Hali Cumizni és nyalatni szerető lányok hölgyek jelentkezését várom Dunaújváros és környéke!!
Sziasztok!
Partnerem keresem Pest, Fejér és Komárom-Esztergom megyéből, vagy bárhonnan ha tudsz utazni.
169 73 46 éves hetero pasi vagyok. jokka@freemail.hu
Partnerem keresem Pest, Fejér és Komárom-Esztergom megyéből, vagy bárhonnan ha tudsz utazni.
169 73 46 éves hetero pasi vagyok. jokka@freemail.hu
Hali Cumizni és nyalatni szerető lányok hölgyek jelentkezését várom Dunaújváros és környéke!!
helyes fiatal pároknak ingyen helyet adnék alkakmi szexre
Sziasztok! Szolnok megyei,diszkrét fiúval vagy párral ismerkednék 69-re. Én teljesen kezdő,átlagos alkatú pasi vagyok. Belső üzenetet várok,köszi!
Sziasztok, ma Budakalászon szervezünk házibulit amolyan aftert vagy utó szilveszteri partit, kaja pia minden van.. ha utazni nem tudsz sofőrünk van 60km körzetbe.. részletekért kérünk e-mailt esetleg képet is amit mi is viszonozunk....
Üdv. pit001@vipmail.hu
Üdv. pit001@vipmail.hu
Sziasztok!
30-45 év közötti bp.-i/Pest m.-i hölgyet keresek laza, de tartós kapcsolatra!
44 éves (178 cm/96 kg), Pest megyei, nem független férfi vagyok.
Napközbeni és esti szabadidővel is rendelkezek! Fontos számomra az ápoltság és a diszkréció!!!
email: sony309@gmail.com
30-45 év közötti bp.-i/Pest m.-i hölgyet keresek laza, de tartós kapcsolatra!
44 éves (178 cm/96 kg), Pest megyei, nem független férfi vagyok.
Napközbeni és esti szabadidővel is rendelkezek! Fontos számomra az ápoltság és a diszkréció!!!
email: sony309@gmail.com
Ha egyedül vagy ma este, töltsük együtt! 50-es, ápolt, borotvált, kulturált férfi Hölgyet, barátnőket szívesen látna budapesti otthonában kellemes esti mindenfélére

én sem vagyok fuggetlen olyan csajt hölgyet keresek akinek van kocsija el jönn értem és én meg adhatóm neki azt amire anyira vágyik ...képeim nézd meg spermám van bőven....RANOVATION@HOTMAIL.COM VAGY AKÁR PUBLIC SZEXET IS BEVÁLLALNA VELEM ....
Keresek nem független lányt szexre,akár párt is.
kriszpostafreema@freemail.hu
kriszpostafreema@freemail.hu
Pápa környéki lányt asszonyt keresek titkos állandó szex kapcsira . 40 éves nem független pasi vagyok .
A szilvesztert kettesben töltöm a barátnőmmel. Újév első napján délelőtt szivesen találkoznánk egy bi lánnyal, bi hölgytagu párral. Pesten keresünk! Helyünk sajnos nincs.
kukucs69@yahoo.com az email címünk.
Teltek (kövérek :-P ) vagyunk.
Élvezetekben gazdag, boldog újévet mindenkinek.
kukucs69@yahoo.com az email címünk.
Teltek (kövérek :-P ) vagyunk.
Élvezetekben gazdag, boldog újévet mindenkinek.

sziasztok! független 35 éves pasiként keresem nem függ.hölgy társaságát tartosan Bp-en
Sziasztok nem független pasiként keresem hölgy partneremet 18-tól Sopronba és környékén nem csak egy alkalomra. 43 éves pasi vagyok feri259vcitromail.hu
Sziasztok!
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
DEBRECEN, NYÍREGYHÁZA ÉS KÖRNYÉKE!!!
Ma estére közös lazulásra (maszti) keres 2 fiatal srác szintén fiatal hetero/enyhe bi/bi srácot (túlsúly kizáró ok)! Két csajozás között jólesik egy kis változatos játék, nem?!?!
Hely van!
NO GAY!!!!!!!!
E-mail: szamosfalvyt@freemail.hu
1. küldj képet
2. megy a válasz
3. ha megvan a közös szimpátia, már jöhetsz is!
Maximális diszkréció adott és elvárt!
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

DEBRECEN, NYÍREGYHÁZA ÉS KÖRNYÉKE!!!
Ma estére közös lazulásra (maszti) keres 2 fiatal srác szintén fiatal hetero/enyhe bi/bi srácot (túlsúly kizáró ok)! Két csajozás között jólesik egy kis változatos játék, nem?!?!

Hely van!
NO GAY!!!!!!!!
E-mail: szamosfalvyt@freemail.hu
1. küldj képet
2. megy a válasz
3. ha megvan a közös szimpátia, már jöhetsz is!
Maximális diszkréció adott és elvárt!
sziasztok .szilveszterre kerizek lanyt ..pesten max jan 5-s.o.s
szilveszteri házi bulihoz keresunk lányokat pest megyében 3.4 lányt várunk csoportos szexre