért írjatok ha érdekel valakit!
SZERETŐK FIGYELEM!
)
Nem független faszikat keresek!
FONTOS! CSAK E-MAIL-re VÁLASZOLOK! (képes bemutatkozó levelekre)
orsolya.k@outlook.com
Orsi

Nem független faszikat keresek!
FONTOS! CSAK E-MAIL-re VÁLASZOLOK! (képes bemutatkozó levelekre)
orsolya.k@outlook.com
Orsi
sziasztok! hőlgyet szeretnék kényeztetni ma móst!!! bp. 36 ápolt igényes pasi vagyok
Sziasztok.
Holnap " szombat " Budapesti otthonomba Szauna buliit szervezek, keresek max. 4-5 Főig lányt, párt.
Étel ital hangulat adott....
kezdés kb 10-11 óra zárás 17-18 óra . belépő egy csoki
Ha érdekel részletek e-mailben... képet szeretnék kérni, amit én is viszonozok,
zsakosfrodo72@gmail.com
Holnap " szombat " Budapesti otthonomba Szauna buliit szervezek, keresek max. 4-5 Főig lányt, párt.
Étel ital hangulat adott....

Ha érdekel részletek e-mailben... képet szeretnék kérni, amit én is viszonozok,
zsakosfrodo72@gmail.com
Ma? (04.04)
Budapesten filigrán nőt keresek, esetleg párt. Én egy 45 éves 187/95 átlagos pasi vagyok. A többi az adatlapomon!
Budapesten filigrán nőt keresek, esetleg párt. Én egy 45 éves 187/95 átlagos pasi vagyok. A többi az adatlapomon!
sziasztok!!!! ma ,most kényeztetnék bp en!!!!!!! én ey ápolt igényes 36 éves pasi vagyok 166/75 sportos