Sziasztok.Komárom-Esztergom megyéböl keresem partnerem a héten.Irj üzit,ha érdekel normális,igényes,nemfüggetlen srác!
Sziasztok. 34é Bp. jófej ápolt önmagára igényes pasi keresi hölgy vagy pár társaságát. Klubbon kívüli ismerkedésről is lehet szó. Ha úgy gondolod írj e-mailt, amit szívesen fogadok, ott fotót is cserélhetünk. " " Szerdára " még nincs partnerem
Szép napot mindenkinek...
pit001@vipmail.hu

pit001@vipmail.hu
Intelligens, figyelmes, potens masszőrsrác csini Lányt, vagy Hölgyet kényeztetne erotikus masszázsával
Nyalni is tudok és szeretek
Email: josy1000@citromail.hu

Szia!
Péter vagyok, 180 magas, 85 kg, rövid, barna hajú, kék szemű és nem független pasi. Arra gondoltam talán én lehetnék az aki "a meguntság hétköznapi porából" felemelhetne téged és , ha csak alkalmanként is, de "a vágy hálójába" helyezhet.
Számomra első a diszkréció, nem szeretném a családi békét felborítani, de hát férfi vagyok és nem bírok a véremmel.
Baranya /Tolna/Baja
Képet e-mailben tudok küldeni, ha szeretnéd.
Szia!
pedrodela@citromail.hu
Péter vagyok, 180 magas, 85 kg, rövid, barna hajú, kék szemű és nem független pasi. Arra gondoltam talán én lehetnék az aki "a meguntság hétköznapi porából" felemelhetne téged és , ha csak alkalmanként is, de "a vágy hálójába" helyezhet.
Számomra első a diszkréció, nem szeretném a családi békét felborítani, de hát férfi vagyok és nem bírok a véremmel.
Baranya /Tolna/Baja
Képet e-mailben tudok küldeni, ha szeretnéd.
Szia!
pedrodela@citromail.hu
Baranyából-Somogyból-Tolnából ismerkednék lánnyal esetleg kezdő párral kizárólag hosszú távra, barátságon alapuló kapcsolat céljából.. 30-as kezdő pasi vagyok . Privát levelet várok:Köszönöm!
Nőnemű egyedet keresek. Bárki írhat( még párok is). Jelszó: Minél szokatlanabb, annál jobb!!!
Aktívan vagy passzívan/ magyarul :csak nézek, mint a moziban/ is közreműködöm.
28 év magas, barna szem, barna haj, többmenetes farok.Utazok és fogadok is.
Aktívan vagy passzívan/ magyarul :csak nézek, mint a moziban/ is közreműködöm.
28 év magas, barna szem, barna haj, többmenetes farok.Utazok és fogadok is.
Bp.-i vagy Pest megyei hölgyet (35-50 év között) keresek szimpátián alapuló, laza, hosszútávú kapcsolatra!
Pest megyei, nem független férfi (43 év/178 cm/ 97 kg) vagyok!
Autóval, délelőtti és esti szabadidővel rendelkezek!
Ápoltság és diszkréció fontos!
E-mail címem: sony309@gmail.com
Pest megyei, nem független férfi (43 év/178 cm/ 97 kg) vagyok!
Autóval, délelőtti és esti szabadidővel rendelkezek!
172/100/39 barna haj és szem.
Dunavecse, Dunaújváros környékén hölgyet keresek hosszútávú kapcsolatra.
Esetleg A Köki-Kunszentmiklósi vonalon....
Minden levélre válaszolok.
kukucs69@hotmail.com
Dunavecse, Dunaújváros környékén hölgyet keresek hosszútávú kapcsolatra.
Esetleg A Köki-Kunszentmiklósi vonalon....
Minden levélre válaszolok.
kukucs69@hotmail.com
Olyan férjes asszonyt keresek, aki mellbimbójának izgatásától is már eléri az orgazmust.
hello
lányt keresünk közös programokhoz, mint fürdőzés kirándulás és jo lenne ha meg lenne a közös szimpátia 3as gabalyodáshoz
lányt keresünk közös programokhoz, mint fürdőzés kirándulás és jo lenne ha meg lenne a közös szimpátia 3as gabalyodáshoz

Hétvégére ...Hajós bulihoz keresek bevállalós csinos hölgyet, Budapest-Duna környékén..Kaja-pia-fantázia-lehetőség adott, de természetesen csak kölcsönös szimpátia esetén ! Mindent lehet de semmi sem kötelező a mottó !!
Priviben keress ha tetszik , érdekel vagy van ötleted ill kérdésed l!!!
Priviben keress ha tetszik , érdekel vagy van ötleted ill kérdésed l!!!
Nem vagyok független és nem is leszek.
De ha Te is érted mire gondolok, egymásnak teremtett az internet
Várom prividet

Várom prividet

Bp.-i vagy Pest megyei hölgyet (35-50 év között) keresek, laza, hosszútávú kapcsolatra!
Pest megyei, kíváncsi hetero, nem független férfi (43 év/178 cm/ 97 kg) vagyok!
Pest megyei, kíváncsi hetero, nem független férfi (43 év/178 cm/ 97 kg) vagyok!
Sziasztok!
budapesti 33/186/80 pasi vagyok nőt esetleg párt keresek hétközban a délelőtti ,kora délutáni órákra. Hely megoldott. Nem feltétlen egy alkalomra a fenti paraméterek fent állnak egész évben (csak a korom és a súlyom változik ) szóval hosszútávon is jó lenne.
Kép itt az oldalon ,arckép emailben ,belső üzenetet várnék.
budapesti 33/186/80 pasi vagyok nőt esetleg párt keresek hétközban a délelőtti ,kora délutáni órákra. Hely megoldott. Nem feltétlen egy alkalomra a fenti paraméterek fent állnak egész évben (csak a korom és a súlyom változik ) szóval hosszútávon is jó lenne.
Kép itt az oldalon ,arckép emailben ,belső üzenetet várnék.
Ma délután háromig még ráérek. Budapesti csajt, párt keresek ahol a lányt izgatja egy finom masszázs orgazmusig

Titkos kapcsolatra keresek egy titkos vágyait kiélni akaró,nem független hölgyet,alkalmi,de hosszú távra.
Debrecen,és környéke.
Debrecen,és környéke.
Sziasztok nagyon diszkrét hölgyet keresek 18 -55 évesig.Sexre.Győrben.
Sziasztok!
29 éves, magas, vékony, önzetlen, kedves, figyelmes, független, debreceni pasiként hölgyekkel ismerkednék laza, vagy komoly kapcsolat céljából.
Helyem van. Diszkréció adott.
Lehetsz nem független is.
Képet a társkereső adatlapomon találsz.
Írj, ha érdekel! E-mail címem: vafer.rex@gmail.com
29 éves, magas, vékony, önzetlen, kedves, figyelmes, független, debreceni pasiként hölgyekkel ismerkednék laza, vagy komoly kapcsolat céljából.
Helyem van. Diszkréció adott.
Lehetsz nem független is.
Képet a társkereső adatlapomon találsz.
Írj, ha érdekel! E-mail címem: vafer.rex@gmail.com
Sziasztok!
Két fiatalos, bp.-i pasi (44 és 43 éves) keres ma estére budapesti hölgyet (20 és 45 év között) 2+1 felálláshoz!
Autó és lakás megoldott!
Ápoltság és diszkréció!
email: sony309@gmail.com (fényképcsere és részletek itt)
Két fiatalos, bp.-i pasi (44 és 43 éves) keres ma estére budapesti hölgyet (20 és 45 év között) 2+1 felálláshoz!
Autó és lakás megoldott!
Ápoltság és diszkréció!
email: sony309@gmail.com (fényképcsere és részletek itt)
Magányos , rendkyvüli hétvégém kellemes elöltésére keresek egy hölgyet akivel kellemesen elüthetnénk az időz.