Szekszárdról keresek hölgyet diszkréten.... kuzey@mailbox.hu
Nemfüggetlen pasiként keresek partnereket!hobbika@citromail.hu
Sziasztok! Szolnok megyei,diszkrét fiúval vagy párral ismerkednék 69-re. Én teljesen kezdő,átlagos alkatú pasi vagyok. Belső üzenetet várok,köszi!
Holnap (szerdán) lányt vagy párt keresünk Bp.-en nap közben 10-15 óra között.... belső leveleket várunk!
Sziasztok.01.20-a nappalra keresek párt hőlgyet minden jóbba benne vagyok
Kecskeméten keresek szeretöt hölgy személyében, heti 1-2 randira.
Sziasztok! Budapesti 55-éves nem független, átlagos férfi hölgy partnert keres,kor alkat nem számit,légy ápolt,pepirozsa@citromail.hu
Sziasztok nem független pasiként keresem hölgy partneremet 18-tól Sopronba és környékén nem csak egy alkalomra. 43 éves pasi vagyok feri259vcitromail.hu
Hölgyekkel ismerkednék, 178/85 sportos, 28 éves, várom a leveleket!
A héten (szerda, csütörtök) lányt- vagy párt keresünk nap közbeni találkozóra Budapesten. Hely van!
Sziasztok! Szolnok megyei,diszkrét fiúval vagy párral ismerkednék 69-re. Én teljesen kezdő,átlagos alkatú pasi vagyok. Belső üzenetet várok,köszi!
molett extrémebb dolgokat kedvelő lányok hölgyek,asszonyok jelentkezését várom !!!!
Hello.
Borsodi lányt, párt keresek diszkrét kapcsolatra. jani33@mailbox.hu
Borsodi lányt, párt keresek diszkrét kapcsolatra. jani33@mailbox.hu
28 éves, sportos 35 feletti hölgyekkel ismerkedne...yamahamocik@freemail.hu
Szívesen kényeztetnék a nyelvemmel lányokat hölgyeket! rektor35@citromail.hu
szívesen látok vendégül párokat, hölgyeket
Üdv
Nyíregyháza, szabolcs-megyéből keresek vékony alkatú hölgyet, csajt aki a popószex élményét átélné velem....nem gond ha nem vagy független, sőt házaspárok is írhatnak. Én korrekt, normális pasi vagyok akár barátként is megállom a helyem.
Nyíregyháza, szabolcs-megyéből keresek vékony alkatú hölgyet, csajt aki a popószex élményét átélné velem....nem gond ha nem vagy független, sőt házaspárok is írhatnak. Én korrekt, normális pasi vagyok akár barátként is megállom a helyem.
Hali Cumizni és nyalatni szerető lányok hölgyek jelentkezését várom!!
Tartalmas szeretkezésekhez keresem NŐ Partnerem, önzetlen kitartó, budapesti elváltan egyedül élő középkoru ápolt és igényes férfi.
e-mail: 69elefant@gmail.com írj fényképes
e-mail: 69elefant@gmail.com írj fényképes