Sziasztok.01.20-a nappalra keresek párt hőlgyet minden jóbba benne vagyok
Kecskeméten keresek szeretöt hölgy személyében, heti 1-2 randira.
Sziasztok! Budapesti 55-éves nem független, átlagos férfi hölgy partnert keres,kor alkat nem számit,légy ápolt,pepirozsa@citromail.hu
Sziasztok nem független pasiként keresem hölgy partneremet 18-tól Sopronba és környékén nem csak egy alkalomra. 43 éves pasi vagyok feri259vcitromail.hu
Hölgyekkel ismerkednék, 178/85 sportos, 28 éves, várom a leveleket!
A héten (szerda, csütörtök) lányt- vagy párt keresünk nap közbeni találkozóra Budapesten. Hely van!
Sziasztok! Szolnok megyei,diszkrét fiúval vagy párral ismerkednék 69-re. Én teljesen kezdő,átlagos alkatú pasi vagyok. Belső üzenetet várok,köszi!
molett extrémebb dolgokat kedvelő lányok hölgyek,asszonyok jelentkezését várom !!!!
Hello.
Borsodi lányt, párt keresek diszkrét kapcsolatra. jani33@mailbox.hu
Borsodi lányt, párt keresek diszkrét kapcsolatra. jani33@mailbox.hu
28 éves, sportos 35 feletti hölgyekkel ismerkedne...yamahamocik@freemail.hu
Szívesen kényeztetnék a nyelvemmel lányokat hölgyeket! rektor35@citromail.hu
szívesen látok vendégül párokat, hölgyeket
Üdv
Nyíregyháza, szabolcs-megyéből keresek vékony alkatú hölgyet, csajt aki a popószex élményét átélné velem....nem gond ha nem vagy független, sőt házaspárok is írhatnak. Én korrekt, normális pasi vagyok akár barátként is megállom a helyem.
Nyíregyháza, szabolcs-megyéből keresek vékony alkatú hölgyet, csajt aki a popószex élményét átélné velem....nem gond ha nem vagy független, sőt házaspárok is írhatnak. Én korrekt, normális pasi vagyok akár barátként is megállom a helyem.
Hali Cumizni és nyalatni szerető lányok hölgyek jelentkezését várom!!
Tartalmas szeretkezésekhez keresem NŐ Partnerem, önzetlen kitartó, budapesti elváltan egyedül élő középkoru ápolt és igényes férfi.
e-mail: 69elefant@gmail.com írj fényképes
e-mail: 69elefant@gmail.com írj fényképes

Sziasztok! Szolnok megyei,diszkrét fiúval vagy párral ismerkednék 69-re. Én teljesen kezdő,átlagos alkatú pasi vagyok. Belső üzenetet várok,köszi!
Sziasztok nem független pasiként keresem hölgy partneremet 18-tól Sopronba és környékén nem csak egy alkalomra. 43 éves pasi vagyok feri259vcitromail.hu
Sziasztok!
Pest megyéből, Budapestről keresek vékony, fiatal lányt, lányokat, párokat, akár biszex pasival, alkalmi, titkos kapcsolatra.
Pest megyéből, Budapestről keresek vékony, fiatal lányt, lányokat, párokat, akár biszex pasival, alkalmi, titkos kapcsolatra.
Hali Cumizni és nyalatni szerető lányok hölgyek jelentkezését várom!!
01.05 Szombat estére szex partner keresek pár lány személyében!!!Bp.