Baranyából-Somogyból-Tolnából ismerkednék lánnyal vagy párral kizárólag hosszú távra, barátságon alapuló kapcsolat céljából.. 30-as kezdő pasi vagyok . Privát levelet várok:Köszönöm!
33 éves ápolt tiszta jó megjelenésű győri fiú, keres hölgyet, hpárt diszkrét tartós kapcsolatra.
Kor és alkat nem fontos, diszkréció és őszinteség igen.
Imádom a hölgyeket a nyelvemmel kényeztetni.
Szép formás nagy méretem van.
jo.tamas@freemail.hu
Kamusok és kép kéregetők ne!!!
jo.tamas@freemail.hu
33 éves ápolt tiszta jó megjelenésű győri fiú, keres hölgyet, hpárt diszkrét tartós kapcsolatra.
jo.tamas@freemail.hu
jo.tamas@freemail.hu
Üdv Csajok!
Szentes,és vonzskörzetében,lányokat,csajokatasszonyokat kényeztetnék!
172 magas,78kg,barna szem,rövid zselézett tüsi haj,intim méret 17cm,és csupasz!
Ha egy jó kis szexre vágysz,akkor emailon üzizz:puncivadasz34@citromail.hu.szükség esetn búvóhely van,ha küldesz képet magadról,én is!
Addig is pussszantásh a puncikátokra!
Szentes,és vonzskörzetében,lányokat,csajokatasszonyokat kényeztetnék!
172 magas,78kg,barna szem,rövid zselézett tüsi haj,intim méret 17cm,és csupasz!
Ha egy jó kis szexre vágysz,akkor emailon üzizz:puncivadasz34@citromail.hu.szükség esetn búvóhely van,ha küldesz képet magadról,én is!
Addig is pussszantásh a puncikátokra!
Szia....
Valamelyik estére, mikor rá érsz mennék http://www.demjengyogytermal.hu pancsizni valaki?? lányok-hölgyek esetleg csatlakoznátok??? Természetesen hozlak viszlek ha érdekel, írj email..... pit001@vipmail.hu
szép napot...
Valamelyik estére, mikor rá érsz mennék http://www.demjengyogytermal.hu pancsizni valaki?? lányok-hölgyek esetleg csatlakoznátok??? Természetesen hozlak viszlek ha érdekel, írj email..... pit001@vipmail.hu
szép napot...
Sziasztok ! Októberi Egyiptomi nyaralásra meghívnék belevaló lányt vagy bi lány-párt !!! Bulizzunk egy jót !!!
Priviben jelentkezzetek ! J.
Priviben jelentkezzetek ! J.
Jászberényben vagy a környékén van olyan hölgy/pár aki ismerkedne velem? Adatlapomon van minden infó, kép is!

Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei hölgyet/párt (30-50 év között) keresek szimpátián alapuló laza kapcsolatra!
Én 44 éves, nem független, É-Pest m.-i férfi (178 cm/94 kg) vagyok, aki igényes önmagára és környezetére!
Hétközben és hétvégén is rendelkezek délelőtti és esti szabadidővel!
email: sony309@gmail.com
Bp.-i vagy Pest megyei hölgyet/párt (30-50 év között) keresek szimpátián alapuló laza kapcsolatra!
Én 44 éves, nem független, É-Pest m.-i férfi (178 cm/94 kg) vagyok, aki igényes önmagára és környezetére!
Hétközben és hétvégén is rendelkezek délelőtti és esti szabadidővel!
email: sony309@gmail.com
Debreceni pár és egy férfi hölgyet keres negyedik beszállónak, elsősorban a hölgy örömére. Privátban várom az érdeklődőket.
Sziasztok!
SZEGEDEN keresek partnert titkos szexre!
Én 27 éves átlagos kinézetű férfi vagyok.
szegediskac@freemail.hu vagy 30 741 1082 SMS!
SZEGEDEN keresek partnert titkos szexre!
Én 27 éves átlagos kinézetű férfi vagyok.
szegediskac@freemail.hu vagy 30 741 1082 SMS!
szegedi 180 90 40borotvált férfi szeximádó hölgyeket erotikus masszázsával kényeztetné
Syasztok a héten keresek Tatabányai sexpartnert este 10 után 172.90.34 fekete haj barna szem jó pasy vagyok!!! 0670 8660677 sms este 9-től kösy
Kölcsönös vaginális és anális kényeztetésre keresek ápolt partnert, fantáziadús szexhez Bp., Pest megye előnyben. Én középkorú, ápolt, intelligens férfi vagyok, átlagos kinézettel és testtel (172x76, 18x5 cm).
Sziasztok!
29 éves, független, debreceni pasiként keresem hölgy partnerem.
Imádom a nőket kényeztetni, szeretem a másikat hosszasan simogatni, csókolgatni, orálisan kényeztetni.
Számomra nagyon fontos, hogy a partnerem élvezze a szexet, ezért mindent meg is teszek.
Lehetsz foglalt, diszkrét vagyok!
Képet a társkereső adatlapomon találsz.
Helyem van.
Email címem: vafer.rex@gmail.com
29 éves, független, debreceni pasiként keresem hölgy partnerem.
Imádom a nőket kényeztetni, szeretem a másikat hosszasan simogatni, csókolgatni, orálisan kényeztetni.
Számomra nagyon fontos, hogy a partnerem élvezze a szexet, ezért mindent meg is teszek.
Lehetsz foglalt, diszkrét vagyok!
Képet a társkereső adatlapomon találsz.
Helyem van.
Email címem: vafer.rex@gmail.com
Bp-i 44 éves, 184 cm /74 kg / 20 cm házas, intelligens, ápolt férfi hosszú távra szexkapcsolatot keres, esetleg párokhoz is betársulna.
Bp-i 40 éves, 184 cm /74 kg / 20 cm házas, értelmiségi, ápolt férfi hosszú távra szexkapcsolatot keres. Ok: az otthoni szex fantasztikus, de kevés. Anyagiak kizárva. (mrxy01@freemail.hu)
Sziasztok nem független pasit keresünk 3as játékokra.ne feled valamit valamiért.
Szeximádó hölgyet kényeztetnék, kor, alkat nem számít, csak az a lényeg, hogy nagyokat élvezzünk
Szeretnék jókat, és hosszan szeretkezni, nagyokat élvezni, miután te legalább kétszer már élveztél! Nagyon szeretem a borotvált, nedves punci ízét, de azt még jobban, ha spriccelve élvezel, és ahogy a meleg nedved folyik a hasamon, vagy a számba spricceled! Alkalmanként a szép borotvált farokkal is elszórakozom. Keresem azt a partnert, vagy partnereket, akiknek a szexben határtalan a fantáziájuk, és szeretik a segéd eszközöket is.
Sziasztok!Gyöngyösi popó kedvelő hölgyet keresek alkalmi randikhoz