Sziasztok !
Szexmániás pasi egy hétre kiadó, éjjelre nappalra !!! Nem fogsz csalódni az tuti !!! Akár órákon át kényeztetlek a nyelvemmel (is) ! Lányok, elhanyagolt, vagy nem elhanyagolt de kiváncsi feleségek, beavatásra váró szűzek (18+)
keressetek bátran !
Szexmániás pasi egy hétre kiadó, éjjelre nappalra !!! Nem fogsz csalódni az tuti !!! Akár órákon át kényeztetlek a nyelvemmel (is) ! Lányok, elhanyagolt, vagy nem elhanyagolt de kiváncsi feleségek, beavatásra váró szűzek (18+)
keressetek bátran !
Sziasztok. Keresek Bük, Sopron vagy a környékén lányt, asszonyt diszkrét kapcsolatra, 43 éves jó adottságú pasi vagyok feri196906@citromail.hu
Kedden délelőtt örömmel látnék vendégül egy kedves hölgyet szekszárdi irodában...
EXTREM OTLET? : Sony PSP (uj,garis+tartozekok) csere SZEXRE!!! reszletekert irj! CSAK BP

Budapestről ismerkednék hőlgyekkel ma,most!!!!!
Budapestről ismerkednék hölgyekkel! 25 eves macis, kezdo!!!! ELSO ilyen lenne!!! Kor/Alkat mind1!!! Szívesen kényeztetlek akár egyoldalúan is! Imádok nyalni! Nagy mell előnyt jelent! Ha érdekellek írj várom! Képeket kuldok. vagy skype
Sziasztok! Hölgyet, párt keresek, akiket izgat a szexmozi vagy az, ha nyilvános helyen (pl. Hajógyári-sziget) szexelnek. Csak komoly hölgyet, párt keresek, akik tudják, hogy mire vágynak. Ha ilyenek vagytok, akkor viszont mindenképp keressetek meg! Üdv!
Itt a húsvét! 28.-án déltől 29.-ig délig ráérek! Szívesen adnék orgazmus élményt egy Budapesti, de inkább budai vagy közvetlen környéki 35-48 éves filigrán NEM független! nőnek. Szimpátia, diszkréció, higiénia, intelligencia, adott és elvárt. 45 éves (186/93) normális, átlagos nem független pasi vagyok. Szenvedélyem csak egy van a női orgazmus (imádom okozni). Párok hoz is szívesen csatlakozok, DE kizárólag heteró alapon. Ez a kis locsolás előjátéka lehet egy hosszabb szexuális kapcsolatnak, mert szeretnék egy ilyet. Ez párokra is áll, ha szeretnének egy stabil szimpatikus partnert. orion693@freemail.hu
Sziasztok. Keresek Sopronba vagy a környékén lányt, asszonyt diszkrét kapcsolatra, 43 éves jó adottságú pasi vagyok feri196906@citromail.hu
Szaunázni keresek hölgyeket, illetve párokat !
Szinpátia, ápoltság fontos!
Én 36 éves München-ból 2 hetente haza járó, szombathelyi férfi vagyok!
E-mail: huv-742@freemail.hu
Szinpátia, ápoltság fontos!
Én 36 éves München-ból 2 hetente haza járó, szombathelyi férfi vagyok!
E-mail: huv-742@freemail.hu
Bp-i,38 éves 170/70,jóképűnek mondott ,masszírozni,kényeztetni szerető férfi vagyok.Extrém vágyakat is szívesen teljesítek.Ehhez keresek hölgyeket,esetleg párokat is.Szeresd ha hosszan kényeztetnek..
Vannak itt egyáltalán Nők??? Sehol a neten! :(
Győr-Moson-Sopron megyében keresek lányt max 28 évesig, akivel megcsalhatnám a barátnőmet. Én átlagos alkatú 25 éves fiú vagyok.
Privátban írj!
Privátban írj!
Sziasztok!
Hétvégére keresnék Szolnok-Hatvan-Nagykáta vonzáskörzetben hölgyet vagy párt!
Képek és minden infó megtalálható az adatlapomon!
Tibi
Hétvégére keresnék Szolnok-Hatvan-Nagykáta vonzáskörzetben hölgyet vagy párt!
Képek és minden infó megtalálható az adatlapomon!

Tibi
Sziasztok!
Pest megyei, 44 éves (178 cm/92 kg), ápolt férfi vagyok.
Budapesti vagy Pest megyei, 35-44 év közötti hölgyet vagy párt keresek laza, tartós kapcsolatra!
Helyem nincs, utazni tudok, bármikor szabaddá tudom tenni magam!
email: sony309@gmail.com
Pest megyei, 44 éves (178 cm/92 kg), ápolt férfi vagyok.
Budapesti vagy Pest megyei, 35-44 év közötti hölgyet vagy párt keresek laza, tartós kapcsolatra!
Helyem nincs, utazni tudok, bármikor szabaddá tudom tenni magam!
email: sony309@gmail.com
Sziasztok mi egy 47-32 éves pár vagyunk és hasonló párt keresünk,vagy hölgyet ,akivel először camon keresztül megismerkedhetünk és ha szimpatikusak vagyunk egymásnak akkor a személyes találka is szóba jöhet .msn-cim ,,par69@hotmail.hu,,vagy skype ,,maci366,,
Sziasztok lánnyal vagy párral ismerkednék. Kamusok kíméljenek !
budapesti helyes 27éves srác keresi csinos nyitót lányok és hölgyek társaságátbuvohely van, farok méretem láthatod képeken vannak ide fent képeim. délelöt délután rá érek, igy aki szeretné magát meg dugatni szép formás testú sráccal az ne habozon irjon : ranovation@hotmail.com emailre és ismerjen meg talizunk élvezunk egymást.
Dunakanyarban holgyeket kenyeztetnek akar viszonzas nelkul.30 eves szb haju kek szemu normalis pasi vagyok.kor nem szamit csak szeresd ha nyalnak!!!
lacesz28@indamail.hu
lacesz28@indamail.hu
Szia ! Holnap nappalra keresnénk egy kedves ápolt lányt, akár barátnőjével vagy párjával egy kellemes szaunás lazulásra, otthonomba Budapesten, ha érdekel, zsakosfrodo72@gmail.com