Megismerkednék nem független hetero úrral,fiúval titkos diszkrét kapcsolatra,jó ha kezdő vagy bi téren és tudod mit akarsz....helyem van,írj bátran!Fiatal igényes ápolt sportos bi fiú vagyok!Budapest és környéke!
Sziasztok!
Ápolt, partnert keresek hosszú távra. Vas és a környező megyék.
Ápolt, partnert keresek hosszú távra. Vas és a környező megyék.
Sziasztok! Szolnok megyei,diszkrét fiúval vagy párral ismerkednék 69-re. Én teljesen kezdő,átlagos alkatú pasi vagyok. Belső üzenetet várok! Köszönöm!
Két DEBRECENI, sportos, jóképű bi srác keres masztira, orálra hetero vagy bi srácot! Olyan írjon, aki élvezni akar, nem csak itt lúzerkedni!
E-mail: szamosfalvyt@freemail.hu
Küldj képet, válaszul mi is küldünk, és utána megbeszéljük!
E-mail: szamosfalvyt@freemail.hu
Küldj képet, válaszul mi is küldünk, és utána megbeszéljük!
Sziasztok!
Pest megyei, 44 éves (178 cm/92 kg), ápolt férfi vagyok.
Budapesti vagy Pest megyei, 35-44 év közötti hölgyet vagy párt keresek laza, tartós kapcsolatra!
Helyem nincs, utazni tudok, bármikor szabaddá tudom tenni magam!
email: sony309@gmail.com
Pest megyei, 44 éves (178 cm/92 kg), ápolt férfi vagyok.
Budapesti vagy Pest megyei, 35-44 év közötti hölgyet vagy párt keresek laza, tartós kapcsolatra!
email: sony309@gmail.com
Sziasztok! Szolnok megyei,diszkrét fiúval vagy párral ismerkednék 69-re. Én teljesen kezdő,átlagos alkatú pasi vagyok. Belső üzenetet várok! Köszönöm!
Sziasztok! Zala, vas, veszprém somogy megyében csinos párt keresek..nem vagyok független, de van egy szeretőm is aki sok mindenben benne van...
Csak igényesek jelentkezzenek, jómagam is az vagyok...utazni tudok..
Csak igényesek jelentkezzenek, jómagam is az vagyok...utazni tudok..
Sziasztok!Marcius vegen keszultem volna a barinommel Marokkoba,1 het all inclusive,mivel elvalltak utjaink,itt szeretnek talalni magamnak lanyt,holgyet max 45 eves korig!Az utazas Angliabol tortenik,a repjegyet megveszem neked ide!Belso uzi,vagy robika19800@gmail.com!Kepcsere szugseges!
Sziasztok!
Budapesti vagy Pest megyei, 35-44 év közötti hölgyet vagy párt keresek szexkapcsolatra!
Budapesti vagy Pest megyei, 35-44 év közötti hölgyet vagy párt keresek szexkapcsolatra!
Sopron és Bük környékén keresek lányt , asszonyt ,párt hosszútávú erotikus kapcsolatra, 43 éves jó méretű pasi vagyok feri259@citromail.hu
Szex partnert keresek 29-éves odaadó férfi személyében. 25-44-éves korig ápolt diszkrét, hölgyet keresek. Baja és környékéről . Nem vagyok semmi jónak az elrontója .
Sziasztok !!!
Szauna partit szervezek max . 5-6 főig Budapesti otthonomba... Érezzük magunkat jól Lányok, barátnők esetleg párok jelentkezését szívesen fogadom... jelenleg jómagam mint házigazda és egy kedves 20é kis cicis mindenre kapható bi. lányka fogadunk... ha érdekel részletek e-mailben:
zsakosfrodo72@gmail.com
További szép napot.
Szauna partit szervezek max . 5-6 főig Budapesti otthonomba... Érezzük magunkat jól Lányok, barátnők esetleg párok jelentkezését szívesen fogadom... jelenleg jómagam mint házigazda és egy kedves 20é kis cicis mindenre kapható bi. lányka fogadunk... ha érdekel részletek e-mailben:
zsakosfrodo72@gmail.com
További szép napot.
Diszkrét állandó partnert esetleg párt keresek baráti és más jellegű kapcsolatra

Sziasztok !!!
Szauna partit szervezek max . 5-6 főig Budapesti otthonomba... Érezzük magunkat jól
Lányok, barátnők esetleg párok jelentkezését szívesen fogadom... jelenleg jómagam mint házigazda és egy kedves 20é kis cicis mindenre kapható bi. lányka fogadunk... ha érdekel részletek e-mailben:
zsakosfrodo72@gmail.com
További szép napot.
Szauna partit szervezek max . 5-6 főig Budapesti otthonomba... Érezzük magunkat jól

zsakosfrodo72@gmail.com
További szép napot.
Maszti és PUNCIMÁNIÁS hetero úrral megismerkednék,írj ha nagyon szeretsz masztizni,szereted a szép puncikat,amatőr szexfilmeket,és tudsz utazni Pestmegyébe.Jó ha van autód.Fiatal enyhén bi sportos srác vagyok(helyem van)Melegek,ígérgetők NE írjanak!
Szabolcs megyében ismerkednék elhanyagolt érzéki nővel diszkrét kapcsolatra. Nemfüggetlen joképü pasi vagyok. 06203609584
Megbízható fiút,férfit keresünk harmadiknak!Kezdőként sok mndent kipróbálnánk!Diszkrét hosszútávu kapsolatot szeretnénk.
Bemutatkozó levél, fotó nélkül nem válaszolunk!
paduba@citromail.hu
Bemutatkozó levél, fotó nélkül nem válaszolunk!
paduba@citromail.hu